100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

Blogs

13456....44
Waar kijk je ‘de Topper’ PSV - Feyenoord?
Woensdag 28 Februari 2024

Waar kijk je ‘de Topper’ PSV - Feyenoord?

Er zijn binnen de Eredivisie verschillende topwedstrijden. Zo is er dit weekend weer een Topper, namelijk PSV - Feyenoord. PSV staat al grotendeels van dit seizoen op de 1e plaats en Feyenoord volgt PSV goed op. Het belooft dus een leuke wedstrijd te worden. Benieuwd waar en hoelaat je de wedstrijd kunt kijken? Lees snel verder!

Lees verder
Waar kijk ik de topwedstrijd AZ – Ajax?
Donderdag 22 Februari 2024

Waar kijk ik de topwedstrijd AZ – Ajax?

Dit weekend is het zover, het is alweer de 23e speelronde van de Eredivisie. Met dit weekend de topper tussen AZ en Ajax. Ajax heeft sinds het begin van het seizoen de weg naar boven weer gevonden, terwijl AZ de laatste periode wat meer tegenslagen heeft. De strijd om de 4e plek is daarom nog niet gestreden. Wie wint de 106e topwedstrijd? Benieuwd waar en hoelaat je deze wedstrijd kunt kijken? Lees snel verder!

Lees verder
Formule 1 kijk je bij Viaplay!
Woensdag 21 Februari 2024

Formule 1 kijk je bij Viaplay!

Het is weer tijd voor het nieuwe seizoen van Formule 1. De nieuwe auto’s zijn gepresenteerd en de testdagen staan al gepland. De eerste race, zal zoals vorig jaar, plaatsvinden in Bahrein op het Bahrain International Circuit in het dorpje Sakhir. Wil je weten waar je alle testdagen en races kunt zien? Lees dan snel verder.

Lees verder
Cashback actie KPN!
Donderdag 15 Februari 2024

Cashback actie KPN!

We zijn ondertussen alweer 1,5 maand in het nieuwe jaar en iedereen heeft weer op kunnen starten. Wij hebben, om dit door te pakken, een mooie actie voor jou! Vanaf 1 februari t/m 29 februari 2024 krijg je op alle KPN pakketten een verhoogde cashback. De cashback komt daarbij op de korting die je al van KPN ontvangt. Lees snel verder voor alle informatie over de cashback actie.

Lees verder
Cashback actie Caiway
Dinsdag 13 Februari 2024

Cashback actie Caiway

Ben jij op zoek naar een nieuw internetabonnement en wil je niet te veel betalen? Dan is het tijd om eens verder te kijken naar de mogelijkheden. Caiway heeft namelijk op dit moment een mooie actie en daar komt ook nog een extraatje bij kijken. Ben je benieuwd? Lees dan snel verder!

Lees verder
Wat kijk je op Valentijnsdag?
Maandag 12 Februari 2024

Wat kijk je op Valentijnsdag?

Woensdag 14 februari is het alweer de dag van de liefde, Valentijnsdag. Op deze dag zijn er veel geliefde die elkaar wat extra aandacht geven door bijvoorbeeld een date night in te plannen. Wat is er nou fijner dan samen op de bank onder het genot van snacks een leuke film of tv-programma te kijken? Wij hebben voor jou een aantal films en programma’s op een rij gezet die je samen kan gaan kijken.

Lees verder
13456....44
Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking