• 100% onafhankelijk 100% onafhankelijk
  • 100% Gratis 100% Gratis
  • Gratis helpdesk!
    Gratis helpdesk!
    Bel 088 3232 032
Filters
Algemeen
Toon resultaten
Mobiel bellen bij
Kosten per maand
tot €
Contractduur
Levertijd
Providers
Internet
Downloadsnelheid
MB t/m
MB
Uploadsnelheid
MB t/m
MB
Verbindingstype
Internet extra
TV
Favoriete zenders
TV Extra
Bellen
Bellen extra
Toon resultaten

Blogs

123456....61
Nu nog meer formule 1 op Ziggo Sport

Donderdag 21 februari 2019

Nu nog meer formule 1 op Ziggo Sport

Ben jij formule 1 fan en ook nog eens klant bij Ziggo? Dan hebben we goed nieuws voor jou. Keek je via Ziggo Sport al naar alle formule 1 kwalificaties, spannende liveverslagen en natuurlijk interviews met coureurs. Nu hoef je echt niets meer te missen. Ziggo laat jou dit jaar namelijk ook alle vrije trainingen zien.
Nu ook internet, tv en bellen van Oxxio

Woensdag 20 februari 2019

Nu ook internet, tv en bellen van Oxxio

Ontvang jij al energie van Oxxio? Dan hebben we goed nieuws voor jou. Oxxio breidt namelijk haar aanbod uit en biedt jou nu ook internet, tv en bellen. Voorlopig kunnen alleen klanten die al energie afnemen van Oxxio gebruik maken van deze nieuwe dienst.
Bekijk deze zomer alle Ziggo zenders op de camping

Vrijdag 15 februari 2019

Bekijk deze zomer alle Ziggo zenders op de camping

Kijk jij er ook al naar uit? Een langer zomer met zon, zee en strand. Het duurt nog even, maar die tijd van relaxen, reizen naar een mooie Europese bestemming en eindelijk dat goede boek lezen komt er weer aan. Ook heb je dan eindelijk tijd om naar al je favoriete films en series te kijken.
Wat kijk jij op Valentijnsdag?

Donderdag 14 februari 2019

Wat kijk jij op Valentijnsdag?

Al sinds het jaar 496 is 14 februari de dag van de liefde. Vandaag geef je je geliefde wat extra aandacht met bijvoorbeeld een kaart, cadeautje of een mooie bos rozen. Ga jij vanavond op een romantische date? Of kruip je knus samen op de bank met een drankje en hapje? Kies jij voor dat laatste, dan hoort daar natuurlijk wel een romantische film bij. En die worden er vanavond genoeg uitgezonden. Wij geven je onze tips voor de leukste Valentijn films en programma’s.
Drie miljoenste glasvezelaansluiting opgeleverd

Vrijdag 08 februari 2019

Drie miljoenste glasvezelaansluiting opgeleverd

Vandaag op 8 februari is de drie miljoenste glasvezel aansluiting in Nederland gerealiseerd. De aansluiting wordt verzorgd bij een zorgboederij in Aalten.
Youfone Superdeals

Donderdag 07 februari 2019

Youfone Superdeals

Prijzen die worden verlaagd? Ja, ook dat gebeurd wel eens :) Youfone heeft namelijk een prijsverlaging van haar abonnementen aangekondigd!
Wijzigingen abonnementen Caiway

Dinsdag 05 februari 2019

Wijzigingen abonnementen Caiway

Vanaf 1 maart 2019 voert Caiway een aantal abonnementswijzigingen door. Wij hebben daarover goed nieuws en slecht nieuws. Laten we starten met het slechte nieuws, er komt een prijsverhoging aan per 1 maart.
XS4ALL gaat echt verdwijnen

Dinsdag 29 januari 2019

XS4ALL gaat echt verdwijnen

Het gonst in internetland. Werd begin van dit jaar bekend dat T-Mobile en Tele2 een akkoord hebben om te gaan fuseren. Op 10 januari jl. kwam het nieuws naar buiten dat KPN de dochtermerken XS4ALL, Telfort en Yes Telecom onder gaat brengen onder het KPN-merk.
KPN stopt met Telfort

Donderdag 24 januari 2019

KPN stopt met Telfort

Sneller dan verwacht kwam vandaag het nieuws naar buiten dat KPN vanaf 1 mei 2019 stopt met het aanbieden van het merk Telfort.
123456....61