100% onafhankelijk
100% Gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

Premier League live vanuit jouw woonkamer bij Ziggo

Donderdag 18 juni 2020 1 minuut en 22 seconden leestijd

Premier League live vanuit jouw woonkamer bij Ziggo

Ga er lekker voor zitten want dit is heel goed nieuws voor alle voetballiefhebbers. Ziggo levert vanaf 17 juni 2020 aan haar eigen klanten weer Premier League voetbal zonder extra kosten bij het gekochte abonnement.

Premier League wordt uitgezonden via Ziggo Sport. Wanneer je bij Ziggo een tv- of internetabonnement aanschaft, kan je zonder extra kosten op voorkeuzekanaal 14 via Ziggo Sport naar de wedstrijden uit de Engelse premier League kijken. Ook voetbalcompetities uit andere Europese landen zijn te zien bij Ziggo Sport. Je kan hierbij denken aan La Liga (Spanje) en Serie A (Italië). Ook kunnen niet Ziggo-klanten kijken naar het aanbod van Ziggo Sport. Klanten van bijvoorbeeld KPN, Canaal Digitaal of T-Mobile dienen het Ziggo Sport Totaal-abonnement aan te schaffen om zo het voetbalaanbod te bekijken.

Terug van weggeweest

Vanwege de coronacrisis is er inmiddels al drie maanden geen Premier League voetbal. In maart werd de voetbalcompetitie stilgelegd. Gister zijn de eerste wedstrijden al geweest. Aston Villa – Sheffield United werd om 19:00 gespeeld en om 21:00 werd de wedstrijd Machester City – Arsenal gespeeld. Op vrijdag 19 juni zijn er ook weer wedstrijden. Om 19:00 Norwich City – Southampton en om 21:00 Tottenham Hotspur – Manchester United. Ook in het weekend heb je als voetballiefhebber genoeg te bekijken. Gedurende het ehele weekend worden meer Premier League-wedstrijden gespeeld. Ook in Engeland wordt de voetbalcompetitie weer hervat.

Programma

Hieronder hebben wij het programma voor op een rijtje gezet. Zo ben je op de hoogte van alle belangrijke wedstrijden dit weekend.

Zaterdag 20 juni 2020

Watford – Leicester City

13:30

Brighton – Arsenal

16:00

West Ham – Wolverhampton

18:30

Bournemouth – Crystal Palace

20:45

Zondag 21 juni 2020

Newcastle – Sheff Utd

15:00

Aston Villa – Chelsea

17:15

Everton – Liverpool

20:00

Wil je ook graag gebruik maken van alle voordelen van Ziggo? Doe dan eenvoudig en gratis de postcodecheck en zie of Ziggo leverbaar is op jouw adres.

Postcode
Huisnummer
Toevoeging
 

Vul je postcode in om te zien welke providers leverbaar zijn op jouw adres.