100% onafhankelijk
100% Gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

Een verrassende uitspraak van de rechter en KPN

Maandag 23 december 2019 1 minuut en 4 seconden leestijd

Een verrassende uitspraak van de rechter en KPN

Eerder vertelde we je al dat de OR van XS4ALL, KPN voor de rechter sleept. De OR wil dat XS4ALL blijft en KPN wil XS4ALL onderbrengen onder een groot merk. Nu heeft de rechter uitspraak gedaan en gebeurt er deze week weer iets verrassends vanuit KPN. Je leest er alles over in dit bericht.

KPN is deze week door de Ondernemingskamer in Amsterdam in het gelijkgesteld. Dit betekent dat KPN, XS4ALL definitief mag gaan opheffen. KPN wil alle diensten van dochterbedrijf XS4ALL onderbrengen. Wat KPN een paar maanden geleden ook heeft gedaan met Telfort. En ondanks alle protesten vanuit XS4ALL, is toch besloten door de rechter om in het voordeel van KPN te beslissen.

Maar nu blijkt uit een interview in de Telegraaf met de CEO van KPN Joost Farwerck, dat het nog niet zeker is dat KPN de merknaam XS4ALL gaat afstoten. Hij zegt dat de vraag die nu bij de rechter is gesteld, gaat over of KPN zich nu wel of niet mag bemoeien met XS4ALL en of dingen kunnen integreren (bron: Telegraaf). Wat de definitieve plannen zijn, wil Farwerck nog niet zeggen. Dat zal eerst worden besproken met de medewerkers van XS4ALL.

Freedom Internet

Het actiecomité XS4ALL Moet Blijven kwam eerder al met een Plan B. Dat is inmiddels in gang gezet. Het actiecomité is begonnen met het opzetten van een nieuwe provider onder de naam Freedom Internet.  De provider is een alternatief voor bestaande XS4ALL-klanten die het niet eens zijn met het beleid van KPN. Freedom Internet gaat vaste diensten tv en internet aanbieden.

Vul je postcode in om te zien welke providers leverbaar zijn op jouw adres.