100% onafhankelijk
100% Gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

Meer HD-Zenders en internet snelheid in UPC Alles-in-1 standaard

Dinsdag 03 september 2013 1 minuut en 23 seconden leestijd

Meer HD-Zenders en internet snelheid in UPC Alles-in-1 standaard

Vanaf 4 september krijgt men bij het UPC in het Alles-in-1 Standaard Power-abonnement meer internet snelheid en HD-zenders. De kosten voor het Alles-in-1 Standaard Power-abonnement zijn standaard € 49,50 per maand. Hiervoor krijgt u een internet downloadsnelheid van 120 Mbps en een uploadsnelheid van 6 Mbps aangeboden.

Hierbij komen er in plaats van tien HD-zenders nu vijftien HD-zenders in het pakket. Ook komt er beschikking tot meer dan vierduizend uur films en series via on demand en worden er rond de 1000 extra programma’s aangeboden via diverse tv-zenders. Verder is het nu ook mogelijk om twee dagen terug programma’s te bekijken via programma gemist. 

Voor het gebruik van de Horizon mediabox zijn de kosten € 5,- extra per maand. Het tv-kijken via internet op 'Horizon Live TV' is wel bij alle Alles-in-1 pakketten inbegrepen.

Ook voor bestande UPC klanten:

Voor nog sneller internet en meer tv-zenders, biedt UPC ook in de nieuwe Alles-in-1 pakketstructuur uitkomst. Bij het pakket Alles-in-1 Extra Power wordt (indien beschikbaar) 200 Mbps download en 10 Mbps upload geleverd. Als digitaal tv-pakket wordt het Royaal-pakket geleverd, dit pakket bestaat uit 110 digitale tv-zenders (waarvan 33 HD). Het terug kijken via uitzending gemist kan tot tien dagen tevens worden er rond de drieduizend extra programma’s van diverse zenders aangeboden.

Het Alles-in-1 Extra Power pakket kost standaard €  65 per maand. Het Alles-in-1 instappakket wordt het basis pakket welk standaard € 40,- per maand kost, dit pakket is gelijk aan het Alles-in-1 Power-pakket alleen is er een lagere internetsnelheid met 50 Mbps down en 2,5 Mbps up. Bij dit instappakket is het niet mogelijk gebruik te maken van de Horizon mediabox.

Alle pakketten kunnen worden opgewaardeerd met diverse aanvullende diensten voor telefonie en extra betaalzenders. De nieuwe Alles-in-1 pakketstructuur gaat ook voor bestaande klanten gelden. Met deze klanten zal UPC de komende tijd contact zoeken.

Vul je postcode in om te zien welke providers leverbaar zijn op jouw adres.