• 100% onafhankelijk 100% onafhankelijk
  • 100% Gratis 100% Gratis
  • Gratis helpdesk!
    Gratis helpdesk!
    Bel 088 3232 032
Filters
Algemeen
Toon resultaten
Providers
Kosten per maand
tot €
Contractduur
Levertijd
Internet
Downloadsnelheid
MB t/m
MB
Uploadsnelheid
MB t/m
MB
Verbindingstype
Internet extra
TV
Favoriete zenders
TV Extra
Bellen
Mobiel bellen bij
Bellen extra
Toon resultaten

Blogs

123456....57
KPN voegt Insight TV toe aan het zenderpakket

Woensdag 17 oktober 2018

KPN voegt Insight TV toe aan het zenderpakket

De ontwikkelingen op televisiegebied staan niet stil. Televisies worden steeds groter en het beeldscherm steeds scherper. Begonnen we met HD-beeld, inmiddels is er ook Full HD en zelfs 4K Ultra HD.
Krijg nu van Tele2 een JBL Clip 3 cadeau

Dinsdag 09 oktober 2018

Krijg nu van Tele2 een JBL Clip 3 cadeau

Kies jij voor een thuis internet abonnement van Tele2? Dan krijg je niet alleen snel en betrouwbaar internet, maar je ontvangt nu ook nog eens gratis een JBL Clip 3 ter waarde van €59,99!
KPN gaat persoonlijke reclame bieden

Donderdag 04 oktober 2018

KPN gaat persoonlijke reclame bieden

Erger jij je ook zo aan al die reclame als je televisie kijkt? En zou het niet fijn zijn als de reclame die je ziet in ieder geval past bij jouw interesses? Daar gaat KPN voor zorgen. Samen met Talpa Network gaat KPN namelijk reclame op maat aanbieden.
De Ziggo Horizon 4 komt eraan

Dinsdag 25 september 2018

De Ziggo Horizon 4 komt eraan

Afgelopen woensdag heeft Liberty Global tijdens de jaarlijkse technologieconferentie Tech Sumnit in de Ziggo Dome hun nieuwe 4K UHD-mediabox gepresenteerd. Liberty Global is het moederbedrijf van VodafoneZiggo waar Ziggo onderdeel van is. De naam van deze nieuwe mediabox is de Horizon 4.
T-Mobile en Tele2 beloven jou

Dinsdag 18 september 2018

T-Mobile en Tele2 beloven jou

T-Mobile en Tele2 willen fuseren, maar dat gaat niet zomaar. Zij moeten daarvoor eerst toestemming krijgen van de Europese Commissie. Zij zijn al even bezig met een onderzoek naar de fusie tussen T-Mobile en Tele2 en dit onderzoek is inmiddels de tweede fase ingegaan. Dat dit zo lang duurt is gebruikelijk bij een fusie van deze omvang. T-Mobile en Tele2 gaan er nog steeds vanuit dat zij aan het eind van het jaar een akkoord krijgen op de fusie.
Luister met KPN naar de Grand Prix

Dinsdag 11 september 2018

Luister met KPN naar de Grand Prix

Kijk jij bij KPN Interactieve TV naar televisie? Dan hebben we goed nieuws voor jou. Je krijgt van KPN namelijk een nieuwe radiozender in het zenderaanbod. Het gaat om de online radiozender Grand Prix Radio.
ProviderCheck.nl September deal!

Zaterdag 01 september 2018

ProviderCheck.nl September deal!

Bespaar met de September deal! wel €40,00 op je nieuwe internet, tv en bellen abonnement.
Korting bij Ziggo

Woensdag 29 augustus 2018

Korting bij Ziggo

Dat je een paar maanden korting krijgt op je nieuwe abonnement wanneer je overstapt naar een nieuwe internet en tv-provider ben je misschien wel gewend. Dat krijg je bijna overal. Maar 12 maanden korting, dat is wel even iets anders. En 12 maanden korting is nu net wat je krijgt van Ziggo!
KPN Transferweken

Maandag 27 augustus 2018

KPN Transferweken

Ben jij een echte voetbalfan? Dan heeft KPN nu wel een heel erg leuke actie speciaal voor jou. Je hebt het misschien al voorbij horen en/of zien komen op radio en tv. KPN heeft namelijk haar eigen transferweken.
123456....57