Provicy Box

Privacy is in deze tijd erg belangrijk. Steeds meer consumenten vragen zich af of het internet nog wel veilig is. Wordt het internet afgetapt of alles geregistreerd wat je op het internet doet? Kun je nog wel downloaden zonder dat er boetes uitgedeeld worden? Spam is ook een steeds groter wordend probleem en tegenwoordig ontvangt iedereen wel ongewenste e-mail.

Provicy Box

Door de vele vragen van consumenten over veilig internet hebben wij de Provicy ontwikkeld. Dit eenvoudige kastje zorgt ervoor dat je privacy 100% gewaarborgd is op het internet en niemand kan zien wat je bezoekt of downloadt op het internet. Daarnaast vangt het alle spamberichten af, zodat jouw mailbox schoon blijft met. Je ziet dus alleen e-mails die je ook echt wilt ontvangen. Het werkt heel eenvoudig, je sluit de Provicy box aan tussen het aansluitpunt en je modem. De Provicy doet vervolgens het werk en zorgt dat je zonder zorgen en veilig kunt internetten.

De Provicy box is een project waar ProviderCheck al maanden intensief aan gewerkt heeft en met een selecte groep consumenten heeft getest. De resultaten zijn boven verwachting. Privacy is gewaarborgd en mailboxen blijven spam vrij. Alles kan weer gedownload worden. De exacte werking van de box houdt ProviderCheck voorlopig geheim, om de privacy van de consumenten te kunnen garanderen. Maar door efficient gebruik van technologie kunnen we de Provicy Box wel leveren voor dezelfde prijs van een tank benzine. De box is getest met alle grote Nederlandse providers zoals Ziggo, KPN, Online, Vodafone, Telfort, Tele2 en Fiber. Het werkt met alle type verbindingen en modems.Op de hoogte blijven van updates over de Provicy box?

Klik hier, en laat jouw emailadres achter

Vergelijk snel en eenvoudig!

Op ProviderCheck maakt u eenvoudig de vergelijking op basis van uw wensen.

Doe de vergelijking

Postcodecheck

Vul uw postcode en huisnummer in en vind direct de providers bij u in de buurt.

Postcode check