100% onafhankelijk
100% gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

Wat zijn Alles-in-1-pakketten?

Tuesday 19 June 2018
Laatste update: Friday 15 May 2020 1 minuut en 54 seconden leestijd

Wat zijn Alles-in-1-pakketten?

Wil jij thuis gebruik maken van internet, televisie en vaste telefonie? Dan is een Alles-in-1-pakket ideaal voor jou. Zo’n beetje alle providers in Nederland bieden Alles-in-1-pakketten aan. Omdat je een combinatie maakt van de verschillende vormen ontvang je van de aanbieder (provider) van het pakket vaak een korting of cadeau waardoor het extra voordelig is wanneer je gebruik wilt maken van internet, televisie en vaste telefonie.

Internet in een Alles-in-1-pakket

Net als bij de losse internetabonnementen kun je ook bij Alles-in-1-pakketten kiezen voor de verschillende vormen van internet zoals ADSL, VDSL, Kabel en Glasvezel. Voor 4G internet zijn alleen losse internet abonnementen beschikbaar.

Televisie in een Alles-in-1-pakket

Er zijn heel wat variaties mogelijk binnen Alles-in-1-pakketten. En dan vooral op het gebied van televisie. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit interactie TV of uitzending gemist. Daarmee kun je televisieprogramma’s kijken wanneer het jou uitkomt. Daarnaast kun je kiezen voor opnemen, terugspoelen en pauzeren. Online kijken, mobiel kijken en kun je de keuze maken voor allerlei extra televisiezender pakketten.

Bellen in een Alles-in-1-pakket

Bellen via een vaste telefoonlijn is ook onderdeel van de verschillende Alles-in-1-pakketten. Met de mobiele telefonie van nu lijkt het een ouderwetse manier van bellen, maar ook hier is van alles mogelijk. Je kunt denken aan een tweede lijn, voicemail, bellen met z’n drieën tegelijk en bijvoorbeeld onbeperkt bellen naar zowel vast als mobiel. En dat alles via je eigen vertrouwde telefoonnummer. Maak je liever geen gebruik van bellen via je vaste telefoonlijn dan kun je altijd nog kiezen voor een abonnement met alleen Internet en TV.

Voordelen van Alles-in-1-pakketten

Wanneer je vragen hebt over een televisiezender of bijvoorbeeld de downloadsnelheid dan heb je steeds contact met dezelfde provider. Het is daardoor ook een stuk eenvoudiger om over te stappen naar een andere provider of je abonnement op te zeggen. Je ontvangt nog maar één factuur wat je administratie weer overzichtelijker maakt.

Er zitten ook nadelen aan een Alles-in-1-pakket. Wanneer er een storing is, zijn direct alle diensten uit de lucht.

Aanbieders van Alles-in-1-pakketten

Dit zijn een aantal van de aanbieders, oftewel providers, van Alles-in-1-pakketten in Nederland:
- T-Mobile
- Ziggo
- Online.nl
- KPN
- XS4ALL
- Youfone

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking