100% onafhankelijk
100% Gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

KPN brengt negen Hi-winkels onder in KPN-winkels

Donderdag 29 augustus 2013 0 minuten en 45 seconden leestijd

KPN brengt negen Hi-winkels onder in KPN-winkels

Momenteel zijn er nog 64 Hi-winkels waarvan nog niet zeker is wat er mee gaat gebeuren. Negen winkels echter zullen bij wijze van proef worden ondergebracht in KPN-winkels. De negen oorspronkelijk Hi-winkels zullen worden gesloten.

Woordvoerder Ellen van Heerwaarden van KPN geeft aan dat het in ieder geval om de door brand verwoeste Hi-winkel in Hoogeveen gaat maar welke andere winkels worden gesloten en vervangen door ‘shop-in-shops’, wil zij nog niet bekend maken. “We willen het graag eerst aan het personeel mededelen” zijn de woorden van Van Heerwaarden. Het gaat in ieder geval om winkels waar de Hi-winkels vlak bij een KPN-winkel staan.

Het doel van deze test is om uit te vinden of ‘Hi-klanten ook vanuit een KPN-winkel kunnen worden bediend’, aldus Van Heerwaarden. Zij geeft ook aan dat het overgrote deel van de Hi-medewerkers uit de gesloten winkels mee kan naar de shop-in-shops. Voor de enkeling die niet mee kan zal KPN een andere plek binnen het bedrijf zoeken. Van Heerwaarden wil nog niet aangeven of de overige 64 Hi-winkels ook gesloten zullen worden als de pilot succesvol blijkt te zijn.

Vul je postcode in om te zien welke providers leverbaar zijn op jouw adres.