• 100% onafhankelijk 100% onafhankelijk
  • 100% Gratis 100% Gratis
  • Gratis helpdesk!
    Gratis helpdesk!
    Bel 088 3232 032
Filters
Algemeen
Toon resultaten
Mobiel bellen bij
Kosten per maand
tot €
Contractduur
Levertijd
Providers
Internet
Downloadsnelheid
MB t/m
MB
Uploadsnelheid
MB t/m
MB
Verbindingstype
Internet extra
TV
Favoriete zenders
TV Extra
Bellen
Bellen extra
Toon resultaten

Blogs

123456....59
Nu ook combivoordeel op Ziggo internet only

Dinsdag 18 december 2018

Nu ook combivoordeel op Ziggo internet only

Ziggo en Vodafone zijn in 2017 samengegaan. Twee grote partijen met Ziggo die jouw supersnel internet biedt en Vodafone als aanbieder van het grootste 4G netwerk ter wereld. Dat klinkt al goed, maar deze samenwerking heeft ook nog eens veel voordeel voor jou. Als je namelijk een Vodafone mobiel abonnement combineert met Ziggo thuis dan krijg je Non-stop gratis extra’s, oftewel combivoordeel. Dit combivoordeel kreeg je voorheen alleen op pakketten waarbij internet werd gecombineerd met televisie, maar nu ook op internet only.
KPN gaat verder met uitrol glasvezel internet

Donderdag 13 december 2018

KPN gaat verder met uitrol glasvezel internet

Wij schrijven er vaker over, internetproviders zijn druk bezig met innoveren. We hebben op dit vlak nu ook nieuws van KPN. Zij gaan namelijk in 4 Nederlandse steden door met de aanleg van nieuwe glasvezelnetwerken.
Nieuw! Combivoordeel

Dinsdag 11 december 2018

Nieuw! Combivoordeel

Wanneer je een mobiel abonnement hebt en je kiest bij dezelfde of een samenwerkende provider voor een internet, tv en bellen abonnement dan kun je kiezen voor combivoordeel. Een andere naam voor combivoordeel is een 4-in-1-pakket. En wordt inderdaad zo genoemd omdat je de verschillende producten (tot wel 4) met elkaar combineert.
Supersnel internet bij Delta

Donderdag 06 december 2018

Supersnel internet bij Delta

Sinds 1 december jl. kun je als abonnee van Delta kiezen voor een internetabonnement van wel 1000Mbps. Daarmee is Delta in Nederland de eerste kabelprovider die deze internetsnelheid aan gaat bieden.
Met Ziggo in december nog meer RTL

Donderdag 29 november 2018

Met Ziggo in december nog meer RTL

Digitaal kijkende Ziggo -klanten opgelet! December is de maand van gezelligheid, de dagen worden korter en buiten is het koud. Wat is er dan heerlijker om onder een dekentje op de bank te kruipen. Ziggo en RTL willen jou nog meer laten genieten van je bankmoment en daarom zorgen zij ervoor dat jij in december naar alle RTL-zenders kunt kijken. Dus niet alleen naar de standaard zenders die je al ontvangt, maar ook naar RTL Lounge, RTL Crime en RTL Telekids.
Steeds meer Nederlanders kiezen voor Videoland

Vrijdag 23 november 2018

Steeds meer Nederlanders kiezen voor Videoland

De Nederlandse online streamingdienst Videoland doet goede zaken het aantal abonnees blijft groeien. Dit werd onlangs bekend gemaakt door RTL Nederland echter willen ze niet het marktaandeel van Videoland niet openbaar maken.
KPN deelt Playstation cadeaus uit!

Dinsdag 13 november 2018

KPN deelt Playstation cadeaus uit!

Kies je voor een Internetabonnement (met of zonder tv) bij KPN? Dan krijg je tot het einde van 2018 12 maanden PlayStation Now of 12 maanden PlayStation Plus. Allebei inclusief 1 DualShock 4 controller.
Ziggo Sport verlengt uitzendrechten Formule 1

Maandag 12 november 2018

Ziggo Sport verlengt uitzendrechten Formule 1

Formule 1 blijft de komende jaren bij Ziggo Sport en op de betaalzender Ziggo Sport Totaal te volgen. Hiervoor heeft VodafoneZiggo een drie jarige overeenkomst met Liberty Media, de eigenaar van Formule 1 gesloten.
Black Friday 2018

Maandag 19 november 2018

Black Friday 2018

Vrijdag 23 november is het Black Friday. De dag na Thanksgiving waarbij de Amerikanen traditiegetrouw op koopjesjacht gaan. Op deze vrijdag wordt er in Amerika namelijk gestunt met de prijzen en kun je die nieuwe televisie of een nieuw paar schoenen voor een veel lagere prijs kopen.
123456....59