100% onafhankelijk
100% gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

Cashback Internet Abonnement

Kies je via ProviderCheck voor een nieuw internetabonnement dan ontvang je altijd minimaal €10,00 cashback. En is er een speciale actie, dan kan je korting oplopen tot wel €50,00 afhankelijk van het abonnement waar jij voor gekozen hebt. Hoe je deze korting aanvraagt leggen we uit op deze pagina. Je kunt je cashback hier ook direct aanvragen.

Cashback actie voor Zondag 17 oktober 2021*:
Internet en TV / Alles in 1
€80,00 cashback**
** €70,00 via ProviderCheck en de rest via Online
Internet
€25,00 cashback
Internet en Bellen / Internet en TV / Alles in 1
€50,00 cashback

Hoe werkt de cashback actie?

Stap over via ProviderCheck en ontvang een korting van €10,00 tot €50,00 afhankelijk van het abonnement waar jij voor gekozen hebt. Heb je de bevestiging of het contract van je nieuwe internetabonnement ontvangen? Dan kun je jouw korting aanvragen door het invullen van het cashback formulier.

Je vraagt je misschien af waarom je jouw gegevens moet invoeren. Dit heeft te maken met de privacywetgeving. Providers mogen ons niet vertellen wie via hen zijn overgestapt. Door het invullen van jouw gegevens kunnen wij je cashback aanvraag checken. Natuurlijk houden wij ons ook aan de privacywetgeving en gebruiken we jouw gegevens niet voor andere doeleinden.

Vul het formulier in en upload het contract of de bevestiging die je van je nieuwe provider hebt gekregen. Wij gaan daarna je bestelling controleren en verwerken. Zorg ervoor dat je het formulier met dezelfde postcode en gegevens invult als jouw bestelling bij de provider!

Wanneer alles in orde is ontvang je jouw korting binnen 3 weken nadat je abonnement is opgeleverd op jouw bankrekening.

Wil je over een jaar opnieuw gebruik maken van een mooi internetaanbod? Maak dan gebruik van onze gratis overstap reminder. Dat regel je eenvoudig tegelijkertijd met het aanvragen van je korting door een vinkje bij deze optie in het cashback formulier te zetten. Je krijgt van ons dan een herinnering wanneer het tijd is om weer te gaan internet vergelijken.

Steun een goeddoel

Geef een deel of je gehele cashback aan een goed doel; Je bent overgestapt via ProviderCheck en daarom verdien jij een cashback van minimaal €10,-. Er is natuurlijk helemaal niets mis mee wanneer je iets leuks doet voor jezelf met dit bedrag. Maar wij bieden jou nu ook de mogelijkheid om een deel of het gehele cashback bedrag aan een goed doel te schenken.

Wij hebben drie goede doelen geselecteerd, namelijk: Alzheimer Nederland, Stichting Ambulance Wens en Stichting DierenLot. We zullen het aanbod aan goede doelen ieder jaar wisselen.

Of je er nu voor kiest om het gehele cashback bedrag of een deel te schenken aan het goede doel. ProviderCheck zorgt ervoor dat het bedrag wordt overgemaakt aan het goede doel van jouw keuze.

Alzheimer Nederland
Alzheimer Nederland

Eén op de vijf mensen krijgt dementie. In 2040 zal het aantal patiënten verdubbelen tot een half miljoen. Alzheimer Nederland streeft ernaar dementie in de toekomst te voorkomen of genezen. Totdat het zover is maken zij zich sterk voor het verbeteren van de levenskwaliteit van mensen met dementie en hun naaste omgeving.

Stichting Ambulance Wens
Stichting Ambulance Wens

Stichting Ambulance Wens vervult de laatste wens van terminale patiënten die niet langer mobiel zijn. Dit doen zij met hun eigen ambulance en vrijwillig medisch personeel. Geen wens is te gek. Zo heeft Stichting Ambulance Wens er al voor gezorgd dat mensen naar een concert konden of nog een laatste keer naar zee.

Stichting DierenLot
Stichting DierenLot

Stichting DierenLot is er onder andere voor dieren in Nederland die worden opgesloten in te kleine hokken, soms ernstig worden mishandeld of aan hun lot worden overgelaten. Zij proberen te helpen door vooral lokale en regionale, kleine en middelgrote organisaties te steunen. Daarbij kun je denken aan dierenasiels en bijvoorbeeld de dierenambulance.

Voorwaarden

Je hebt je nieuwe internetabonnement via ProviderCheck.nl afgesloten. Let op! De daadwerkelijke bestelling doe je op de website van de provider. Telefonische bestellingen bij de provider zijn uitgesloten voor deelname.

Je bent nog geen klant bij de door jouw gekozen provider. Voor het aanvragen van je korting maakt het niet uit of je overstapt vanaf een andere provider of een nieuwe internetgebruiker bent.

Op de bevestiging of het contract dat je upload staan jouw gegevens en het internetabonnement waarvoor je gekozen hebt. Je kunt geen cashback korting claimen op een abonnement wat je niet voor jezelf hebt afgesloten.