100% onafhankelijk
100% Gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

Blogs

123456....30
Recent Providernieuws!

Woensdag 12 mei 2021

Recent Providernieuws!

Internetproviders zitten nooit stil. Ze zijn altijd bezig met het blijven ontwikkelen zodat ze jou het beste, snelste en stabielste internet kunnen leveren. Maar ook zodat ze jou een fijne kijkervaring kunnen bieden. Dit blijkt maar weer uit ontwikkelingen die kort geleden plaats hebben gevonden. Zo hebben Caiway en Delta hun tv-decoder sneller gemaakt, heeft Ziggo haar basispakket uitgebreid, heeft Canal Digitaal een nieuwe filmzender en gaat KPN on demand films van Pathé leveren. Wil je meer weten over deze ontwikkelingen? Lees dan snel verder!
Prijsverhoging KPN en XS4All

Dinsdag 11 mei 2021

Prijsverhoging KPN en XS4All

Er staat weer een prijsverhoging van KPN en XS4All voor de deur. De prijsverhoging van KPN zal gemiddeld met €1,50 per maand stijgen. De providers hebben aangegeven de tarieven omhoog te gooien zodat ze weer in hun netwerken en diensten kunnen investeren. Ben je benieuwd wat de prijsverhogingen zijn? Wij zetten ze voor jou op een rijtje.
Zender van de maand mei

Donderdag 06 mei 2021

Zender van de maand mei

In de maand mei hebben veel internetproviders weer een gratis zender van de maand! Door de zender van de maand kom jij er achter of de zender iets voor jou is. Zo kun je zenders testen voordat je eerst een heel zenderpakket aan hoeft te schaffen, ideaal dus! Ben je benieuwd welke zender jouw internetprovider deze maand als zender van de maand heeft? Lees snel verder!
Het Eurovisie Songfestival komt er weer aan!

Woensdag 05 mei 2021

Het Eurovisie Songfestival komt er weer aan!

Het is bijna zover! Van 18 mei tot en met 22 mei vindt het Eurovisie Songfestival plaats in Ahoy Rotterdam. De finale wordt naar verwachting door 180 miljoen kijkers in tientallen landen gevolgd. Het is alweer het 65e Eurovisie songfestival en het is voor het eerst in ruim 40 jaar dat Nederland gastland is. De organisatie is in handen van NPO, NOS en AVROTROS. Dit doen ze in co-productie met de European Broadcasting Union en in nauwe samenwerking met Rotterdam.
Ziggo Cashback!

Dinsdag 04 mei 2021

Ziggo Cashback!

Wil jij een nieuw internetabonnement afsluiten of overstappen naar een nieuwe internetprovider? Wanneer je in de maand mei via ProviderCheck overstapt naar Ziggo ontvang je maar liefst €50,- cashback! Deze korting geldt op alle internetabonnementen. Dit wil jij toch ook?
Caiway heeft een nieuwe promotie!

Dinsdag 04 mei 2021

Caiway heeft een nieuwe promotie!

Ben jij op zoek naar een nieuwe internetprovider? Dan hebben wij goed nieuws, Caiway heeft namelijk een hele mooie actie; de Slim bekeken weken! Wanneer je nu een abonnement afsluit bij Caiway ontvang jij het hele eerste jaar korting. Dat betekent 12 maanden lang minder betalen, dat wil jij toch ook? Lees snel verder.
Canal Digitaal is uitgebreid met Starzplay!

Donderdag 29 april 2021

Canal Digitaal is uitgebreid met Starzplay!

Eind 2020 begon Canal Digitaal al met het aanbieden van Canal+ Series via zijn on demandplatform. Sinds april 2021 is Starzplay ook aan het aanbod toegevoegd. Canal Digitaal wil zich met Starzplay profileren als een volwassen streamingdienst. Starzplay is dé plek voor tv, films en meer!
Delta actie!

Woensdag 28 april 2021

Delta actie!

Delta heeft een hele mooie nieuwe actie, je betaalt namelijk de eerste 3 maanden voor internet en tv maar €10,- per maand! Dat wil jij toch ook? Je kunt in plaats van de actie ook kiezen voor drie GigaWifi-punten gratis in gebruik. Lees snel meer over deze actie!
Solcon actie!

Maandag 26 april 2021

Solcon actie!

Wanneer je nu bij Solcon een internet abonnement afsluit ontvang jij tijdelijk een heel mooi cadeautje! Daarnaast ontvang je wanneer je via ProviderCheck overstapt ook altijd minimaal €10,- cashback. Ben je benieuwd welk cadeautje je ontvangt? Lees snel verder!
123456....30