100% onafhankelijk
100% gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

Cashback Internet Abonnement

Kies je via ProviderCheck voor een nieuw internetabonnement dan ontvang je altijd minimaal €10,00 cashback. En is er een speciale actie, dan kan je korting oplopen tot wel €50,00 afhankelijk van het abonnement waar jij voor gekozen hebt. Hoe je deze korting aanvraagt leggen we uit op deze pagina. Je kunt je cashback hier ook direct aanvragen.

 

Alleen in december: €10,00 cashback + 1 maand Canal Digitaal cadeau!

Cashback actie voor Dinsdag 6 December 2022*:

Hoe werkt de cashback actie?

Stap over via ProviderCheck en ontvang een korting van €10,00 tot €50,00 afhankelijk van het abonnement waar jij voor gekozen hebt. Heb je de bevestiging of het contract van je nieuwe internetabonnement ontvangen? Dan kun je jouw korting aanvragen door het cashback formulier in te vullen.

Je vraagt je misschien af waarom je jouw gegevens moet invoeren. Dit heeft te maken met de privacywetgeving. Providers mogen ons niet vertellen wie via hen zijn overgestapt. Door het invullen van jouw gegevens kunnen wij je cashback aanvraag controleren. Natuurlijk houden wij ons ook aan de privacywetgeving en gebruiken we jouw gegevens niet voor andere doeleinden.

Vul het formulier in en upload het contract of de bevestiging die je van je nieuwe provider hebt gekregen. Wij gaan daarna je bestelling controleren en verwerken. Zorg ervoor dat je het formulier met dezelfde postcode en gegevens invult als jouw bestelling bij de provider!

Wanneer alles in orde is ontvang je jouw korting binnen 3 weken nadat je abonnement is opgeleverd op jouw bankrekening.

Wil je over een jaar opnieuw gebruik maken van een mooi internetaanbod? Maak dan gebruik van onze gratis overstap reminder. Dit regel je eenvoudig tegelijkertijd met het aanvragen van je korting door een vinkje bij deze optie in het cashback formulier te zetten. Je krijgt van ons dan een herinnering wanneer het tijd is om weer te gaan internet vergelijken.

Steun een goed doel

Geef een deel of je gehele cashback aan een goed doel! Je bent overgestapt via ProviderCheck en daarom verdien jij een cashback van minimaal €10,-. Er is natuurlijk helemaal niets mis mee wanneer je iets leuks doet voor jezelf met dit bedrag. Maar wij bieden jou ook de mogelijkheid om een deel of het gehele cashback bedrag aan een goed doel te schenken.

Wij hebben drie goede doelen geselecteerd, namelijk: Kika, Voedselbanken Nederland en Wereld Natuur Fonds. We zullen het aanbod aan goede doelen ieder jaar wisselen.

Of je er nu voor kiest om het gehele cashback bedrag of een deel ervan te schenken aan het goede doel. ProviderCheck zorgt ervoor dat het bedrag wordt overgemaakt aan het goede doel van jouw keuze.

KiKa
KiKa

Jaarlijks krijgen bijna 600 kinderen in Nederland de diagnose Kanker. Op dit moment geneest 81% van deze kinderen en dit MOET en kan beter. KiKa werft fondsen voor vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker. Gericht op minder pijn tijdens behandelingen, meer genezing en een hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd.

Voedselbanken Nederland
Voedselbanken Nederland

In Nederland leven meer dan een miljoen mensen onder de armoedegrens. De voedselbanken verstrekken verkregen voedsel gratis aan mensen in Nederland die het tijdelijk zelf niet redden. Dit doen ze uitsluitend met vrijwilligers. Om klanten van voldoende eten te kunnen voorzien werken de voedselbanken samen met bedrijven, instellingen, gemeenten en particulieren.

Wereld Natuur Fonds
Wereld Natuur Fonds

Het World Wide Fund for Nature werkt internationaal aan maar liefst 3000 projecten. Voor de dieren, gebieden en onderwerpen die haar aandacht nodig hebben. Het Nederlandse WNF (onderdeel van het internationale WWF) werkt aan 7 onderwerpen die belangrijk zijn voor onze aarde. Dit zijn: wildlife, oceanen, bossen, voedsel, zoetwater, klimaat en biodiversiteit. De natuur heeft jouw hulp nodig!

Voorwaarden

Je hebt je nieuwe internetabonnement via ProviderCheck.nl afgesloten. Let op! De daadwerkelijke bestelling doe je op de website van de provider. Telefonische bestellingen bij de provider zijn uitgesloten voor deelname.

Je bent nog geen klant bij de door jouw gekozen provider. Voor het aanvragen van je korting maakt het niet uit of je overstapt vanaf een andere provider of een nieuwe internetgebruiker bent.

Op de bevestiging of het contract van je provider dat je upload staan jouw gegevens en het internetabonnement waarvoor je gekozen hebt. Je kunt geen cashback korting claimen op een abonnement dat je niet voor jezelf hebt afgesloten.