100% onafhankelijk
100% Gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

Meer aanbod en goedkopere glasvezelabonnementen bij Online.nl

Vrijdag 15 mei 2020 1 minuut en 26 seconden leestijd

Meer aanbod en goedkopere glasvezelabonnementen bij Online.nl

Gisteren bracht Online.nl positief nieuws naar buiten. Online.nl gaat vanaf 14 mei 2020 nieuwe glasvezelabonnementen aanbieden. Niet alleen zijn het nieuwere pakketten maar ook nog eens goedkopere pakketten. In dit bericht lees je precies wat er gaat veranderen.

Online.nl heeft dus een breder aanbod. Dat is fijn want op deze manier kunnen zij aan steeds meer klanten een passend abonnement aanbieden. Het aanbod varieert van tv via een app (Canal Digitaal) tot abonnementen met tv, internet en bellen. Ook is er het een en ander veranderd in de geleverde internetsnelheden. Het abonnement met 50Mbps is niet meer leverbaar. Het huidige aanbod van glasvezelabonnementen bestaat nu uit 100, 200 en 500Mbps.

Nu nog goedkoper overstappen

Online.nl wil het nog aantrekkelijker maken om over te stappen. Het glasvezelaanbod via het KPN-netwerk is minstens tien euro per maand goedkoper geworden. Zo heb je een compleet abonnement voor een lagere prijs. Naast de mogelijkheid tot een hoge internetsnelheid via glasvezel, kan je ook het tv-abonnement van Canal Digitaal met in het basispakket alle kanalen van FOX Sports Eredivisie zonder extra kosten toevoegen.

Glasvezel Internet Only Online.nl

Nog iets nieuws zijn de Internet Only pakketten die Online.nl vanaf 14 mei aanbiedt. Het internet-only pakket met 100Mbps kost €40,- per maand, het pakket met 200Mbps €47,50 en het pakket met 500Mbps kost €57,50. Ook is het mogelijk om hier Vast Bellen bij te nemen. Je pakket kost dan €2,50 per maand extra. Naast Vast Bellen kan je ook Interactieve TV toevoegen aan je pakket. Dit kan met en zonder decoder. Zonder decoder, je kijkt dan televisie via een app, betaal je €12,50 per maand extra. Met decoder betaal je €2,50 per maand per tv-decoder.

Ben je al klant van Online.nl en heb je een triple play abonnement met 100Mbps? Dan ga je door de nieuwe prijssteling €10,- per maand minder betalen. Wanneer je een abonnement hebt met 200Mbps ga je per maand €12,50 per maand minder betalen.

Vul je postcode in om te zien welke providers leverbaar zijn op jouw adres.