100% onafhankelijk
100% gratis
Vragen? 088 3232 032
Document
Je bevindt je hier:

Bezoekers waarderen onze website gemiddeld met een 9,4!

Bekijk alle reviews hier

Meest gekozen abonnementen

Wil je een alles in 1 pakket voor een scherpe maandprijs? Bekijk hieronder de abonnementen met goedkoop internet, tv en bellen.

Alles in 1 vergelijken

Met een alles in 1 abonnement neem je in één keer internet, televisie en vaste telefonie af. Doordat dit bij één en dezelfde provider gebeurt, brengt dit meestal flinke kortingen met zich mee. Ook kun je vaak profiteren van leuke cadeaus!

Er zijn veel alles in 1 providers in Nederland, wat het moeilijk maakt om het juist abonnement te vinden. Om dit te gemakkelijker te maken heeft ProviderCheck een alles in 1-vergelijker ontwikkeld. Vul je postcode en huisnummer in en druk op ‘nu vergelijken’. Zo zie je welke internet providers een alles in 1 abonnement aanbieden op jouw adres. Ook zie je welk soort internet ze aanbieden en wat de internetsnelheid is.

Past het goedkoopste alles in 1 pakket bij jouw wensen?

Ben je geen groot internet verbruiker en is een uitgebreid tv-pakket voor jou niet nodig? Dan wil je graag een goedkoop alles in 1 pakket. Let echter ook op het type verbinding op jouw adres en de internetsnelheid.

Ook de inhoud van het basis tv-pakket is van belang. Is dit minimaal en moet je veel extra’s afnemen om te krijgen wat je nodig heb? Dan kan goedkoop alles-in-1 wel eens duurkoop worden en dat zou zonde zijn.

Vergelijk alles in 1 providers!

Iedereen heeft andere wensen, zeker met betrekking tot alles in 1-abonnementen. Maak gebruik van onze filters om het abonnement te vinden dat bij jouw wensen en behoeften past. We leggen je de belangrijkste filters uit in onze vergelijker:

 • Soort abonnement: welk type verbinding wil je gebruiken? Geef je de voorkeur aan glasvezel, dan is het zinloos om naar andere abonnement soorten te kijken.
 • Snelheid: welke minimale internetsnelheid wil je? Sommigen willen veel sneller internet dan anderen.
 • Kosten: welke maximale maandelijkse abonnementskosten ben je bereid te betalen?
 • Duur van abonnement: geef je de voorkeur aan een abonnement van 12 of 24 maanden?
 • Providers: heb je voorkeur voor bepaalde providers?
 • Heb je nog extra wensen? Internet aanbieders bieden steeds meer producten en diensten aan. Ook die kun je in hetzelfde alles in 1-abonnement afsluiten! Filter bijvoorbeeld op interactieve tv, maar ook specifieke zender-abonnementen zoals Ziggo Sport of ESPN Compleet.

Helaas dekt niet iedere provider 100% van Nederland. Met behulp van de ProviderCheck postcodecheck vind je welke providers leveren in jouw buurt.

Let op de inhoud van het internet, tv en bellen pakket

Er zijn veel verschillende providers in Nederland. Populaire aanbieders van alles in 1-pakketten zijn KPNZiggoT-MobileYoufone en Budget alles in 1. Via onze internet vergelijker zie je per provider en per pakket de pluspunten van dit pakket. Denk aan de maximale internetsnelheid, tv-zenders of de kostnep er maand.

Het grootste verschil tussen de providers zit vaak niet in de internetsnelheid, maar bij het tv kijken. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Hoeveel zenders zitten er in het basispakket?
 • Is jouw favoriete tv-zender inbegrepen?
 • Was is de beeldkwaliteit?
 • Welke extra zenderpakketten zijn er beschikbaar?
 • Kun je opnemen, terugkijken of een programma vanaf het begin opnieuw kijken?

Vrijwel alle providers bieden enkel nog digitale tv. Daarop hoef je dus niet meer te vergelijken.

Er kan ook verschil zitten in het bellen binnen je pakket. Bij sommige providers is een vast telefoonnummer gratis, maar betaal je per minuut dat je belt. Die kosten liggen over het algemeen tussen de €0,10 en €0,15 per minuut. Er is vaak ook een starttarief.

Bij andere providers betaal je een klein maandelijks bedrag hier bovenop voor gebruik van de verbinding. Als je veel belt is er vaak ook onbeperkt bellen beschikbaar. Een aantal providers bieden ook speciale belbundels voor als je veel naar het buitenland belt.

De maximale internetsnelheid

Bij alles in 1 pakketten vergelijken zal je opvallen dat providers verschillende internetsnelheden aanbieden. Je verwacht misschien dat de hoogste internetsnelheid ook de beste is, maar dat hoeft niet. Meestal is een snelheid tot wel 1 Gbit/s mogelijk. Veel van onze apparaten kunnen die potentie echter helemaal niet benutten.

