100% onafhankelijk
100% gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

Formule 1 weer door na een lange pitstop

Donderdag 25 juni 2020 1 minuut en 40 seconden leestijd

 Formule 1 weer door na een lange pitstop

De meeste Formule 1 liefhebbers, kunnen al een lange tijd niet meer naar een spannende race kijken. Door de coronacrisis ligt de Formule 1 al maanden stil. Maar de Formule 1 komt terug en dat zelfs in een nieuw jasje. Wij vertellen je er alles over in dit bericht.

Op dit moment is de verwachting dat de eerste race in de eerste week van juli plaatsvindt. De race zal worden gereden op de Red Bull Ring in Oostenrijk. Deze race ziet er dan wel net wat anders uit. Liberty Media is de eigenaar van de Formule 1 en heeft niet stilgezeten in deze coronatijd. Samen met Amazon hebben zij gewerkt aan nieuwe tv-graphics. Door deze graphics word je als kijker beter geïnformeerd over diverse onderdelen tijdens de wedstrijd. Denk bijvoorbeeld aan onderlinge verhoudingen tussen auto’s en coureurs. Bij alle uitzendgerechtigden worden deze vernieuwingen doorgevoerd. Dit betekent ook dat klanten van Ziggo Sport de Formule 1 in een nieuw jasje te zien krijgen.

Hoe ziet dit er vanaf juli uit?

De eerste race is zoals hierboven verteld, vindt plaats in de eerste week van juli. Hier worden de eerste vernieuwingen ook zichtbaar. Een voorbeeld van een introductie die vanaf juli wordt gedaan is CPS (Car Perfomance Score). Bij CPS wordt berekend hoe goed een Formule 1 auto het in een bepaald gedeelte van een circuit is.

Waar te zien?

Je kan in Nederland op drie manieren legaal naar de Formule 1 kijken. Bij KPN en andere distributeurs kan dit eenvoudig zonder extra tv-abonnement op RTL Duitsland. Wil je toch liever Nederlands commentaar met Olav Mol en Jack Plooij? Dan dien je een extra abonnement van Ziggo Sport Totaal te kopen. Ziggo-klanten zonder extra abonnement kunnen kijken via het digitaal basiskanaal Ziggo Sport. Nog een optie is een extra abonnement op OTT-dienst F1 TV Pro.

Cashback Ziggo

Deze maand heeft Providercheck ook nog een hele leuke actie. Je ontvangt deze hele maand 50 euro cashback op alle pakketten van Ziggo. Of je nu kiest voor alleen internetinternet en tvinternet en bellen of alles-in-1.

Wil je ook graag gebruik maken van alle voordelen van Ziggo? Doe dan eenvoudig en gratis de postcodecheck en zie of Ziggo leverbaar is op jouw adres.