100% onafhankelijk
100% Gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

Ziggo en KPN bieden in verband met het coronavirus gratis Film1 aan

Maandag 16 maart 2020 2 minuten en 41 seconden leestijd

Ziggo en KPN bieden in verband met het coronavirus gratis Film1 aan

Nederland is in de greep van het coronavirus. De scholen zijn dicht. We werken waar kan thuis en ook sociale contacten moeten zoveel mogelijk vermeden worden. Dat betekent dat we de komende weken meer thuis zijn dan in normale omstandigheden. Om de tijd te doden krijgen klanten van Ziggo en KPN tot en met maandag 13 april gratis toegang tot alle Film1 kanalen.

Daarnaast kunnen Ziggo-klanten met kinderen hun kids bezighouden met tv speciaal voor hen. Ziggo biedt nu namelijk ook gratis extra kinderzenders aan.

Film1 via Ziggo en KPN

Met Film1 kijk je naar nieuwe films, maar ook de klassiekers komen voorbij. Zij bieden onder andere films gericht op kinderen, maar ook actiefilms.

Zowel Ziggo als KPN bieden hun klanten de komende weken, gratis, alle Film1 zenders.
Deze vind je bij Ziggo op de volgende kanalen:

Film1 is, voor Ziggo-klanten, de komende weken ook via de Ziggo Go App te bekijken.

Daarnaast biedt Ziggo nu ook gratis Film1 on demand aan. Om daar gebruik van te kunnen moet je wel in het bezit zijn van een Ziggo Mediabox.

KPN, maar ook XS4ALL en Telfort bieden Film1 aan op de volgende kanalen:

  • Film1 Première HD -> Kanaal 245
  • Film1 Action HD -> Kanaal 246
  • Film1 Family HD -> Kanaal 247
  • Film1 Drama HD -> Kanaal 248

Extra kinderzenders voor Ziggo-klanten

Om ook de allerkleinste de komende weken te vermaken heeft Ziggo de kinderzenders uit het aanvullende tv-pakket Ziggo Movies & Series XL opengezet. Het gaat om de volgende zenders:


En dat is niet het enige wat Ziggo voor haar klanten doet. Zij gaan op hun eigen kanaal (13) een speciale programmering aanbieden. Daarin wordt zowel aan de allerkleinste als oudere klanten gedacht.

Fox Sports en Ziggo Sport

Nu alle sportwedstrijden zijn afgelast is de programmering van de sportzenders Fox Sports en Ziggo Sport aangepast. Fox Sports vult haar normale programmering aan met programma’s uit de oude doos als De jaren van Perez, Bij Andy in de Auto en Classic Matches.

Wil jij ook gratis kijken naar Film1 de komende weken? Kies dan nu voor een internet en tv-abonnement van Ziggo of KPN. Met onze handige postcodecheck ontdek je helemaal gratis en binnen een minuut welke internet providers leverbaar zijn op jouw adres. Zo wordt internet vergelijken wel heel makkelijk.

Wist je trouwens dat overstappen naar KPN nu wel heel aantrekkelijk is? In maart krijg je namelijk wel €75,00 cashback op alle KPN-internetpakketten.

Inmiddels is bekend geworden dat ook klanten van Budget Alles in 1 en Solcon gratis gebruik kunnen maken van Film1 en een aantal andere tv-zenders. Meer daarover lees je in ons blog: Gratis tv-zenders voor Budget en Solcon-klanten i.v.m. coronavirus.

Ook Online.nl heeft bekend gemaakt tijdelijk gratis Film1 aan haar klanten met interactieve tv aan te bieden met daar bovenop het Entertainment HD pakket. Je leest hier meer over in ons blog: Online biedt gratis Film1 & Entertainment HD i.v.m. coronacrisis.

Postcode
Huisnummer
Toevoeging
 

Ons leven is momenteel anders dan we gewend zijn. En dat blijft de komende weken ook nog even zo. Voor nu wensen we je sterkte en alle gezondheid toe.   

Vul je postcode in om te zien welke providers leverbaar zijn op jouw adres.