100% onafhankelijk
100% gratis
Vragen? 088 3232 032

Het Team!

Wij zijn ProviderCheck; Vier collega’s die zich iedere dag opnieuw bezig houden met het verbeteren van onze internet vergelijker, het laatste internet en tv nieuws voor je in de gaten houden en op zoek gaan naar de beste deals en acties voor jou. Natuurlijk helpen we jou ook graag als je hulp kunt gebruiken bij het internet vergelijken of een andere vraag hebt. Geef ons een belletje, stuur een e-mail of neem contact met ons op via onze social media kanalen. Ben je benieuwd wie wij zijn? Scroll dan snel verder.

Even voorstellen!

 

- Dirk -

Ik ben Dirk, medeoprichter van ProviderCheck en nog steeds betrokken bij het bedrijf. Vroeger voerde ik vrijwel alle taken uit zoals  abonnementsbeheer, klantenservice en het beheer van de verschillende marketing kanalen. Dit is nu vrijwel helemaal overgedragen aan het team en ik ben nu meer op hoofdlijnen betrokken bij ProviderCheck. Ik ondersteun het team waar nodig en zet de strategische lijnen uit met en voor het team. Mijn favoriete streamingdienst is Netflix.

Mijn bespaartip voor jou: "Wist je dat je extra kunt besparen door je thuis internet en mobiele abonnement bij dezelfde provider onder te brengen?"

 

 

 

 


- Remco -

Ik ben Remco en samen met Dirk heb ik ruim 10 jaar geleden ProviderCheck opgericht. We kregen vanuit onze omgeving steeds meer vragen over welke internet provider en voor welk abonnement het beste gekozen kon worden. Een keuze maken moest makkelijker kunnen en we gingen op zoek naar een oplossing. Dat was het startpunt van de ontwikkeling van onze internet vergelijker en unieke postcodecheck. Nu vele jaren later houd ik mij nog steeds bezig met de verdere ontwikkeling van ProviderCheck, de markt blijft in beweging en verbeteringen aan de website blijven nodig. Daarnaast zet ik de strategische lijnen voor en met het team uit en denk ik mee over nieuwe acties. Mijn favoriete streamingdiensten zijn Videoland en Netflix.

Mijn bespaartip voor jou: "ProviderCheck biedt iedere maand acties met verschillende providers, let daar op als je gaat vergelijken."

 

 

 

- Tessa -

Sinds januari 2021 ben ik Online Marketeer bij ProviderCheck. Met veel plezier zorg ik samen met mijn collega’s dat de informatie op de site up-to-date blijft. Daarnaast schrijf ik blogs & kennisbankberichten, houd ik de social media bij, heb ik contact met de internetproviders en blijven we als team werken aan het innoveren en verbeteren van de website. Thuis ben ik pas overgestapt van internet provider Budget alles-in-1 naar Online.nl zodat ik weer kon genieten van een mooie actie! Ik kijk elk jaar bij welke internet provider ik het meest kan besparen om vervolgens over te stappen. In plaats van dat ik reguliere tv kijk, maak ik vooral gebruik van streamingdiensten. Als ik een avondje kan bankhangen met mijn favoriete streamingdienst dan kies ik voor Netflix of Videoland.

Mijn bespaartip voor jou: "Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste acties en het laatste internet en tv nieuws? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief!"

 

 

 

- Mirjam -

Hoi! Ik ben Mirjam en werk sinds april 2018 vier dagen per week bij ProviderCheck als Online Marketeer. In die vier dagen hou ik me samen met mijn collega’s onder andere bezig met het up to date houden van de website en de ontwikkeling en uitbreiding van onze vergelijker. Ik heb contact met onze providers, schrijf teksten voor de website en maak samen met Tessa informatieve video’s voor ons YouTube kanaal. Op dit moment heb ik, naar alle tevredenheid, een internet en tv abonnement via de kabel bij Ziggo. Ik vind het heerlijk om 's avonds op de bank te ontspannen met een goede serie. Mijn ideale streamingdienst daarvoor en waar ik dan ook het meest gebruik van maak is Netflix, maar ik ben ook enthousiast over Disney+.

Mijn bespaartip voor jou: "Kies voor een internet abonnement dat past bij jouw gebruik. Wist je dat de meeste gezinnen meer dan genoeg hebben aan een internetsnelheid van 100Mb?"

