100% onafhankelijk
100% Gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

Star Bharat

Star Bharat is een Indiase zenders met films en series. Hier kun je kijken naar de typische Bollywood series die ook buiten India steeds populairder worden. Star Bharat De zender is eigendom van The Walt Disney Company. De zender Star Bharat wordt internationaal aangeboden door FOX Broadcasting Channel.

Star Bharat is een zender voor echte liefhebbers Star Bharat zit bij een aantal providers in het basispakket. Het is een zender die in Nederland nog niet zo bekend is. Star Bharat heeft vooral fans bij de echte liefhebbers van het Bollywood genre. Buiten Europa kan Star Bharat ook online bekeken worden, in Europa is dit nog niet mogelijk.

Beschikbaarheid en mogelijkheden van tv-zender Star Bharat

Alleen KPN heeft de tv-zender Star Bharat beschikbaar in het basispakket. Bij 2 van onze providers is deze zender optioneel beschikbaar. Star Bharat is bij geen van onze providers in HD beschikbaar. Programma Gemist is bij 2 van onze providers beschikbaar. Ook zijn programma's bij 2 van onze providers met Begin Gemist opnieuw te starten. Je kunt Star Bharat via een TV App bij 2 van onze providers online bekijken op je smartphone of tablet.
In onderstaand overzicht vind je de mogelijkheden en beschikbaarheid van Star Bharat per provider.

Beschikbaar HD-Kwaliteit TV App Buitenshuis Programma Gemist Begin Gemist
Budget
Caiway
Delta
KPN
Online
Oxxio
Solcon
T-Mobile
Tele2
XS4ALL
Youfone
Ziggo
= Beschikbaar
= Optioneel beschikbaar
= Niet beschikbaar

Ben jij opzoek naar een TV en internet pakket welke de zender Star Bharat in het pakket heeft?
Doe de postcodecheck en ontdek de mogelijkheden op jouw adres!

Poppetje

Meer zenders in de categorie aziatisch