100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

Disclaimer

Met het bezoek aan onze website en gebruik maakt van de mogelijkheden die deze biedt, dan vertrouwt u ons in sommige gevallen persoonlijke informatie toe. In deze privacyverklaring geven wij u inzicht in de wijze waarop wij met deze informatie omgaan.

Algemeen
Uw bezoek aan onze website is anoniem. Slechts niet-herleidbare bezoekgegevens zullen worden bijgehouden in een “cookie”. Deze gegevens gebruiken wij voor het inzichtelijk krijgen van statistieken en om de website te verbeteren. Hiermee bedoelen wij informatie over bezoekersaantallen, best bezochte pagina’s en op welke uren de website het meest bezocht wordt.

We hebben geen partnerschappen of speciale relaties met derden op internet die in strijd zijn met onze privacy beleid.

De ingevulde informatie (postcode) voor het vergelijken worden door ons niet opgeslagen. Bij de speedtest worden deze gegevens enkel gebruikt voor het inzichtelijk maken van statistieken. Persoonlijke gegevens als naam, e-mailadres en telefoonnummer zijn niet noodzakeijk en worden dan ook niet gevraagd.

Bestelling
Indien u na het maken van een vergelijking een abonnement wenst te bestellen kunt u dit op deze website doen. U komt dan in een beveiligde omgeving (https, Extended Validation SSL) terecht zodat uw gegevens optimaal worden beveiligd.

Uw gegevens kunnen niet worden geraadpleegd door derden maar uitsluitend door onze geautoriseerde medewerkers. Ingevoerde persoonsgegevens zijn voor ons herleidbaar aan de hand van uw registratiegegevens en worden voor verwerking van de bestelling vastgelegd en bewaard.

Contact met ons in verband met ons privacybeleid:
Wanneer u met ons contact opneemt via e-mail of per telefoon dan kunnen wij hier naar uw persoonlijke gegevens vragen. Deze gegevens worden alleen gebruikt om uw vraag of opmerking te kunnen behandelen en zullen niet verstrekt worden aan derden.

U kunt contact opnemen op de volgende manieren:
- Per e-mail: Info@providercheck.nl
- Per telefoon: 088 - 3232 032
- Per Post: Koperweg 11-J 2401LH Alphen aan den Rijn

Prijsfouten
ProviderCheck.nl is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid opgezet, toch kan het voorkomen dat niet alle informatie die u zoekt op dat moment actueel, juist en/of volledig is. Aan de informatie op deze website, inclusief de tarief-informatie, kunnen geen rechten worden ontleend.