100% onafhankelijk
100% Gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

Onze Disney+ Top 10

Woensdag 06 mei 2020 5 minuten en 21 seconden leestijd

Onze Disney+ Top 10

Vandaag werd bekend dat Disney hard is geraakt door de coronacrisis. Hun parken zijn dicht en mensen kunnen niet naar de bioscoop om hun films te bekijken. Maar er is ook goed nieuws. Het aantal abonnees van hun eigen streamingdienst Disney+ is sinds de crisis flink gestegen van 33,5 miljoen mensen, naar 54,5 miljoen.

En dat is ook niet zo gek. Nu we veel thuis zijn biedt Disney+ je heel veel content van onder andere Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic. En heb je kinderen, dan vermaak je ze uren met alle Disney-films die je hier vindt.

Kortom, wij van ProviderCheck zijn enthousiast over Disney+. Maar waar begin je met kijken? Om je een beetje op weg te helpen, onze Top 10.

Disney+ Films

Disney is natuurlijk vooral bekend van haar prachtige films. Je kent ze vast nog wel, Bambi, Aladdin en Belle en het Beest. Disney blijft films maken en oude klassiekers worden in een modern jasje gestoken. Onze favorieten van dit moment zijn:

Frozen II

Wat hebben we er lang op moeten wachten, de tweede Frozen film, maar dan heb je ook wat. “Laat het gaan, laat het los” is misschien wel de bekendste zin uit de eerste film. We kennen het liedje allemaal. Maar ook in de tweede film zit hele mooie muziek. De film zit vol spanning en mooie momenten, maar er wordt ook genoeg gelachen. Een leuke film voor jong en oud.

Frozen II is nog maar net uit de bioscoop en nu al te zien op Disney+. Disney biedt de film al zo snel aan in verband met de coronacrisis.

The Lion King

Je kent vast nog wel de originele tekenfilm van The Lion King. Heb jij ook een traantje gelaten toen de Leeuwenkoning Mufasa werd gedood door zijn broer Scar?

De film is in een nieuw en modern jasje gestoken. Er is gebruik gemaakt van de nieuwste computertechnieken. Wanneer je gaat kijken zul je even twijfelen of de dieren misschien toch echt zijn. Ga opnieuw op avontuur met Simba en zijn vriendjes Timon en Pumbaa. Deze vernieuwde versie is extra spannend. Een film met een lach en een traan.
 
Coco

In Mexico wordt ieder jaar op 1 en 2 november Dia de los Muertos gevierd, oftewel de Dag van de Doden. De Mexicanen geloven dat hun overleden familieleden die dag bij hen op bezoek komen. Daarom wordt er op die dagen gefeest en eten geofferd

En daar gaat deze film over. Want wat gebeurt er als je niet meer aan je overleden familieleden denkt? Verwacht geen zwaar verhaal. Het is een vrolijke film, met zoals we van Disney gewend zijn, mooie liedjes. De film is geschikt voor kinderen en als je meekijkt zul je je zeker niet vervelen.

Herbie

Ken je de klassieke Herbie films nog? Wie heeft ze vroeger niet gezien. Ben je in een nostalgische bui? Dan hebben we goed nieuws voor je. Alle oude Herbie films kijk je terug via Disney+

Mag het van jou wel wat meer van deze tijd zijn? Ook de later opgenomen film Herbie: Fully Loaded met Lindsay Lohan kun je bekijken.

Dumbo

Ik moet bekennen dat ik de originele Dumbo film niet heb gezien. Naar de remake was ik dan ook erg benieuwd. In deze film zien we natuurlijk de vertederende Dumbo, maar ook bekende acteurs als Colin Farrell, Eva Green en Danny DeVito.

In het midden van de film zit een wat langdradig gedeelte, maar naar het einde toe bouwt de spanning zich weer op met een spectaculaire finale.

Disney+ Series

Disney maakt niet alleen films, maar ook series. Wij worden blij van de volgende:

The Simpsons

De langstlopende televisieserie ter wereld, dat is The Simpsons. Zij lopen al dertig seizoenen en je kunt al die seizoenen nu terugkijken op Disney+.

Volg de avonturen van Homer, Marge, Bart, Lisa en Maggie in Springfield. Gewoon even ontspannen en lachen.

The Mandalorian

The Mandalorian is een Disney+ original. Deze live-actionserie speelt zich af tussen de Star Wars films ‘Return of de Jedi’ en ‘The Force Awakens’. De hoofdrol wordt gespeeld door Pedro Pascal, die je misschien wel kent van de Netflix serie ‘Narcos’.

Ben jij een Star Wars fan, mis deze serie dan niet. En we hebben goed nieuws, Disney+ heeft aangekondigd dat er eind 2020 een tweede seizoen komt.

Ducktales

Keek je vroeger ook naar Ducktales? Deze serie werd eind jaren tachtig op de Nederlandse televisie uitgezonden. Laat je kids nu genieten van de avonturen van Oom Dagobert en Kwik, Kwek en Kwak. En er zijn natuurlijk ook de Zware Jongens en Zwarte Magica die voor extra spanning zorgen.

Wist je dat er in 2016 nieuwe afleveringen zijn gemaakt? Ook die vind je op Disney+.
Wij vinden het helemaal niet gek als je zelf ook nog een aflevering meepakt :)

Disney+ Documentaires

Aangezien National Geographic bij het Disney concern hoort vind je op Disney Plus veel documentaires over de natuur en het dierenrijk, maar ook over bijvoorbeeld de Titanic. Dit zijn onze favorieten:

Apollo – Missions to the moon

De eerste mens naar de maan sturen, dat was wat Amerika wilde. We weten inmiddels allemaal dat dit in 1969 is gelukt met de Apollo 11. Maar wat ging eraan vooraf en hoe is het met het Apollo project afgelopen?

Deze documentaire is niet alleen geschikt voor mensen die geïnteresseerd zijn in ruimtevaart. Hou je van geschiedenis dan zul je ook genieten. En dat zijn er nog de oude en originele beelden die deze documentaire interessant maakt voor iedereen om te bekijken.

Free Solo

Kun je je het voorstellen om zonder touwen een berg te beklimmen? Deze documentaire staat in het teken van Alex Honnold die zonder veiligheidslijn El Capitan, een 900 meter hoge bergwand in Yosemite National Park, wil beklimmen. Gaat hij het redden?

In deze documentaire leer je de persoon Alex Honnold kennen, wat beweegt hem om zo’n uitdaging aan te gaan. Maar denk niet dat je naar saaie kost gaat kijken, deze documentaire kijkt weg als een spannende film, een heel spannende film. Mijn hartslag ging flink omhoog toen Alex aan zijn klim begon.

Hoe is de kwaliteit van jouw internetverbinding?

Om optimaal van alle content op Disney+ te genieten is een goede internetverbinding heel belangrijk. Wil jij ook kijken zonder haperingen kijken? Of terwijl de kids naar Frozen kijken zelf online een game spelen? Zorg dan dat je de juiste internetsnelheid ontvangt.

In ons blog: Internetsnelheid; Welke snelheid heb je nodig, vertellen we welke internetsnelheid het beste past bij jouw thuissituatie.

Met onze gratis postcodecheck ontdek je binnen een minuut wat de mogelijkheden voor internet zijn op jouw adres. Je vergelijkt alle internet providers die beschikbaar zijn. Internet vergelijken is op die manier zo gebeurd.

Postcode
Huisnummer
Toevoeging
 

Vul je postcode in om te zien welke providers leverbaar zijn op jouw adres.