100% onafhankelijk
100% Gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

ProviderCheck Thuisblijf Weken!

Vrijdag 01 mei 2020 1 minuut en 52 seconden leestijd

ProviderCheck Thuisblijf Weken!

De komende weken brengen we nog vooral in en rond het huis door. Deze week was al in het nieuws dat we met z’n allen veel meer gebruik maken van het internet tijdens de coronacrisis. Dat is ook niet zo gek, we werken massaal thuis, bingewatchen ons suf op Netflix en kijken nog vaker dan anders op onze social mediakanalen. Een goed internetabonnement is nu belangrijker dan ooit. Daarom vinden wij het tijd voor de ProviderCheck Thuisblijf Weken!

Wat zijn de ProviderCheck Thuisblijf Weken?

Krijg je normaal gesproken al standaard €10,00 cashback wanneer je via ons kiest voor een nieuwe internetprovider. In mei, tijdens de ProviderCheck Thuisblijf Weken krijg je maar liefst €25,00 cashback op de internetpakketten van al onze internetproviders.

Deze actie loopt van vrijdag 1 mei t/m zondag 31 mei 2020.

Waarom de ProviderCheck Thuisblijf Weken?

Zoals gezegd maken we tijdens de coronacrisis massaal gebruik van het internet. Een goede verbinding is belangrijker dan ooit. Met het hele gezin thuis wil de één graag een serie kijken via Videoland, de andere wil online gamen en dan moet er nog worden gewerkt.

Om dat alles zonder haperingen te doen is het belangrijk dat je de juiste internetsnelheid ontvangt. Welke snelheid het beste bij jouw thuissituatie past lees je in ons blog: Internetsnelheid; Welke snelheid heb je nodig?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor internet en tv op jouw adres? Je ontdekt het razendsnel met ons gratis postcodecheck. Daarmee vergelijk je al onze internetproviders en hun internetpakketten.

Postcode
Huisnummer
Toevoeging
 

Hoe ontvang je jouw cashback?

Kies je in mei via ProviderCheck voor een nieuw internetabonnement van één van onze internetproviders, dan kun je gebruik maken van de Thuisblijf Weken Actie. Maar hoe werkt dat?

Je start met het doen van onze postcodecheck, daarna begint het internet vergelijken. Heb je het abonnement gevonden dat het beste bij jou past? Dan klik je op ‘bestellen’ en ga je naar de website van de betreffende provider. Je sluit het abonnement rechtstreeks bij de provider af.

Van je nieuwe internetprovider ontvang je een bevestiging of contract. Daarmee kun je jouw cashback aanvragen door het invullen van het cashback formulier op onze website. Daarna gaan wij aan de slag met je aanvraag. Wanneer alles in orde is ontvang je de cashback van €25,00 binnen drie weken, na oplevering van je abonnement, op je rekening.

Welke internetproviders doen mee?

Dat zijn ze allemaal! Afhankelijk van welke providers leveren op jouw adres heb je bij ons de keuze uit de volgende internetproviders: Budget, Caiway, Delta, KPN, Online, Oxxio, Solcon, T-Mobile, Tele2, XS4ALL, Youfone en Ziggo.

Heb je nog vragen? Stel ze gerust via email, of onze social mediakanalen Facebook en Twitter.

Vul je postcode in om te zien welke providers leverbaar zijn op jouw adres.