100% onafhankelijk
100% gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

T-Mobile nu ook aangesloten bij NLconnect

Maandag 29 juni 2020 1 minuut en 18 seconden leestijd

T-Mobile nu ook aangesloten bij NLconnect

T-Mobile heeft zich aangesloten bij branchevereniging NLconnect. T-Mobile doet dit samen met zes andere aanbieders van internet, tv en bellen. Wat is NLconnect en welke aanbieders zijn hier nog meer lid van? Je leest er alles over in dit bericht.

Wat is NLconnect?

NLconnect is een branchevereniging. Inmiddels heeft de branchevereniging al 70 leden. Het is een vereniging voor bedrijven die breedbandinternet en tv-diensten aan bedrijven en klanten leveren. Een voorbeeld van de inspanningen die de vereniging levert zijn onderhandelingen met de verschillende contentaanbieders. Delta en Caiway zijn al wat langer lid van deze branchevereniging. Andere providers die geen lid zijn van NLconnect, doen zelf de onderhandelingen met de verschillende contentaanbieders.

Zeven nieuwe bedrijven

Deze week was een goede week voor de branchevereniging. In totaal zijn zeven bedrijven toegetreden tot NLconnect. Dit zijn, naast T-Mobile, de volgende bedrijven:

  • Freedom Internet
  • Allinq
  • Van Gelder Telecom
  • H2B IT Solutions
  • Technical Valley
  • Breedband Helmond

Door de krachten van deze bedrijven te bundelen probeert NLconnect de meest gunstige overeenkomsten te sluiten. Dit beperkt zich niet alleen tot overeenkomsten met contenaanbieders maar ook belangenbehartiging en juridische ondersteuning.

Coronacrisis

Ook NLconnect merkt de gevolgen van de coronacrisis. Digitaal in contact staan met elkaar is een onmisbare pijler geworden in de Nederlandse economie. Door de coronacrisis merken we dit allemaal nog veel meer. Het internet houdt ons verbonden en zorgt ervoor dat we met ze alle thuis kunnen werken. Thuiswerken wordt inmiddels zelfs gezien als dé oplossing voor het fileprobleem. In deze tijd zien steeds meer partijen het belang van een sterke branchvertegenwoordiging. En zo dus ook T-Mobile. NLconnect is blij met de komst van T-Mobile en heet het bedrijf dan ook van harte welkom.

NLconnect wil dat elke Nederlander en elk Nederlands bedrijf en organisatie toegang krijgt over toekomstvast breedband. Hierbij is een grote rol voor glasvezel weggelegd.