100% onafhankelijk
100% Gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

Blogs

123456....27
Zender van de maand maart

Zaterdag 06 maart 2021

Zender van de maand maart

Onze internetproviders bieden elke maand een gratis zender aan, namelijk de Zender van de maand. Op deze manier maak je kennis met nieuwe zenders die normaal niet in je tv-pakket zitten. Voor de maand maart hebben wij de zender van de maand van alle providers voor jou op een rijtje gezet. Kijk snel welke zender van de maand jouw provider aanbiedt. Wij wensen jou veel kijkplezier!
Youfone Cashback actie!

Vrijdag 05 maart 2021

Youfone Cashback actie!

Wil jij een nieuw internetabonnement afsluiten of overstappen van internetprovider? Dan is maart de ideale maand! Wij hebben namelijk een exclusieve actie met Youfone. Sluit je bij ons een internetabonnement af bij Youfone? Dan ontvang jij €25,- cashback EN hoef je geen aansluitkosten te betalen. Dat wil jij toch ook? Doe nu snel de postcodecheck om te kijken of Youfone ook op jouw adres leverbaar is.
Caiway actie!

Woensdag 03 maart 2021

Caiway actie!

Caiway heeft een hele mooie actie! Alle internet-pakketten zijn de eerste 6 maanden namelijk maar €35,- per maand EN je krijgt €120,- korting op 3 Slimme Wifiboosters (van 169,- voor 49,-)! Dit wil jij toch ook?
JBL GO2 Winactie!

Maandag 01 maart 2021

JBL GO2 Winactie!

Heb jij altijd al een JBL-box willen hebben? Dan is dit jouw kans! Wij geven namelijk 20 gratis JBL Go 2 speakers weg! Hoe kan jij deze box winnen? Dat is supermakkelijk. Het enigste wat je hoeft te doen is even te reageren onder ons bericht via Facebook, Twitter of Instagram. Wij zouden het natuurlijk ook heel erg leuk vinden als je het bericht zou willen liken en delen of je vrienden erin wilt taggen, maar dit is allemaal niet verplicht. Daarnaast zouden wij het ook leuk vinden als jullie onze social media-pagina’s willen volgen, maar ook dit is niet verplicht.
ESPN Super Zondag!

Donderdag 25 februari 2021

ESPN Super Zondag!

Aankomende zondag, 28 februari, is het zo ver. ESPN Super Zondag! Deze super zondag in de eredivisie is live te zien op ESPN. Er zijn twee belangrijke wedstrijden, namelijk PSV tegen Ajax en AZ tegen Feyenoord. De vier clubs die op dit moment het hoogste op de ranglijst van de Eredivisie staan moeten tegen elkaar spelen, dat wil jij toch ook niet missen?
Disney Plus introduceert Star!

Maandag 22 februari 2021

Disney Plus introduceert Star!

Ben jij ook klaar voor meer? Dan is dit jouw kans. Disney+ brengt jou met Star namelijk in een gloednieuwe wereld vol series, films en originals. Star gaat per 23 februari van start. Wees er snel bij, want abonneer jij je nog voor 23 februari? Dan bespaar je meer dan 20%!
Youfone biedt nu ook overstapservice!

Vrijdag 19 februari 2021

Youfone biedt nu ook overstapservice!

Veel internetproviders maken het overstappen voor jou heel gemakkelijk. Dit doen ze door middel van een overstapservice. Een van de providers die deze service nog niet aanbood was Youfone, maar ook Youfone biedt deze service nu!
Wat is het Delta Flexpakket?

Dinsdag 16 februari 2021

Wat is het Delta Flexpakket?

Wanneer je een internet en tv abonnement afsluit zit je er meestal een jaar aan vast. Maar hoe fijn zou het zijn als je je abonnement maandelijks aan zou kunnen passen? Dan ben je bij Delta aan het goede adres. Delta is anders dan andere internetproviders. Delta biedt namelijk als enige internetprovider flexpakketten aan. Dit Delta Flexpakket is een abonnement dat je maandelijks aan kunt passen. Wat zit er standaard in het abonnement? En wat kun je maandelijks aanpassen? Je leest het in ons blog!
Beleef Valentijnsdag met KPN!

Woensdag 10 februari 2021

Beleef Valentijnsdag met KPN!

Nog maar een paar nachtjes slapen tot Valentijnsdag. Dit jaar kun je helaas niet romantisch uit eten of naar de film. Maar daar heeft KPN iets leuks op bedacht, namelijk vijf gratis romantische films! Doe je leukste kleding aan en plan een date in met je geliefde, voor een romantisch dagje voor de buis.
123456....27