100% onafhankelijk
100% gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

Blogs

13456....43
Hoe kijk je naar BOOS op Youtube?
Woensdag 19 januari 2022

Hoe kijk je naar BOOS op Youtube?

Youtube is een platform waar je kosteloos video’s kunt publiceren en bekijken. Je kunt hier inspiratie opdoen, jezelf een stukje wijzer maken, maar ook gewoon video’s kijken voor de lol. Youtube is de bekendste videosite die er is. Daarnaast zijn er ook aardig wat mensen die bekend zijn geworden door Youtube, zoals Justin Bieber, Ed Sheeran en Davina Michelle. Maar hoe kun je nu naar filmpjes op Youtube kijken?

Lees verder
KPN snelpakker!
Dinsdag 18 januari 2022

KPN snelpakker!

KPN heeft weer een hele mooie actie! Namelijk een nieuwe ‘Pak ‘m’ KPN Snelpakker’! Wanneer je nu een abonnement afsluit bij KPN ontvang je een welkomstcadeau. En niet zomaar een cadeau, maar een Microsoft Surface GO 3 t.w.v. €439,-. Dit geldt voor alle abonnementen. Deze actie loopt samen met de huidige acties.

Lees verder
De vrienden van Amstel Live 2022!
Vrijdag 14 januari 2022

De vrienden van Amstel Live 2022!

Vanaf zaterdag 15 januari is het weer zo ver, de grootste kroeg van Nederland opent haar deuren. Dan hebben we het natuurlijk over de Vrienden van Amstel Live. Dit evenement staat gepland van 15 januari tot en met 28 januari. Kan dit evenement wel door gaan? We hopen natuurlijk allemaal van wel!

Lees verder
1e ESPN kanaal voor alle Ziggo abonnees gratis
Woensdag 12 januari 2022

1e ESPN kanaal voor alle Ziggo abonnees gratis

Ziggo gaat het eerste ESPN kanaal als vast onderdeel in het basis tv-pakket aanbieden. Vanaf vandaag kunnen Ziggo klanten wekelijks een aantal live-wedstrijden zien uit diverse voetbalcompetities. Je kijkt naar topwedstrijden zoals Ajax, Feyenoord en PSV. De competities die je kunt volgen zijn onder andere de Eredivisie, de Keuken Kampioen Divisie, Eredivisie Vrouwen, TOTO KNVB Beker en de Uefa Eruopa League. Naast voetbal kun je op dit kanaal ook genieten van andere sporten, zoals Hockey, basketbal en honkbal.

Lees verder
Stem voor de 16e editie Gouden RadioRing!
Dinsdag 11 januari 2022

Stem voor de 16e editie Gouden RadioRing!

De stembussen voor de 16e editie van de Gouden RadioRing zijn op 10 januari geopend door presentator Rob Jassen. Hij gaf het startsein live in de radio-uitzending van de winnaars van vorig jaar. Dat zijn Jan Willem Roodbeen en Jeroen Kijk in de Vegte met ‘Jan Willem Start Op’. Je kunt stemmen tot en met 20 januari 12:00 uur en de winnaars worden op donderdag 27 januari bekend gemaakt. Je kunt nu stemmen via RadioRing!

Lees verder
Pathé Thuis trakteert; Gratis films!
Donderdag 06 januari 2022

Pathé Thuis trakteert; Gratis films!

Filmliefhebbers opgelet! Wij hebben goed nieuws voor jou. Je krijgt namelijk vanaf vandaag (6 januari) vijf dagen lang, iedere dag een gratis film cadeau van Pathé Thuis. Lees snel verder en ontdek hoe jij ook gratis films kunt bekijken.

Lees verder
13456....43
Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking