100% onafhankelijk
100% gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

Over Ons

Het klinkt misschien een beetje cliché; Meer dan 10 jaar geleden begonnen twee vrienden op een zolderkamer met ProviderCheck.nl. Beide liepen er steeds vaker tegenaan dat het zo lastig was om de verschillende internet abonnementen met elkaar te vergelijken en ook kregen zij steeds meer vragen uit hun omgeving. Daar moesten ze wat mee, aan de slag dus om dit makkelijker te maken.

Ze trokken zich terug op die zolderkamer, probeerden van alles, gingen testen en zo ontstond meer dan 10 jaar geleden de eerste versie van ProviderCheck.nl.

10 jaar en drie websiteversies verder staan we hier. Dat mensen wel wat hulp konden gebruiken bij het internet vergelijken bleek wel. In de afgelopen jaren weten steeds meer mensen ProviderCheck.nl te vinden en dit aantal blijft groeien.

ProviderCheck.nl blijft niet stil staan. We zijn continue bezig met het verbeteren van onze website met als doel om het internetvergelijken steeds makkelijker te maken voor jou. Ook willen we jou blijven informeren over wat er speelt in de wereld van internet, tv en telefonie met onze Blog en hopen we met onze Kennisbank al je vragen te beantwoorden. Natuurlijk blijft ook onze klantenservice op werkdagen bereikbaar voor al jouw vragen.

Naast die twee vrienden die ProviderCheck.nl zijn gestart en nog steeds aan het roer staan zijn er inmiddels nog twee collega’s dagelijks bezig om jou op de hoogte te houden van de laatste nieuwtjes omtrent internet, tv en bellen, de website up-to-date te houden en naar de beste deals te zoeken voor jou.

Hoe werken wij?

ProviderCheck.nl is een 100% onafhankelijke vergelijkingssite. Bij ons vergelijk je gratis alle internet providers en dan bieden we jou ook nog eens de laagste prijsgarantie. Naast die laagste prijs krijg je bij ProviderCheck.nl altijd minimaal €10,00 extra korting op je nieuwe abonnement.

Unieke postcode check & speedtest

Je hebt misschien al een tijdje hetzelfde internet, tv en/of bellen abonnement die niet meer zo goed bij je past. Of misschien ben je gewoon niet tevreden over je huidige internet provider. Dan wordt het tijd om te gaan internet of glasvezel vergelijken. Maar waar moet je beginnen? Voor je het weet zie je door de bomen het bos niet meer.

Daarvoor heeft ProviderCheck.nl haar eigen unieke postcodecheck ontwikkeld. Daarmee kun je op een makkelijke en snelle manier ontdekken welke internet providers leverbaar zijn op jouw adres en uit welke abonnementen je kunt kiezen.

Je voert je postcode in en om nog gerichter te kunnen vergelijken kun je onder andere aangeven naar wat voor soort internet pakket je op zoek bent, maar bijvoorbeeld ook welke minimale internetsnelheid je nodig hebt.

Je krijgt nu de abonnementsvormen te zien die het beste aansluiten op jouw wensen en behoeften en kunt gaan internet en glasvezel vergelijken.

Naast de postcodecheck bieden we jou ook een unieke speedtest. Met de speedtest kun je bekijken welke internetsnelheid mogelijk is op jouw adres. Er zit namelijk nog wel eens een verschil in de internetsnelheid die je provider zegt te leveren en de daadwerkelijke snelheid die je ontvangt. Daarnaast kun je zien welke internetsnelheid je via andere internetproviders kunt ontvangen en voor welke provider jouw buurtgenoten hebben gekozen.

ProviderCheck.nl; Ons doel

Ons doel is om jou op een zo goed mogelijke manier te helpen bij het vinden van het internetabonnement dat het beste bij jou past.

Wil jij meer weten over ProviderCheck.nl? Neem dan gerust contact met ons op. Dat kan telefonisch, via de mail of via FacebookTwitter en Instagram. Wij vertellen je graag meer over wie wij zijn en wat wij doen. En heb jij een tip of advies voor ons? Dan horen wij die natuurlijk ook graag. Daarmee kunnen wij ons product verbeteren en het internet vergelijken voor jou nog makkelijker maken.