100% onafhankelijk
100% Gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

Zomer Gekte bij Online!

Donderdag 13 augustus 2020 3 minuten en 5 seconden leestijd

Zomer Gekte bij Online!

Een hittegolf in Nederland zorgt voor veel mensen al voor de nodige zomer gekte. Volle stranden, drukke zwembaden en een hoop ventilatoren in huis. Online weet wel raad met dit soort tempraturen en heeft vanaf vandaag een nieuwe actie: Zomer Gekte met een cashback van €50,-! In dit bericht vertellen wij je alles over deze actie.

Op welke pakketten geldt de actie?

De actie is geldig op de volgende pakketten: Internet en TV DSL, Internet en TV en Bellen DSL, Internet en TV Glasvezel en Internet, TV en bellen Glasvezel. Al deze pakketten kan je vanaf vandaag bestellen met €50,- cashback.

Niet €50,- maar €60,- cashback

Je leest het goed. Je krijgt niet €50,- maar €60,- cashback wanneer je kiest voor een abonnement met televisie van Online.nl. Waarom? Omdat Providercheck je ook nog eens €10,- extra korting geeft. Overstappen was daarom nog nooit zo voordelig.

Wie is Online.nl?

Online.nl is zowel de jongste als één van de oudste internetaanbieders in Nederland. Velen kennen Online.nl nog als Euronet, Wanadoo, Orange of T-Mobile Online.nl. Met internet, interactieve TV en telefonie kan Online zijn klanten een alles-in-één pakket bieden met ADSL, VDSL of glasvezel, TV en telefonie.

Online.nl heeft in de afgelopen jaren niet stil gezeten en liep voorop in de interactieve televisierevolutie. Je kijkt bij Online.nl niet alleen naar programma’s in de beste kwaliteit, maar beslist ook zelf wanneer, waar en op welk apparaat je kijkt. Of dit nu je tablet, smartphone, pc, laptop of tv is. Je kunt opnames inplannen en bekijken ook als je niet thuis bent. Dankzij Begin Gemist hoef je nooit meer de start van je favoriete programma te missen. Films kijk je met Video on Demand. Je favoriete programma’s zijn altijd beschikbaar bij Online.nl internet.

Naast interactieve tv ontvang je bij Online.nl ook razendsnel internet. Online.nl bied je altijd de maximale internetsnelheid (tot 100Mbit/s) aan die beschikbaar is op jouw adres. Zo kun je altijd onbezorgd surfen, streamen en tv kijken. En heb je een glasvezel aansluiting? Dan kan het nog sneller en kun je zelfs een internetsnelheid van 500Mbit/s behalen.

Hoe werkt de cashback van Online.nl?

Heb je jouw internet en tv of internet, tv en bellen abonnement bij Online.nl besteld? Dat is mooi! Nu wil je natuurlijk graag je cashback ontvangen. Je krijgt na je bestelling €50,- teruggestort op jouw bankrekening. Met een paar eenvoudige stappen, ontvang jij de cashback op je rekening:

1.Vul het inschrijfformulier in op de website van Online.nl. Let er hierbij wel op dat je gegevens overeenkomen met de gegevens van je aanvraag.

2.Binnen drie werkdagen ontvang je een bevestiging van jouw Zomer Gekte cashback aanvraag.

3.Na ontvangst van je aanvraag en deelname aan de actie, wordt de terugbetaling binnen een kalendermaand met de eerste afschrijving van de abonnementskosten van Online.nl verrekend.

Providercheck doet er nog een schepje bovenop. Naast de €50,- cashback van Online.nl ontvang je ook nog een €10,- cashback van Providercheck.

Hoe werkt de cashback van Providercheck?

Bij Providercheck geven wij klanten altijd minimaal €10,- extra korting. In dit geval boven op de cashback van een provider.

1. Ga naar de website van Providercheck en klik op Cashback formulier.

2. Vul je persoonlijke gegevens in op de website. Let er hierbij op dat je het formulier invult met dezelfde postcode en gegevens als die van jouw bestelling bij de provider.

3. Upload het contract of de bevestiging die je van je nieuwe provider hebt ontvangen.

4. Je ontvangt een mail met de bevestiging van je aanvraag.

Vervolgens controleren wij je bestelling en verwerken je aanvraag. Binnen drie weken nadat je abonnement is opgeleverd ontvang je vervolgens de korting op jouw bankrekening.

Wil je gebruik maken van alle voordelen van Online.nl? Doe dan eenvoudig en gratis de postcodecheck en zie of Online.nl leverbaar is op jouw adres.

Postcode
Huisnummer
Toevoeging
 

Vul je postcode in om te zien welke providers leverbaar zijn op jouw adres.