 

Over ProviderCheck.nl

Het klinkt misschien een beetje cliché; Meer dan 10 jaar geleden begonnen twee vrienden op een zolderkamer met ProviderCheck.nl. Beide liepen er steeds vaker tegenaan dat het zo lastig was om de verschillende internet abonnementen met elkaar te vergelijken en ook kregen zij steeds meer vragen uit hun omgeving. Daar moesten ze wat mee, aan de slag dus om dit makkelijker te maken.
 

c

Ze trokken zich terug op die zolderkamer, probeerden van alles, gingen testen en zo ontstond meer dan 10 jaar geleden de eerste versie van ProviderCheck.nl.

10 jaar en drie websiteversies verder staan we hier. Dat mensen wel wat hulp konden gebruiken bij het internet vergelijken bleek wel. In de afgelopen jaren weten steeds meer mensen ProviderCheck.nl te vinden en dit aantal blijft groeien.

ProviderCheck.nl blijft niet stil staan. We zijn continue bezig met het verbeteren van onze website met als doel om het internet vergelijken steeds makkelijker te maken voor jou. Ook willen we jou blijven informeren over wat er speelt in de wereld van internet, tv en telefonie met onze Blog en hopen we met onze Kennisbank al je vragen te beantwoorden. Natuurlijk blijft ook onze klantenservice op werkdagen bereikbaar voor al jouw vragen.

Naast die twee vrienden die ProviderCheck.nl zijn gestart en nog steeds aan het roer staan zijn er inmiddels nog twee collega's dagelijks bezig om jou op de hoogte te houden van de laatste nieuwtjes omtrent internet, tv en bellen, de website up-to-date te houden en naar de beste deals te zoeken voor jou.

Hoe werken wij?

ProviderCheck.nl is een 100% onafhankelijke vergelijkingssite. Bij ons vergelijk je gratis bijna alle internetproviders en dan bieden we jou ook nog eens de laagste prijsgarantie. Naast die laagste prijs krijg je bij ProviderCheck.nl altijd minimaal €10,00 extra korting op je nieuwe abonnement.

Unieke postcode check & speedtest

Je hebt misschien al een tijdje hetzelfde internet, tv en/of bellen abonnement die niet meer zo goed bij je past. Of misschien ben je gewoon niet tevreden over je huidige internet provider. Dan wordt het tijd om te gaan internet of glasvezel vergelijken. Maar waar moet je beginnen? Voor je het weet zie je door de bomen het bos niet meer.

Daarvoor heeft ProviderCheck.nl haar eigen unieke postcodecheck ontwikkeld. Daarmee kun je op een makkelijke en snelle manier ontdekken welke internet providers leverbaar zijn op jouw adres en uit welke abonnementen je kunt kiezen.

Je voert je postcode in en om nog gerichter te kunnen vergelijken kun je onder andere aangeven naar wat voor soort internet pakket je op zoek bent, maar bijvoorbeeld ook welke minimale internetsnelheid je nodig hebt.

Je krijgt nu de abonnementsvormen te zien die het beste aansluiten op jouw wensen en behoeften en kunt gaan internet en glasvezel vergelijken.

Naast de postcodecheck bieden we jou ook een unieke speedtest. Met de speedtest kun je bekijken welke internetsnelheid mogelijk is op jouw adres. Er zit namelijk nog wel eens een verschil in de internetsnelheid die je provider zegt te leveren en de daadwerkelijke snelheid die je ontvangt. Daarnaast kun je zien welke internetsnelheid je via andere internet providers kunt ontvangen en voor welke provider jouw buurtgenoten hebben gekozen.

ProviderCheck.nl; Ons doel

Ons doel is om jou op een zo goed mogelijke manier te helpen bij het vinden van het internet abonnement dat het beste bij jou past.

Wil jij meer weten over ProviderCheck.nl? Neem dan gerust contact met ons op. Dat kan telefonisch, via de mail of via FacebookTwitter en Instagram. Wij vertellen je graag meer over wie wij zijn en wat wij doen. En heb jij een tip of advies voor ons? Dan horen wij die natuurlijk ook graag. Daarmee kunnen wij ons product verbeteren en het internet vergelijken voor jou nog makkelijker maken.

Blogs