100% onafhankelijk
100% gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

Gratis FOX Sports bij Youfone

Dinsdag 11 augustus 2020 2 minuten en 33 seconden leestijd

Gratis FOX Sports bij Youfone

Goed nieuws voor de sportliefhebbers onder ons. Vanaf 1 augustus 2020 biedt Youfone bij alle tv-abonnementen gratis FOX Sports Eredivisie aan zonder extra kosten. Dat is voordelig gebruik maken van het internet en geen moment missen van je favoriete voetbalwedstrijden. In dit bericht vertellen wij je alles over FOX Sports Eredivisie.

Tot augustus was Online.nl de enige provider die alle kanalen van FOX Sports Eredivisie gratis in hun pakketten had zitten. Bij alle andere providers is het mogelijk om FOX Sports Eredivisie te kijken maar dan wel tegen extra kosten. Youfone brengt daar vanaf augustus verandering in. De eerste twaalf maanden kunnen nieuwe klanten die kiezen voor een pakket met hierin televisie, gratis kijken naar FOX Sports Eredivisie.

Bij sommige providers is het zo dat je elke speelronde minimaal drie live Eredivisiewedstrijden te zien krijgt. Dit geldt voor alle klanten die het basispakket hebben. Providers die dit op deze manier aanbieden zijn: KPN, T-Mobile en Canal Digitaal. Het gaat hierbij alleen om het kanaal waar FOX Sports 1 is te zien.

Ook liet Ziggo niet al te lang geleden aan op FOX Sports te behouden. Er is de afgelopen maanden flink onderhandelt tussen Ziggo en Eredivisie Media & Marketing (EMM). FOX Sports valt onder EMM. Het bleef lange tijd onzeker of beide partijen tot een overeenkomst zouden komen. Gelukkig is dit goed verlopen en heeft Ziggo een nieuwe overeenkomst. Door deze nieuwe overeenkomst levert Ziggo dit kanaal zonder extra kosten aan klanten die minimaal het digitale instapabonnement TV Start/TV Standaard kopen.

Er zijn ook providers die FOX Sports Eredivisie aanbieden in aanvullende tv-pakketten maar dan tegen extra kosten. Een goed voorbeeld hier van is de provider Delta. De prijzen van deze abonnementen variëren per provider. Per aanbieder ligt de prijs tussen de zeven en achttien euro per maand.

FOX Sports 1 (nu ESPN 1)

Op Fox Sports 1 zie je de een wisselende selectie van livewedstrijden uit de Eredivisie Keuken Kampioen Divisie, KNVB Beker en UEFA Europa League. De voorbereidingen voor het nieuwe voetbalseizoen volg je op de voet bij FOX Sports Eredivisie Comeback. Al vanaf 31 juli zie je hier diverse wedstrijden van clubs uit het Nederlands betaalde voetbal en meerdere oefenwedstrijden.  Naast de Comeback zie je in augustus ook een selectie duels uit de ontknoping van de UEFA Europa League en de start van de Keuken Kampioen Divisie op 28 augustus. Ook kan je via deze zender dagelijks op de hoogte blijven van het laatste sportnieuws in FOX Sports Vandaag, Club TV, documentaires over alle clubs en Voetbalpraat.

FOX Sports 2

Het kan zijn dat er op hetzelfde moment verschillende wedstrijden worden gespeeld. FOX Sports 2 is de zender waar je live de wedstrijden kunt volgen die niet op FOX Sports 1 worden uitgezonden. Ook zie je veel samenvattingen van topvoetbal uit onder andere de UEFA Europa League, de Keuken Kampioen Divisie en de Bundesliga.

Fox Sports 3

Op FOX Sports 3 zie je live wedstrijden die niet op de FOX Sports 1 en 2 worden uitgezonden. Verder zie je programma’s met achtergronden, nieuws, analyses en voor- en nabeschouwingen.

Wil je gebruik maken van alle voordelen van Youfone en niks missen van je favoriete sport? Doe dan eenvoudig en gratis de postcodecheck en zie of Youfone leverbaar is op jouw adres. Kies voor voordelig gebruik maken van het internet en je favoriete voetbalwedstrijden op de voet volgen.