100% onafhankelijk
100% gratis
Hulp? Bel 088 3232 032
Je bevindt je hier:
Dude

Bezoekers waarderen onze website gemiddeld met een 9,6!

Bekijk alle reviews hier

Meest gekozen abonnementen

Wil je een alles in 1 pakket voor een scherpe maandprijs? Bekijk hieronder de abonnementen met goedkoop internet, tv en bellen

Alles in 1 vergelijken

Aangezien het gebruik van verschillende telecomdiensten blijft toenemen, kun je ook alles in 1 pakketten afnemen. Met een alles in 1 abonnement neem je in één keer internet, televisie en vaste telefonie af. Doordat dit bij één en dezelfde provider gebeurt, brengt dit meestal flinke kortingen met zich mee. Ook kun je vaak profiteren van leuke cadeaus!

Er bestaan een hoop alles in 1 providers in Nederland en dit maakt het onduidelijker en moeilijker het juiste abonnement te kiezen. Om dit te vergemakkelijken heeft ProviderCheck een snelle alles in 1-vergelijker ontwikkeld met de belangrijkste filtermogelijkheden. In deze vergelijker vul jij je postcode en huisnummer in en druk je op ‘nu vergelijken’. Onze vergelijker haalt de resultaten op, op basis van jouw postcode. Zo kun je zien welke internet providers een alles in 1 abonnement aanbieden op jouw adres, welk soort internet ze aanbieden en wat de internetsnelheid is.

Past het goedkoopste alles in 1 pakket bij jouw wensen?

Of de goedkoopste alles in 1 aanbieding past bij jouw wensen is erg persoonlijk. Ben je geen groot internetverbruiker en is een uitgebreid tv-pakket voor jou niet nodig dan kun je prima het goedkoopste alles in 1 pakket vergelijken.

Maar we raden je aan niet alleen naar de prijs van de alles in 1 pakketten die je vergelijkt te kijken. Let ook op de internettechniek die leverbaar is op jouw adres en naar de internetsnelheid die past bij jouw internetgebruik.

Ook de inhoud van het basis tv-pakket is van belang. Is dit heel minimaal en moet je veel extra’s af gaan nemen om te krijgen wat je nodig hebt, kan goedkoop wel eens duurkoop worden en dat zou zonde zijn.

Vergelijk alles in 1 providers op basis van de beste filteropties!

Iedereen heeft andere wensen, zeker met betrekking tot alles in 1-abonnementen. Om het abonnement te vinden dat het meeste op jouw wensen aansluit, kun je op de resultaten pagina van onze vergelijker filteren op jouw wensen en behoeften. Wij leggen een aantal belangrijke filters voor je uit:

  • Soort abonnement: naar welke internettechniek ben je op zoek? Geef je bijvoorbeeld de voorkeur aan kabel of glasvezel, dan heeft het geen zin nog naar de overige abonnement-typen te kijken.
  • Snelheid: welke minimale internetsnelheid is gewenst? Sommige consumenten willen veel sneller internet dan anderen.
  • Welke maximale maandelijkse abonnementskosten ben je bereid te betalen?
  • Duur van abonnement: geef je de voorkeur aan een abonnement van 12 of 24 maanden?
  • Providers: heb je voorkeur voor bepaalde providers?
  • Heb je nog extra wensen? Telecom aanbieders bieden steeds meer producten en diensten aan. Ook die kun je in hetzelfde alles in 1-abonnement afsluiten! Filter bijvoorbeeld op ontvangst van HD-televisie en andere TV mogelijkheden, maar ook specifieke zender-abonnementen.

Helaas dekt niet iedere provider 100% van Nederland. Met behulp van de ProviderCheck postcodecheck vind je uit welke provider aan te sluiten is in jouw buurt.

Let op de inhoud van het internet, tv en bellen pakket

Er zijn in Nederland redelijk wat telecom aanbieders. Populaire aanbieders van alles in 1-pakketten zijn bijvoorbeeld KPN, VodafoneZiggo, T-Mobile, Youfone en Budget alles in 1. Naast deze aanbieders kunnen er nog meer providers worden vergeleken! Als je gebruik maakt van onze internet vergelijker zie je per provider en per pakket de pluspunten van dit pakket, de algemene internetsnelheid (kan afwijken van de werkelijk te behalen snelheid), maar ook de snelheid die je daadwerkelijk gaat ontvangen en de televisie specificaties.

Het grote verschil tussen de verschillende providers zit vaak niet in de internetsnelheid, maar wel in het tv-pakket. Hoeveel zenders bieden zij in het basispakket, kun je via de provider naar jouw favoriete zender kijken en welke zenders bekijk je in HD-kwaliteit? Maar ook van belang is of zij extra zender-pakketten bieden en of je bijvoorbeeld extra betaald om programma’s op te kunnen nemen.

Er kan ook verschil zitten in het bellen gedeelte van je pakket. Bij sommige providers kun je gratis gebruik maken van vaste telefonie en betaal je alleen een bedrag per minuut als je gebruik maakt van je aansluiting. Die kosten liggen over het algemeen tussen de €0,10 en €0,15 per minuut. Bij andere providers betaal je een klein bedrag, daar bovenop komen dan nog de kosten per minuut als je belt. Als je veel gebruik maakt van je vaste lijn zou je een onbeperkt bellen bundel kunnen overwegen. Een aantal providers bieden ook speciale bel-bundels voor als je veel naar Europese landen of daarbuiten belt.

De maximale internetsnelheid

Als je alles in 1 gaat vergelijken zal het je opvallen dat providers verschillende internetsnelheden aanbieden. Je verwacht misschien dat de hoogste internetsnelheid ook de beste is, maar dat hoeft niet. Er zijn providers die al een snelheid van wel 1Gb aanbieden, maar veel van onze apparaten kunnen zo’n snelheid nog helemaal niet verwerken.

Belangrijk is om bij het kiezen voor een internetsnelheid rekening te houden met het gebruik in jouw huishouden. Woon je alleen of samen en doe je niet meer dan een beetje surfen over het net en series kijken op je favoriete streamingdienst dan is een internetsnelheid van 50Mb tot 100Mb al voldoende. Maar bestaat jouw huishouden uit meer mensen en wordt er flink gebruik gemaakt van de internetverbinding dan past een snelheid van 100Mb tot 500Mb beter bij jou.

Daarnaast ben je afhankelijk van de internettechniek die leverbaar is op jouw adres bij het kiezen van een snelheid. Zo kun je met DSL-internet maximaal 200Mb ontvangen en kun je op het glasvezel en kabel netwerk al een snelheid van 1Gb behalen.

De prijs van een alles in 1 pakket

Wat kan en wil je maandelijks voor je internet, tv en bellen pakket betalen? Als je gaat alles in 1 vergelijken is dat een belangrijke vraag. Je hebt alles in 1 pakketten in verschillende prijsklasse. De prijs die een provider rekent is van verschillende factoren afhankelijk:

  • Internettechniek: er zit een flink prijsverschil tussen de verschillende internettechnieken. DSL internet is over het algemeen het meest voordelig. Minpunt van DSL internet is dat je vaak niet de internetsnelheid ontvangt die de provider je belooft. Dit heeft onder andere te maken met de afstand van je woning tot de wijkcentrale.
  • TV-pakket: uit hoeveel zenders bestaat het basis tv-pakket? Ontvang je tv-zenders in HD-kwaliteit? Kun je met het basispakket opnemen en programma’s later starten? Als het tv-pakket erg basic is wil je straks niet veel geld kwijt zijn aan bijvoorbeeld extra zender-pakketten.
  • Bellen: over het algemeen betaal je niet veel voor je vaste lijn, bij sommige providers soms zelfs helemaal niets. Wel betaal je een bedrag per minuut. Als je veel gebruik maakt van je vaste verbinding zou je een onbeperkt bellen bundel kunnen overwegen.
Let goed op de contractduur

