• 100% onafhankelijk 100% onafhankelijk
  • 100% Gratis 100% Gratis
  • Gratis helpdesk!
    Gratis helpdesk!
    Bel 088 3232 032
Filters
Algemeen
Toon resultaten
Mobiel bellen bij
Kosten per maand
tot €
Contractduur
Levertijd
Providers
Internet
Downloadsnelheid
Mb t/m
Mb
Uploadsnelheid
Mb t/m
Mb
Verbindingstype
Internet extra
TV
Favoriete zenders
TV Extra
Bellen
Bellen extra
Toon resultaten

KPN: hele Randstad beschikt over 4g-dekking

Zaterdag 29 juni 2013 0 minuten en 51 seconden leestijd

KPN: hele Randstad beschikt over 4g-dekking

Vanaf donderdag is het 4g-netwerk van KPN in de Randstad compleet: er wordt nu ook in Utrecht 4G aangeboden. KPN wil eind dit jaar 80 procent van Nederland 4g dekking kunnen bieden

De grote steden in het noorden en zuiden zijn als volgende aan de beurt. Momenteel beschikt 50 procent van de Nederlanders over lte-toegang van KPN. In de complete Randstad met onder andere Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en nu dus ook Utrecht is al 4g toegang mogelijk. KPN schiet al aardig op; per week worden er negentig masten van 4g-antennes voorzien.

De eerstvolgende steden waar KPN 4g mogelijk zal maken zijn onder andere Leeuwarden, Groningen, Eindhoven en Maastricht. KPN verwacht dat eind dit jaar alle grote steden in Nederland 4g-dekking zullen hebben waarmee 80 procent van de Nederlanders toegang tot het netwerk kan krijgen. Volgens KPn zijn de klanten die al toegang tot het 4g netwerk hebben positief.

Vorige week maakte KPN al bekend de uitrol van zijn 4g-netwerk te willen versnellen aangezien het bedrijf in het eerste kwartaal van 2014 een landelijke dekking wil hebben. KPN is tot nu toe de enige met een eigen 4g-netwerk. Vodafone, Tele2 en T-Mobile beschikken wel over zendlicenties en zullen later ook met een eigen netwerk komen.

Vul je postcode in om te zien welke providers leverbaar zijn op jouw adres.