100% onafhankelijk
100% gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

NLE wordt Budget Alles-in-1

Zaterdag 12 oktober 2019 2 minuten en 33 seconden leestijd

NLE wordt Budget Alles-in-1

Vanaf 12 oktober 2019 gaat NLE verder onder de naam Budget Alles-in-1. Waarom verandert NLE de naam en wat verandert er voor bestaande klanten van NLE? Wij zetten alle veranderingen voor je op een rij, zodat je precies weet wat je te wachten staat.

Over NLE

NLE, ook wel bekend onder de naam ‘Nederlandse Energie Maatschappij’ besluit in 2004 om een energiebedrijf te beginnen. Door de vele opvallende reclames, groeit NLE uit tot de grootste onafhankelijke energieleverancier van Nederland. In 2016 is NLE het eerste energiebedrijf dat ook internet, televisie en bellen aan gaat bieden. Met ruim 40.000 klanten voor Alles-in-1 pakketten in het eerste jaar, is NLE de snelst groeiende Alles-in-1 provider van Nederland.

NLE levert internet zowel over Koper- als glasvezelaansluitingen. En maakt daarbij gebruik van het betrouwbare netwerk van KPN. Hierdoor kan NLE overal in Nederland een stabiele internetdekking bieden.

NLE en Budget Energie

In 2018 bundelen NLE en Budget Energie de krachten om samen sterk te staan tegen grote energiebedrijven als Nuon en Essent. Zij gaan nu ook samen verder om de markt voor internet, tv en bellen open te breken en jou de beste diensten te bieden.

Daarom krijgt NLE vanaf 12 oktober een nieuwe naam, namelijk Budget Alles-in-1 (internet, TV en bellen). Op deze manier kunnen zij hun klanten nog meer voordeel blijven bieden. Je blijft internet en tv ontvangen via het betrouwbare netwerk van KPN. 

Wat verandert er voor jou?

Vanaf 12 oktober krijg jouw NLE internet en tv pakket onder de nieuwe naam Budget Alles-in-1 geleverd. Ook op de facturen en bankafschriften zal vanaf deze datum de nieuwe naam verschijnen. Uiteraard blijf je hetzelfde maandbedrag betalen en behoud je alle apparatuur die je op dit moment hebt.

Voor het inzien van je facturen of het doorgeven van wijzigingen kun je vanaf 12 oktober inloggen op de ‘Mijn Budget’ omgeving. De inloggegevens blijven hetzelfde als die je nu gebruikt voor jouw ‘Mijn NLE’ omgeving. NLE heeft alle gegevens al voor je overgezet.  

Energieklanten van NLE

Voor energie blijf je klant bij NLE. De maandelijkse bedragen blijven hetzelfde en je kan nog steeds inloggen op 'Mijn NLE'.

Alle veranderingen op een rij

  • Vanaf 12 oktober worden de pakketten van NLE geleverd onder de nieuwe naam: Budget Alles-in-1
  • Je maandbedrag blijft hetzelfde en wordt afgeschreven door Budget Alles-in-1
  • Je kan online inloggen met de bestaande gegevens op jouw 'Mijn Budget' omgeving
     

Wat gaat Budget Alles-in-1 bieden?

Bij Budget Alles-in-1 kun je terecht voor betrouwbaar internet, zonder gedoe. Zij zijn een no nonsense internetaanbieder. Budget gaat DSL internet pakketten aanbieden met een internetsnelheid van 20Mb, 50Mb en 100Mb. Goed om te weten is dat je bij Budget altijd de hoogst mogelijke DSL internetsnelheid op jouw adres ontvangt.

Wanneer je op jouw adres gebruik kunt maken van glasvezel internet kun je kiezen uit de internetsnelheden 50Mb, 100Mb en 500Mb.

Het is nu wel heel gunstig om te kiezen voor één van de Budget internet pakketten. Je krijgt de eerste vier maanden van je nieuwe abonnementen namelijk een flinke korting. En maak je gebruik van Budget energie? Dan krijg je iedere maand ook nog eens €5,- combikorting!

Ben je benieuwd of Budget Alles-in-1 ook leverbaar is op jouw adres? Je ontdekt het makkelijk en snel met onze gratis postcodecheck.