100% onafhankelijk
100% Gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

Heel veel nieuwe abonnees & de top 10 voor Netflix

Vrijdag 24 april 2020 2 minuten en 36 seconden leestijd

Heel veel nieuwe abonnees & de top 10 voor Netflix

Helaas is de coronacrisis nog steeds niet voorbij. Afgelopen week hebben we te horen gekregen dat alle maatregelen tot 20 mei worden verlengd. Dit heeft voor veel branches een hoop gevolgen. Maar er zijn ook branches die profiteren van alle mensen die thuisblijven. Zo ook Netflix. Het aantal abonnees is het eerste kwartaal van dit jaar naar ongekende hoogte gestegen.

Meer abonnees Netflix

De coronacrisis zorgt ervoor dat Netflix flink wat nieuwe abonnees erbij krijgt. In het eerste kwartaal van dit jaar zag Netflix het aantal verkochte abonnementen met ongeveer 100.000 naar 2,8 miljoen stijgen. Het bereik hiervan is natuurlijk vele malen hoger. Heel wat mensen delen hun Netflix-account met vrienden en familie.

Maar wat kan je dan zoal kijken op Netflix? Providercheck zocht het voor je uit en heeft een top 10 aan series samengesteld. Hierdoor hoef jij je deze coronacrisis thuis niet te vervelen.

Top 10 Netflix series van dit moment

  • The Witcher

Een van de meest positief ontvangen series van Netflix is de fantasyserie The Witcher. Het verhaal speelt zich af in verschillende periodes met drie sterke leads. Monsterjager Geralt of Rivia, prinses Ciri en de magiër Yennefer zetten je keer op keer verstelt in een adembenemende wereld.

  • La Casa de Papel

Misschien wel de meest besproken serie van dit moment. El Professor en zijn team van getalenteerde criminele zorgen voor spannende scènes tijdens hun overvallen op de Spaanse Munt en de Spaanse bank.

  • Making A Murderer

Making A Murderer gaat over Steven Avery en zijn zwakbegaafde neefje Brendan Dassey. Beide zitten vast voor een moord waarvan ze zelf zeggen dat dit niet is gebeurd. Een verhaal over een falend rechtssysteem.

  • When They See Us

Pak de tissues er maar bij want die ga je zeker nodig hebben. Een aangrijpend en waargebeurd verhaal van de ‘Central Park Vive’. Een groep tieners wordt vastgezet en aangeklaagd voor een brute verkrachting in New York. De groep tieners worden gedwongen om een valse verklaring af te leggen door de politie.

  • Orange is the New Black

Een heftige maar luchtige en soms grappige gevangenisserie over een vrouwengevangenis. Je volgt de iets wat naïeve Piper, een vrouw uit New York die door een misstap met drugs in de vrouwengevangenis Litchfield belandt. Dat is voor haar behoorlijk wennen.

  • The Big Bang Theory

12 seizoenen lang kijkplezier. De serie gaat over Sheldon en zijn geek-vrienden. Penny, Amy en Bernadette geven Sheldon het hoognodige tegengas. The Big Bang Theory is net als Friends, een sitecom over vriendschap en liefde.

  • Peaky Blinders

Een serie die in korte tijd razend populair is geworden. Een serie over een beruchte gangster familie. De familie onder leiding van de ambitieuze en charismatische Tommy Shelby zorgt voor heel wat ophef in Birmingham. De serie is gebaseerd op een echte gang die vanaf de 19e eeuw in Birmingham was.

  • The Walking Dead

Een zombieserie met inmiddels al 10 seizoenen. De serie begint als een survival-serie met sheriff Rick Grimes en zijn familie maar groeit al snel uit tot een post-apocalyptische oorlog tussen groepen.

  • Breaking Bad

Een serie waar je waarschijnlijk al talloze keren over hebt gehoord. Als je Walter ‘Heisenberg’ White’s verhaal van docent naar keiharde drugsbaas nog niet gezien hebt, raden wij je aan om daar maar eens mee te beginnen. Bereid je voor op een spannende misdaadserie.

  • Stranger Things

Een spannende en meeslepende serie. Wanneer een jongen vermist raakt, komen er mysterieuze zaken aan het licht. Geheime experimenten, bovennatuurlijke krachten en een vreemd meisje.

Vul je postcode in om te zien welke providers leverbaar zijn op jouw adres.