• 100% onafhankelijk 100% onafhankelijk
  • 100% Gratis 100% Gratis
  • Gratis helpdesk!
    Gratis helpdesk!
    Bel 088 3232 032
Filters
Algemeen
Toon resultaten
Providers
Kosten per maand
tot €
Contractduur
Levertijd
Internet
Downloadsnelheid
MB t/m
MB
Uploadsnelheid
MB t/m
MB
Verbindingstype
Internet extra
TV
Favoriete zenders
TV Extra
Bellen
Mobiel bellen bij
Bellen extra
Toon resultaten

Blogs

123456....56
Delta geeft sneeuw in augustus

Dinsdag 14 augustus 2018

Delta geeft sneeuw in augustus

Ben je klant bij Delta en kijk je nog analoge televisie via de kabel? Let op! Je hebt nog maar een week om over te stappen op digitale televisie. Lukt dat niet, dan gaat het sneeuwen op je televisiescherm.
Ziggo stopt in Rotterdam met analoge tv

Dinsdag 07 augustus 2018

Ziggo stopt in Rotterdam met analoge tv

We hebben er al eerder over geschreven, Ziggo is bezig om in Nederland analoge tv uit te zetten en nu is Rotterdam aan de beurt. In een traject van twee jaar zet Ziggo in heel Nederland analoge tv uit. Zij zijn daarmee begonnen in april in de regio Capelle aan den IJssel, waarna Flevoland volgde en nu is dus Rotterdam en enkele van haar deelgemeenten aan de beurt.
De toekomst: Internet only

Dinsdag 31 juli 2018

De toekomst: Internet only

Maak jij minder gebruik van je vaste telefoon? Kijk je steeds minder televisie? En verbruik je steeds meer Mb’s? Er is een verschuiving gaande in Nederland. Steeds meer mensen maken geen gebruik meer van vast bellen en televisie kijken doen ze via online tv- en videostream apps op hun Smart TV.
Caiway en Delta gaan samen verder

Woensdag 25 juli 2018

Caiway en Delta gaan samen verder

De Zweedse investeringsmaatschappij EQT gaat providers Caiway en Delta samenvoegen in één holding. Deze Holding krijgt de naam Delta Fiber Nederland BV. Het samenvoegen van Caiway en Delta start vanaf 1 augustus en zal stapsgewijs verlopen.
NPO koopt voetbalrechten kwalificatiewedstrijden Oranje

Zondag 15 juli 2018

NPO koopt voetbalrechten kwalificatiewedstrijden Oranje

Wat was het jammer dat onze Oranje leeuwen er niet bij waren, maar wat was het uiteindelijk toch ook weer heel spannend, het WK voetbal 2018. België die bijna de finale bereikte, grote voetballanden als Duitsland en Argentinië die niet ver kwamen en wie had Kroatië in de finale verwacht?!? Natuurlijk zijn we er het volgende EK en WK weer bij, toch? En dankzij de NOS hoeven we van de kwalificatiewedstrijden van het Nederlands Elftal die daaraan voorafgaan niets te missen. Maar wie gaan daarvoor betalen?
Ziggo en Vodafone is combivoordeel voor jou!

Dinsdag 10 juli 2018

Ziggo en Vodafone is combivoordeel voor jou!

Misschien heb je er al iets van gemerkt. In 2017 zijn Ziggo en Vodafone namelijk samengegaan. Deze samenwerking is eigenlijk heel logisch omdat Ziggo en Vodafone elkaar goed aanvullen. Ziggo als vertrouwde partij voor supersnel Ziggo internet en tv op zijn best en Vodafone als aanbieder van het grootste 4G netwerk ter wereld. En deze samenwerking betekent ook nog eens heel veel voordeel voor jou!
Meer mobiel en minder vast bellen

Donderdag 05 juli 2018

Meer mobiel en minder vast bellen

Hoe vaak maak jij nog gebruik van je vaste telefoon? Sinds de brede intrede van de mobiele telefoon in Nederland is deze niet meer weg te denken. Waren de eerst reacties begin jaren negentig nog niet erg enthousiast; “Ik ga toch niet bellen op straat” was een veelgehoorde reactie op de intrede van de mobiele telefoon. Inmiddels kunnen veel mensen niet meer zonder hun telefoon. Door de grote populariteit van de mobiele telefoon merken we steeds meer dat het gebruik van de vaste telefoon minder wordt.
Ziggo UHD-mediabox

Woensdag 27 juni 2018

Ziggo UHD-mediabox

Zoals je misschien in eerdere berichten van ons al hebt gelezen is Ziggo druk aan het innoveren. Een van de dingen die zij aan het ontwikkelen zijn is de nieuwe Ultra HD Ziggo Mediabox. Op dit moment wordt beetje bij beetje duidelijk wat de mogelijkheden gaan worden van deze mediabox en met wat er nu bekend is lijkt dat heel veel te zijn. Ziggo is momenteel op zeer beperkte schaal aan het testen met deze nieuwe UHD-mediabox.
Sneller T-Mobile internet voor trouwe klanten

Woensdag 13 juni 2018

Sneller T-Mobile internet voor trouwe klanten

T-Mobile gaat op de quad play-markt nog meer de strijd aan met de grote aanbieders VodafoneZiggo en KPN en dat betekent voordeel voor jou. Bij quad play heb je niet alleen je vaste internet (tv en bellen) abonnement bij een provider ondergebracht, maar bij dezelfde aanbieder ook je mobiele abonnement.
123456....56