100% onafhankelijk
100% gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

Wat zijn de voordelen van Ziggo zakelijk internet?

Friday 6 May 2022 4 minuten en 16 seconden leestijd

Wat zijn de voordelen van Ziggo zakelijk internet?

Een zakelijk abonnement is altijd iets duurder dan een consumenten abonnement. Maar waarom zou je dan een Zakelijk internet abonnement op je adres nemen? Wij leggen het uit! Op kantoor is het natuurlijk van belang dat jouw internet stabiel is en gewoon goed werkt. Ziggo Zakelijk kan dit voor jou regelen!

In 2007 vond er een fusie plaats van verschillende Nederlandse kabelbedrijven, die door gingen onder de naam Ziggo. Ziggo loopt voorop als het gaat om innovaties en nieuwe ontwikkelingen. Dit doen ze niet alleen op de consumentenmarkt, maar ook op de zakelijke markt!

Waarom zakelijk internet?

Wanneer je internet aan het vergelijken bent zul je zien dat de internetsnelheden van consumenten abonnementen en zakelijke abonnementen bijna altijd gelijk zijn aan elkaar. De kosten voor een zakelijk internet abonnement liggen over het algemeen hoger, maar waarom zou je dan voor zakelijk internet kiezen? Met een zakelijk internet abonnement ontvang je meerdere voordelen ten opzichte van een consumenten abonnement. Denk hierbij aan GigaNet, een wifi back-up voor wanneer je wifi weg valt, SmartWifi, installatieservice, veilig internetten en een klantenservice die altijd voor je klaar staat.

Met zakelijk internet ontvang je een goede en betrouwbare internetverbinding. Voor een onderneming is dit natuurlijk super belangrijk omdat je in deze tijd constant bereikbaar wilt zijn. Ook omdat er steeds meer gewerkt wordt via het internet, zijn we hier afhankelijk van geworden. Zelfs als je een onderneming aan huis hebt kun je kiezen voor zakelijk internet.

Wat is Ziggo zakelijk?

Anders dan bij de meeste internet providers ontvang je, wanneer je kiest voor Ziggo Zakelijk, internet via de kabel. Kabel internet is een van de meest betrouwbare vormen van internet. Ziggo kan op veel plaatsen al een zakelijk internetverbinding met een downloadsnelheid van 1000 Mbit/s leveren. Ook zijn ze druk bezig om dit voor alle klanten mogelijk te maken.

Ziggo zakelijk is mogelijk voor alle ondernemers in Nederland, of je nu een eenmanszaak bent of 100 werknemers in dienst hebt. Je bent verzekerd van stabiel en snel internet. Zo kun je met een zakelijk internet abonnement van Ziggo niet alleen genieten van stabiel internet, je kunt je abonnement ook uitbreiden met bellen en tv. Wij hebben de voordelen van een Ziggo Zakelijk abonnement voor jou op een rij gezet:

 • GigaNet: Je ontvangt snel en stabiel internet waarmee je zonder problemen kunt downloaden, uploaden en streamen.
 • Wifi Back-up: Als je er wifi er eventjes uitligt kun je door middel van de wifi back-up gewoon door blijven werken op het mobiele netwerk van Vodafone.
 • SmartWifi: Je hebt altijd en overal perfecte wifi en ontvangt een optimale snelheid.
 • Klantenservice: je maakt gebruikt van een exclusieve zakelijke klantenservice. Je hebt hierbij een vast contactpersoon.
 • Unlimited Learning: Je krijgt toegang tot online trainingen, webinars en podcasts, wanneer en waar jij maar wilt.
 • Installatieservice: Er komt een gratis monteur bij je langs die er voor zorgt dat jouw internet, tv en bellen op een vakkundige manier geïnstalleerd worden. Je betaalt ook geen aansluitkosten.
 • Safe Online: Omdat veiligheid heel belangrijk is voor ondernemers ontvang je 1 tot 5 licenties voor F-Secure. Zo heb je een optimale bescherming voor al je apparaten.
 • Modem-Swap: Wanneer je problemen met je modem hebt zorgt Ziggo Zakelijk ervoor dat je binnen 4 uur een vervangend modem hebt staan.

Ben je benieuwd of Ziggo Zakelijk ook mogelijk is op jouw adres? Doe dan onze zakelijke postcodecheck!

Is Ziggo Zakelijk veilig?

Ziggo Zakelijk is heel erg veilig door haar Safe Online service. Met Ziggo Safe Online ontvang je 1 tot 5 licenties (afhankelijk van je abonnement) voor F-Secure. Je beschermt hiermee gemakkelijk je persoonlijke gegevens en je apparaten. F-Secure heeft veel voordelen:

 • Je kunt veilig browsen omdat je beschermt wordt tegen websites die gevaarlijke inhoud verspreiden of je persoonlijke gegevens verzamelen.
 • De software beschermt al je apparaten tegen virussen, Trojaanse paarden en spyware.
 • Je kunt je financiële zaken veilig op elk apparaat regelen, zoals internetbankieren.
 • Ben je een apparaat verloren zoals je laptop, telefoon of tablet? Je kunt het apparaat op afstand zoeken, vergrendelen en opgeslagen gegevens verwijderen.
 • Updates worden automatisch uitgevoerd zodat je hier geen omkijken naar hebt.

Je kunt je Safe Online pakket eenvoudig zelf activeren in je Mijn Ziggo omgeving.

Wie is Ziggo?

Ziggo is een toonaangevende communicatie- en entertainment dienstverlener voor consumenten en bedrijven in Nederland. Je ontvangt internet via de kabel, met snelheden van 40 Mbit/s tot en met 1000 Mbit/s. Je hebt keuze tussen meerdere abonnementen, zo zit er voor iedereen iets tussen. Wanneer je ook gebruik maakt van tv ontvang je standaard meer dan 80 televisiezenders. Ook vast bellen is mogelijk.

Ziggo is in 2017 samen gegaan met Vodafone Nederland omdat ze elkaar helemaal aanvullen. Vodafone als aanbieder van het grootste mobiele 4G netwerk van Nederland en Ziggo als vertrouwde partij voor snel internet. Samen zijn zij op hoog tempo aan het innoveren. VodafoneZiggo is de aanjager van de Nederlandse digitalisering.

Wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?

Dan kun je ons volgen via onze social media kanalen. Wij zijn te vinden op Facebook, Twitter en Instagram. Daarnaast hebben wij ook een Youtube kanaal waar wij onder andere uitleg- en handleidingvideo’s plaatsen.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking