100% onafhankelijk
100% Gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

Ziggo Giga internet in regio Den Haag

Woensdag 01 april 2020 3 minuten en 12 seconden leestijd

Ziggo Giga internet in regio Den Haag

Goed nieuws voor Ziggo-klanten in de regio Den Haag. Jullie kunnen nu ook kiezen voor razendsnel Giga internet van Ziggo.

Ziggo laat er geen gras over groeien. Eerder dan verwacht kunnen consumenten in Utrecht-stad, Vleuten De Meern, Nieuwegein en Hilversum al kiezen voor een internetsnelheid van 1 Gb (1000 Mb). Nu volgen de plaatsen Den Haag, Delft, Leidschendam, Nootdorp, Voorburg en Wassenaar.

Wat is GigaNet?

GigaNet is het krachtige netwerk van Ziggo en Vodafone. Samen zijn deze partijen grote spelers op de internet en mobiele markt. Door hun krachten te bundelen bieden ze jou een optimaal gebruik.

We zijn steeds meer met elkaar verbonden, zoals met familie, vrienden en collega’s, zeker in deze tijd. We maken meer online gebruik van apparaten, nieuwe technologieën en we streamen wat af via diensten als Netflix en Disney+.

Met GigaNet zorgen Ziggo en Vodafone ervoor dat Nederland klaar is voor de toekomst. Een toekomst waarin we steeds meer afhankelijk zullen zijn van het internet.

Ziggo kan nu in al haar leveringsgebieden al een downloadsnelheid tot 500/600 Mb leveren. De uitrol van Giga internet gaat verder in Nederland zodat we toekomstproof zijn.

Voordelen Giga internet

Waarom kiezen voor een downloadsnelheid van 1 Gbps? We zetten drie voordelen voor je op een rij:

  1. Met Giga internet ontvang je razendsnel internet. Dit is zo snel dat je niet eens meer tijd hebt om een colaatje uit de koelkast te halen terwijl je een game aan het downloaden bent.
  2. Je ontvangt met een snelheid van 1 Gigabit stabiel internet. Bij jou thuis maak je met het hele gezin onbeperkt gebruik van het internet. Downloaden en tegelijkertijd een serie bingewatchen zonder haperingen.
  3. Je bent klaar voor de toekomst! Momenteel is een downloadsnelheid van 1000 Mbps misschien nog niet per se nodig, maar er komen steeds meer technologieën bij en met deze snelheid ben jij daar klaar voor.

Connectbox Giga

Wanneer je al Ziggo-klant bent en kiest voor Giga internet krijg je een nieuw modem, de Connectbox Giga. Dit modem ondersteunt de snelheden van het Gigabit-netwerk. Daarom wordt dit modem alleen aan klanten met Ziggo Giga internet geleverd.

Wist je dat een Gigabit verbinding een theoretische snelheid tot 1000 Mb heeft, maar dat je in de praktijd maximaal 940 Mb ontvangt? Dit komt omdat de apparatuur ook een beetje bandbreedte gebruikt bij de doorgave van het signaal. Maar ondanks dit kleine beetje snelheid verlies ontvang je nog steeds razendsnel internet.

Giga internet en TV

Wanneer je Giga internet en televisie combineert ontvang je het Giga tv-pakket. Met dit pakket ontvang je meer dan 125 tv-zenders, waarvan 54 in HD-kwaliteit. Je ontvangt Ziggo Sport op kanaal 14 en dankzij het gratis Ziggo Movies & Series XL-pakket kijk je On Demand naar exclusieve HBO content en films & series. Je ontvangt de Mediabox Next in bruikleen. Met deze nieuwe mediabox start je apps als Netflix, Videoland en YouTube rechtstreeks met je afstandsbediening en neem je op in de cloud. Ben je niet thuis? Dankzij de Ziggo Go App hoef je ook dan niets te missen.

Is Ziggo Giga jouw internetsnelheid?

Woon jij in de plaatsen waar Ziggo haar Gigabit internet al heeft uitgerold, dan kun je kiezen voor deze downloadsnelheid. Ziggo biedt momenteel de eerste 5 maanden een flinke korting aan wat overstappen extra interessant maakt.

Ben je benieuwd of Ziggo Giga internet op jouw adres levert? Met onze gratis postcodecheck ontdek je het binnen een minuut en kun je direct internetabonnementen vergelijken met de andere internet providers die wij aanbieden.

Wist je dat kiezen voor Ziggo nu extra interessant is? In april hebben wij een exclusieve cashback actie met Ziggo waarbij je op alle internetpakketten een extra korting krijgt van €50,00!

Postcode
Huisnummer
Toevoeging
 

Na Den Haag zou Rotterdam de volgende stad zijn waar Giga internet zou worden uitgerold. In verband met de coronacrisis heeft Ziggo de verdere uitrol voor nu in de ijskast gezet. In Rotterdam moet dus nog even gewacht worden op razendsnel, 1 Gigabit internet. We houden je op de hoogte!

Vul je postcode in om te zien welke providers leverbaar zijn op jouw adres.