Houd bij het kiezen voor een internetsnelheid rekening met het gebruik in jouw huishouden. Woon je alleen of samen en doe je niet meer dan surfen en series streamen? Dan is een internetsnelheid van 50Mb tot 100Mb al voldoende. Bestaat jouw huishouden uit meerdere personen en wordt er flink gebruik gemaakt van de internetverbinding? Dan past een snelheid van 100Mb tot 500Mb beter bij jou.

Daarnaast ben je afhankelijk van de verbinding die leverbaar is op jouw adres. Zo kun je met DSL-internet maximaal 200 Mbit/s ontvangen, terwijl bij glasvezel en kabel een snelheid van 1 Gbit/s mogelijk is.

De prijs per maand van een alles in 1 pakket

Wat kan en wil je maandelijks voor je internet, tv en bellen pakket betalen? Je hebt alles in 1 pakketten in verschillende prijsklassen. De prijs die een provider rekent is van verschillende factoren afhankelijk:

 • Type verbinding: er kan een prijsverschil zitten tussen verschillende type verbindingen. DSL internet is over het algemeen het goedkoopst, maar ook het langzaamst. Glasvezel en kabel hebben doorgaans vergelijkbare kosten. Is er glasvezel op jouw adres, dan is DSL meestal niet meer mogelijk.
 • TV-pakket: uit hoeveel zenders bestaat het basis tv-pakket? Kun je met het basispakket opnemen en programma’s later starten? Hoe meer opties, zenders en extra entertainment pakketten, hoe hoger de kosten.
 • Bellen: Over het algemeen betaal je weinig extra voor de vaste lijn, bij sommige providers zelfs niets. Wel betaal je een bedrag per belminuut. Als je veel gebruik maakt van je vaste verbinding dan overweeg je best een onbeperkte bundel.
Let goed op de contractduur

Meestal sluit je een alles in 1 pakket af voor 12 maanden. Maar er zijn ook providers die contracten voor 24 maanden aanbieden. In dat geval liggen de maandelijkse kosten wat lager. Dit is de minimale duur dat je vastzit aan het contract, je kunt niet tussentijds overstappen.

Is het nodig om tussentijds je contract op te zeggen omdat je bijvoorbeeld gaat verhuizen? Dan raden we je aan om contact op te nemen met je provider. Het kan zijn dat je een afkoopboete moet betalen, maar vaak kun je je abonnement mee verhuizen.

Heb je voor een korte periode op je adres een internet, tv en bellen pakket nodig? Kijk dan eens naar alles in 1 van KPN. Zij bieden de mogelijkheid om je abonnement maandelijks op te zeggen. Je betaalt daar wel wat meer voor.

Levertijd van het pakket

Providers hebben verschillende levertijden. Let hier goed op als je het pakket snel nodig hebt. De levertijd voor een Ziggo alles-in-1 pakket is bijvoorbeeld 3 dagen. Er zijn echter ook providers die hier 30 dagen voor nodig hebben.

Wil je overstappen naar een andere alles-in-1 provider? Houd dan rekening met een opzegtermijn van 1 maand. Deze is bij alle providers van toepassing en geldt ook als je minimale contractduur al verlopen is.

Extra hulp? Een gratis monteur

Onze internet providers proberen je overstap zo makkelijk mogelijk te maken. Je krijgt voordat je nieuwe alles in 1 abonnement in gaat alles wat je nodig hebt thuisgestuurd.

Omdat providers een duidelijke uitleg meesturen is het vaak eenvoudig om zelf je modem aan te sluiten. Lukt het niet of wil je toch hulp? Dan is het vaak mogelijk (gratis) de hulp van een monteur aan te vragen. Het is afhankelijk van de provider of hier wel of geen kosten aan verbonden zijn.

Het aansluiten van glasvezel internet is complexer. Daarom wordt er bij een glasvezel abonnement altijd een monteur gestuurd. Doorgaans zijn hier geen extra kosten voor behalve reguliere aansluitkosten.

Overstappen naar een alles in 1 abonnement?

Wil jij overstappen naar een alles in 1 pakket bij een nieuwe internet provider? Ga dan nu internet vergelijken. Dankzij de gratis overstapservice die onze providers bieden is overstappen zo geregeld. Je hoeft je geen zorgen te maken dat je zonder internet, tv en bellen komt te zitten.

4-in-1 pakket met mobiele telefonie

Kies je voor internet, tv en bellen kun je er vaak zelfs een 4-in-1 pakket van maken. Er is namelijk vaak combivoordeel als je ook een mobiel abonnement bij dezelfde provider hebt. Met combivoordeel krijg je extra korting en gratis diensten. Ontdek de mogelijkheden via onze combivoordeel vergelijker.