100% onafhankelijk
100% Gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

Blogs

123456....26
ESPN Super Zondag!

Donderdag 25 februari 2021

ESPN Super Zondag!

Aankomende zondag, 28 februari, is het zo ver. ESPN Super Zondag! Deze super zondag in de eredivisie is live te zien op ESPN. Er zijn twee belangrijke wedstrijden, namelijk PSV tegen Ajax en AZ tegen Feyenoord. De vier clubs die op dit moment het hoogste op de ranglijst van de Eredivisie staan moeten tegen elkaar spelen, dat wil jij toch ook niet missen?
Disney Plus introduceert Star!

Maandag 22 februari 2021

Disney Plus introduceert Star!

Ben jij ook klaar voor meer? Dan is dit jouw kans. Disney+ brengt jou met Star namelijk in een gloednieuwe wereld vol series, films en originals. Star gaat per 23 februari van start. Wees er snel bij, want abonneer jij je nog voor 23 februari? Dan bespaar je meer dan 20%!
Youfone biedt nu ook overstapservice!

Vrijdag 19 februari 2021

Youfone biedt nu ook overstapservice!

Veel internetproviders maken het overstappen voor jou heel gemakkelijk. Dit doen ze door middel van een overstapservice. Een van de providers die deze service nog niet aanbood was Youfone, maar ook Youfone biedt deze service nu!
Wat is het Delta Flexpakket?

Dinsdag 16 februari 2021

Wat is het Delta Flexpakket?

Wanneer je een internet en tv abonnement afsluit zit je er meestal een jaar aan vast. Maar hoe fijn zou het zijn als je je abonnement maandelijks aan zou kunnen passen? Dan ben je bij Delta aan het goede adres. Delta is anders dan andere internetproviders. Delta biedt namelijk als enige internetprovider flexpakketten aan. Dit Delta Flexpakket is een abonnement dat je maandelijks aan kunt passen. Wat zit er standaard in het abonnement? En wat kun je maandelijks aanpassen? Je leest het in ons blog!
Beleef Valentijnsdag met KPN!

Woensdag 10 februari 2021

Beleef Valentijnsdag met KPN!

Nog maar een paar nachtjes slapen tot Valentijnsdag. Dit jaar kun je helaas niet romantisch uit eten of naar de film. Maar daar heeft KPN iets leuks op bedacht, namelijk vijf gratis romantische films! Doe je leukste kleding aan en plan een date in met je geliefde, voor een romantisch dagje voor de buis.
Exclusieve Budget Cashback Actie!

Maandag 08 februari 2021

Exclusieve Budget Cashback Actie!

De hele maand februari 2021 krijg je maar liefst €30,- extra korting op alle Budget internet abonnementen. Of je nu kiest voor een alleen internet-pakket of een alles-in-1- pakket, die €30,- cashback is voor jou.
Zender van de maand februari

Donderdag 04 februari 2021

Zender van de maand februari

Februari 2021, een maand waarin we nog steeds in lockdown zitten. De avonden worden al iets langer, maar rond 7 uur is het echt donker. Februari 2021 is dus een ideale maand om een nieuwe tv-zender uit te proberen. Dat komt goed uit! Een aantal van onze providers bieden jou ook deze maand weer een gratis zender van de maand aan. Welke zenders dat zijn lees je in ons blog.
Ziggo stopt met analoge radio via de kabel

Maandag 01 februari 2021

Ziggo stopt met analoge radio via de kabel

Ziggo stopt met analoge radio via de kabel. Waarom stopt Ziggo met analoge radio? Wat houdt dit in voor de gebruikers van analoge radio? En zijn er alternatieven? Allemaal vragen die meteen bij je op komen. De antwoorden op deze vragen lees je in deze blog.
Software-update voor Ziggo Mediabox Next

Donderdag 28 januari 2021

Software-update voor Ziggo Mediabox Next

Ziggo probeert het tv kijken voor jou altijd zo makkelijk mogelijk te maken. Doordat ze dit blijft ontwikkelen heeft je Mediabox Next weer een update gehad. Wat is er verbetert en welke foutjes zijn er opgelost? Dat lees je hier!
123456....26