100% onafhankelijk
100% gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

Pre-order overzicht voor de iPhone 11

Donderdag 12 september 2019 1 minuut en 41 seconden leestijd

Pre-order overzicht voor de iPhone 11

De iPhone 11, iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max zijn onthuld, wil jij deze als eerste in huis hebben? Vergelijk dan alle pre-order mogelijkheden via Providercheck.

De nieuwste iPhone 11 beschikt over twee camera's. een groothoekcamera en een ultragroohoekcamera. De laatste is ideaal voor landschapsfoto's maar ook voor kleinere ruimtes. Kies je voor een iPhone 11 Pro of Pro Max? Dan heb je zelfs de beschikking over drie camera's. De derde camera is een telelenscamera, door de combinatie van 3 camera's kun je tot 4x optisch zoomen. Daarnaast film je met de Pro en Pro Max eenvoudig in 4K met 60 beelden per seconde, in een handomdraai film je dus levensechte video's van superhoge kwaliteit.

iPhone 11 kleuren

De nieuwe iPhone 11 komt in zes kleuren, je kunt kiezen uit groen, paars, rood, geel, een vernieuwde wit tint en uiteraard zwart. Daarnaast komen de Pro en Pro Max ook in spacegrijs, goud, zilver en de bijzondere kleur middernachtgroen. Wij zijn fan!

iPhone 11 met abonnement bestellen

Inmiddels is het mogelijk de iPhone 11 te bestellen bij de bekende grote providers, wie het eerst komt wie het eerst maalt dus wil jij de iPhone 11 snel in huis? Wacht dan niet te lang!

iPhone 11 los kopen zonder abonnement

Uiteraard is het ook mogelijk om de iPhone 11, 11 Pro of 11 Pro Max los te kopen zonder abonnement. Bekijk de prijzen bij Coolblue voor de iPhone 11 of iPhone 11 Pro (Max)

Batterijduur iPhone 11

De nieuwe iPhone 11 beschikt over een accu die een uur langer mee moet gaan dan bij zijn voorganger. De Pro versie zou er zelfs 4 uur op vooruit moeten gaan en ben jij iemand die echt een grote accu wilt? De iPhone 11 Max spant de kroon met een extra accuduur van 5 uur tenopzichte van de iPhone X voorganger. Hierdoor kun je dus nog langer foto's maken, muziek luisteren, appen, navigeren en bellen zonder je zorgen te maken over een lege accu.

De verbeterde batterijduur komt niet alleen door grotere accu's maar ook door de slimme A13 Bionic Chip, deze maakt jouw iPhone 20% sneller en tot 40% zuiniger in zijn energieverbruik.