100% onafhankelijk
100% gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

Ziggo aanbieding april 2019

Woensdag 03 april 2019 3 minuten en 5 seconden leestijd

Ziggo aanbieding april 2019

Ziggo, de aanbieder van stabiel internet en tv via de kabel, maakt het in april wel heel aantrekkelijk om voor hen te kiezen.

Kies je in april voor een Alles-in-1 pakket van Ziggo dan krijg je tot wel 6 maanden korting op je abonnement. En dat is nog niet alles. Deze maand hebben wij een exclusieve cashback actie met Ziggo waardoor je €50,00 extra korting krijgt op alle Ziggo internet-pakketten.

Interessant? Met onze postcodecheck ontdek je binnen een minuut of Ziggo leverbaar is op jouw adres.

Wie is Ziggo?

Ziggo levert internet, televisie en vaste telefonie via de kabel. Interactieve televisie veroverde in 2017 de Nederlandse markt. Net daarna fuseerde de kabelbedrijven Casema, Multikabel en @Home en gingen zij samen verder onder de naam Ziggo. In 2014 fuseerde Ziggo met UPC.

In de afgelopen jaren heeft Ziggo niet stilgezeten. Zo introduceren zij in 2012 Ziggo Wifi Spots en zijn zij de exclusieve aanbieder in Nederland van HBO-series.
Toen Ziggo samenging met UPC, bracht die laatste de Horizon Box mee. Dit jaar komt de nieuwste versie uit. De Ziggo Horizon 4, een 4K UHD-mediabox. Op dit moment wordt de nieuwe mediabox door een groep Ziggo abonnees getest. De verwachting is dat de Horizon mediabox deze zomer voor alle Ziggo-klanten op de markt komt.

En dan is Ziggo ook nog druk aan het innoveren. Zij ontwikkelen een ‘netwerk van de toekomst’. Dat betekent wel dat Ziggo het kijken naar televisie via de kabel gefaseerd aan het uitschakelen is. Daarmee creëren zij ruimte op het netwerk. En daar krijg je iets voor terug. Mobiele en vaste verbindingen zullen nog meer op elkaar aansluiten. Je bent in de toekomst altijd en overal online en je zult er bijna niets meer van merken als apparaten schakelen tussen vast internet van Ziggo, mobiel internet of Wifi. Daarnaast gaat Ziggo nog slimmer, stabieler en sneller internet leveren met een internetsnelheid tot wel 1 Gigabit per seconde.

Formule 1 op Ziggo Sport

In 2015 richt Ziggo haar eigen sportkanaal op, Ziggo Sport. Als klant van Ziggo kijk je gratis naar deze zender. Wanneer je een tv en internet pakket hebt bij een van de andere internet providers in Nederland kun je Ziggo Sport afnemen als extra zender-pakket.

Ziggo Sport biedt naast veel andere sporten ook uitgebreid aandacht aan de formule 1. Zo maakte zij onlangs bekend dat je dit formule 1 seizoen niet alleen naar alle kwalificaties en de wedstrijd kijkt, maar dat zij ook alle vrije trainingen gaan uitzenden. Je leest er meer over in ons blog Nu nog meer formule 1 op Ziggo Sport.

Vodafone en Ziggo

In 2017 zette Ziggo een volgende stap en zijn zij samengegaan met Vodafone. Beide bedrijven vullen elkaar goed aan. Ziggo als vertrouwde partij voor internet en tv en Vodafone als aanbieder van het grootste mobiel 4G netwerk ter wereld.
Een samenwerking tussen Ziggo en Vodafone heeft ook nog eens veel voordeel voor jou. Zij bieden jou namelijk graag een zo compleet mogelijk pakket en daarom krijg je combivoordeel wanneer je Ziggo en Vodafone combineert. Ziggo en Vodafone noemen dit Non-stop gratis extra’s. Wanneer je al een mobiel abonnement hebt van Vodafone en nu ook kiest voor internet en tv van Ziggo dan krijg je veel extra’s zoals een extra zender-pakket van Ziggo en korting op je mobiele abonnement van Vodafone. Benieuwd van welk combivoordeel jij gebruikt kunt maken? Check het snel met onze combivoordeel vergelijker.

Kies jij ook voor Ziggo?

Wanneer je deze maand kiest voor Ziggo krijg je van ons €50,00 cashback op alle internet-pakketten. Daarnaast heeft Ziggo een actietarief waarbij je tot wel 6 maanden korting krijgt op je abonnement.
Bel je al mobiel met Vodafone? Dan betekent dat nog meer voordeel voor jou.

Vergelijk internet thuis en ontdek of Ziggo leverbaar is op jouw adres. Je maakt gratis gebruik van onze postcodecheck en het kost je niet meer dan een minuut.