DELTA TV App

Dinsdag 10 December 2019
Laatste update: Donderdag 23 Juni 2022 3 minuten en 15 seconden leestijd

DELTA TV App

Met de DELTA TV App kun je dus tv kijken op andere plekken dan thuis. Dit betekend dat je niet via je tv kastje naar tv hoeft te kijken, maar je alleen je smartphone of tablet erbij hoeft te pakken. Maar wat zijn precies de functies en hoe kun je hier gebruik van maken?

Hoe werkt de DELTA TV App?

Om gebruik te maken van de DELTA TV App moet je deze eerste downloaden op je device. De App is gratis te downloaden in de App Store van Apple en in de Google Play Store van Android. In principe zou iedereen de app kunnen downloaden, je kunt hem wel alleen gebruiken als je klant bent van DELTA. Als je hem gedownload hebt kun je inloggen met jouw DELTA gegevens. Na het inloggen kun je gebruik maken van alles wast deze app te bieden heeft! De app heeft een limiet van 4 gebruikers. Er kunnen dus 4 apparaten tegelijk inloggen en televisie kijken via de app.

Maar waarom zou je de DELTA TV App gebruiken? Wij zetten alle voordelen van deze app voor jou op een rij:

• Je kijkt in heel de EU live naar alle zenders. Zo kun je als je op vakantie bent binnen Europa gewoon kijken naar je favoriete programma’s;
  • Je kunt programma’s tot wel 7 dagen terugkijken. Hierdoor hoef je geen programma of serie meer te missen;
  • Je kunt gebruikt maken van begin gemist. Val jij halverwege een programma binnen en wil je dit graag helemaal zien? Dit kan met de druk op een knop;
  • Je kunt programma’s opnemen en bewaren. Je hebt maar liefst 200 uur aan opslagruimte.
  • Je kunt vanaf je mobiel of tablet streamen naar de tv door middel van een Google Chromecast;
  • Je hebt toegang tot een ruim aanbod aan Nederlandse en buitenlandse zenders;
  • Je kunt luisteren naar alle radiozenders, zo kun je altijd en over genieten van je favoriete zenders.

Je kunt via de DELTA TV App televisie kijken op je tablet of mobiel, maar het scherm kan natuurlijk wel erg klein zijn dan. De oplossing hiervoor is het gebruik van een Google Chromecast. Met de Google Chromecast kun je vanaf je telefoon of tablet casten naar een tv scherm. Zo kun je genieten van je programma op groot beeld. Hiervoor heb je een Google Chromecast en de DELTA TV App nodig. Als deze beide op hetzelfde wifi netwerk aangesloten zitten kun je streamen. In de app verschijnt het Chromecast-logo. Als je hierop klikt kun je kiezen naar werk scherm je wilt streamen.

Ben je benieuwd of jij ook een internet & tv abonnement bij DELTA af kunt sluiten? Doe dan onze gratis Postcodecheck.

Op welke apparaten en browsers werkt de DELTA TV App?

Je kunt op meerdere apparaten gebruik maken van de TV App, namelijk:

• Smartphone
    • Android (versie 5.1 of hoger)
    • Apple (iOS 12 of hoger)
  • Tablet
    • Android (versie 5.1 of hoger)
    • Apple (iOS 12 of hoger)
  • PC / Max (browsers)
    • Chrome
    • Firefox
    • Safari
    • Internet Explorer
    • Edge

Wie is DELTA?

DELTA is een aanbieder van Internet en tv. Naast internet en tv biedt DELTA ook energie. DELTA levert het betrouwbaarste internet van Zeeland, maar tegenwoordig is Delta nu in steeds meer delen van Nederland aanwezig. DELTA heeft haar eigen coax- en glasvezel netwerk. Je kunt bij DELTA snelheden halen van 150 Mbit/s tot 8000 Mbit/s. 8000 Mbit/s is nog niet op alle adressen aanwezig, is dit nog niet aanwezig op je adres? Dan kun je een snelheid tot 1000 Mbit/s halen. Wil je gebruik maken van de TV App? Dan moet je een abonnement met tv afsluiten.

Wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?

Dan kun je ons volgen via onze social media kanalen. Wij zijn te vinden op Facebook, Twitter en Instagram. Daarnaast hebben wij ook een YouTube kanaal waar wij onder andere uitleg- en handleidingvideo’s plaatsen.