Wat is XS4ALL Webmail?

Dinsdag 4 Februari 2020
Laatste update: Vrijdag 15 Mei 2020 1 minuut en 11 seconden leestijd

Wat is XS4ALL Webmail?

XS4ALL heeft voor alle klanten een Webmail. Met deze Webmail van XS4ALL kan je overal en altijd veilig e-mailen. In dit bericht vertellen we je hier meer over.

Je kan altijd je e-mails lezen en versturen, waar je ook bent ter wereld en in een beveiligde omgeving. Webmail kan je eenvoudig openen op een computer en laptop. Ook is er Webmail Classic voor het gebruiken van je e-mail via je smartphone en/of tablet.

Hoe log ik in?

1. Ga naar XS4ALL
  2. Klik rechtsboven op ‘Webmail’
  3. Log in met je gebruikersnaam en wachtwoord

Let op! De toevoeging @xs4all.nl hoeft niet achter de loginnaam te staan.

XS4ALL Webmail wordt vernieuwd

XS4ALL werkt hard aan een nieuwe Webmail. Een Webmail met veel meer mogelijkheden en dus meer voordelen voor jou! Zo heb je in deze nieuwe Webmail een agenda, adresboek en taken. Ook heeft de nieuwe Webmail een moderner design en is het gebruikersvriendelijker. Je kan bestanden ‘slepen’ en documenten in de bijlages bekijken zonder ze te downloaden. Als laatste voordeel past het schermformaat zich automatisch aan wanneer je via een tablet of smartphone Webmail gebruikt.

Webmail is alleen te gebruiken voor klanten van XS4ALL. Wil je ook graag gebruikmaken van de Webmail van XS4ALL? Doe dan eenvoudig en gratis de postcodecheck en zie of XS4ALL leverbaar is op jouw adres.