Over het algemeen sluit je een alles in 1 pakket af voor 12 maanden. Maar er zijn ook providers die contracten voor 24 maanden aanbieden, in dat geval liggen de maandelijkse kosten wat lager. Je zit dus in de meeste gevallen 12 maanden vast aan een nieuw internet, tv en bellen abonnement. Is het nodig om tussentijds je contract op te zeggen omdat je bijvoorbeeld gaat verhuizen, dan raden we je aan om contact op te nemen met je provider. Het kan zijn dat je een afkoopboete moet betalen, maar misschien kun je je abonnement wel mee verhuizen naar je nieuwe woning.

Weet je nu al dat je maar voor een korte periode op je adres een internet, tv en bellen pakket nodig hebt? Kijk dan eens naar alles in 1 van KPN. Zij bieden de mogelijkheid om je abonnement maandelijks op te zeggen. Je betaalt daar wel wat meer voor.

Levertijd van het gekozen alles in 1 pakket

Er zit een flink verschil in de levertijd bij onze internet providers. Daarom raden wij je aan hier goed op te letten als je snel een alles in 1 aansluiting nodig hebt. De levertijd op alles in 1 bij Ziggo is bijvoorbeeld 3 dagen, maar er zijn ook providers die een levertijd hebben van 30 dagen.

Als je overstapt naar een nieuwe provider is het belangrijk rekening te houden met een opzegtermijn van 1 maand, die alle providers hanteren. Deze opzegtermijn geldt ook als je contractvrij bent.

Extra hulp? Een gratis monteur

Onze internet providers proberen je overstap zo makkelijk mogelijk te maken. Je krijgt voordat je nieuwe alles in 1 abonnement in gaat alles wat je nodig hebt thuisgestuurd. Omdat providers een duidelijke uitleg meesturen en extra uitleg op hun website bieden is het vaak goed te doen om bijvoorbeeld zelf je modem aan te sluiten. Lukt het niet om je aansluiting in orde te maken sturen de meeste van onze providers alsnog, gratis, een monteur bij je langs.

Maar het is natuurlijk ook fijn als een professionele monteur dit gelijk voor je kan doen en daarna direct checkt of je overal in huis een Wifi verbinding hebt en je televisie kunt kijken. Je kunt er dan voor kiezen om sowieso een monteur langs te laten komen die alles voor je installeert. Het is afhankelijk van de provider waarvoor je kiest of hier wel of geen kosten aan verbonden zijn.

Het aansluiten van glasvezel internet is wat meer complex, daarom sturen de meeste providers in het geval van een glasvezel aansluiting sowieso een monteur. In veel gevallen is dit gratis, maar er zijn ook providers die hier een bijdrage voor rekenen.

Overstappen naar een alles in 1 abonnement?

Wil jij overstappen naar een alles in 1 pakket bij een nieuwe internet provider? Ga dan nu internet vergelijken. Ontdek alle mogelijkheden op jouw adres en kies het pakket dat het beste aansluit bij jouw wensen en behoeften. Dankzij de gratis overstapservice die onze providers bieden is overstappen zo geregeld en hoef je je geen zorgen te maken dat je zonder internet, tv en vast bellen komt te zitten.

4-in-1 pakket met mobiele telefonie

Als je nu kiest voor internet, tv en bellen kun je er misschien wel een 4-in-1 pakket van maken. Want heb jij al een mobiel abonnement bij de provider waar je ook je alles in 1 pakket wilt afsluiten dan betekent dit veel voordeel voor jou. Er is nu namelijk combivoordeel. Met combivoordeel krijg je extra korting en gratis diensten. Benieuwd wat de mogelijkheden voor jou zijn? Ontdek dit makkelijk en snel met onze handige combivoordeel vergelijker.