100% onafhankelijk
100% Gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

ViceTV Stopt in Nederland en Vlaanderen

Donderdag 27 augustus 2020 1 minuut en 24 seconden leestijd

ViceTV Stopt in Nederland en Vlaanderen

Helaas veranderd het zenderaanbod deze week bij een aantal van onze providers. Deze week maakte ViceTV bekend dat ze stoppen met het uitzenden in Nederland en Vlaanderen. In dit bericht vertellen wij je meer over de aanpassing in het zenderaanbod.

ViceTV maakte bekend dat ze stoppen met het uitzenden van lineaire tv in Nederland en Vlaanderen vanaf 24 augustus 2020. Je kan vanaf deze datum niet meer kijken naar uitzendingen op ViceTV. Er vervalt dus een zender en dit betekend dat het zenderaanbod minder wordt. Dit is bij bijvoorbeeld Ziggo en KPN het geval. Al eerder maakte ook zenders als 13Th Street en Syfy bekend te stoppen met uitzenden. De reden dat de zender ViceTV stopt met uitzenden, is een verschuiving van kijkgedrag naar non-lineair (online). De zender richt zich vooral op de leeftijdsdoelgroep 20-40 jaar.

Wat is ViceTV?

ViceTV is een televisiezender die eigendom is van Vice Media. ViceTV richt zich op een internationaal publiek. De zender werd opgericht in 2016 in Amerika en Canada en sinds 2017 was de zender te zien in Nederland. De doelgroep van de zender zijn millennials die houden van eerlijke programma’s waar de grenzen worden opgezocht.

ViceTV heeft veel uiteenlopende onderwerpen. Zo kunnen programma’s gaan over politiek, sport, tehcnologie of eten, maar ook seks en drugs zijn thema’s die voorbij komen. De programma’s zijn internationaal ingericht. De zender heeft ook producties van eigen bodem. Een voorbeeld hiervanis een documentaire over hoe het is om jong te zijn in ons eigen land. Populaire series op ViceTV zijn onder andere F*ck That’s Delicious States Of Undress, Noisey, Hate Thy Neighbour, Cyber War, Beerland en Needles and Pins.

Natuurlijk zijn er nog genoeg andere zenders. Zoek jij een bepaalde tv-zender? Of wil je weten of je provider je favoriete zender aan kan bieden in een bepaald pakket? Wij hebben een overzicht samengesteld met alle tv-zenders. Dat overzicht vind je hier.

 

Vul je postcode in om te zien welke providers leverbaar zijn op jouw adres.