Wat is Ziggo Safe Online?

Donderdag 19 Maart 2020 1 minuut en 3 seconden leestijd

Wat is Ziggo Safe Online?

Ziggo vindt veiligheid erg belangrijk. Ziggo Safe Online is ontwikkeld door F-Secure: wereldwijd dé expert op dit gebied. In dit bericht vertellen we je hier meer over. Ook lees je alles over de Safe Online pakketten.

Voordelen

• Veilig browsen

Deze functie beschermt je tegen gevaarlijke inhoud van websites en zorgt ervoor dat websites geen persoonlijke informatie kunnen verzamelen.

• Bescherming bij verlies

Ben jij je laptop, telefoon of tablet verloren? Met deze functie kan je vanaf afstand jouw apparaat vinden, vergrendelen en verwijderen van opgeslagen gegevens.

• Antivirus

Speciale software die je beschermt tegen virussen, Trojaanse paarden en spyware.

• Ouderlijk toezicht

Stel eenvoudig in wat je wil dat je kinderen wel en niet kunnen zien.

• F-secure awards

Updates worden automatische uitgevoerd.

Safe Online

• 1 apparaat
  • Beveilig desktop, laptop, tablet of smartphone
  • Dagelijks automatische updates
  • Gratis bij Ziggo Internet

Safe Online L

• 5 apparaten
  • Beveilig desktop, laptops, tablet en/of smartphones
  • Dagelijks automatische updates
  • Maandelijks opzegbaar

Safe Online XL

• 20 apparaten
  • Beveilig desktop, laptop, tablet en/of smartphones
  • Dagelijks automatische updates
  • Maandelijks opzegbaar
  • Gratis als je Vodafone en Ziggo combineert

Wil je ook graag gebruik maken van alle voordelen van Ziggo Safe Online? Doe dan eenvoudig en gratis de postcodecheck en zie of Ziggo leverbaar is op jouw adres.