100% onafhankelijk
100% gratis
Vragen? 088 3232 032

Cashback Internet Abonnement

Extra voordeel als je gaat internet vergelijken; Want kies je via ProviderCheck voor een nieuw internetabonnement dan ontvang je altijd minimaal €10,00 cashback. En is er een speciale actie, dan kan je korting oplopen tot wel €50,00 afhankelijk van het abonnement waar jij voor gekozen hebt. Hoe je deze korting aanvraagt leggen we uit op deze pagina. Je kunt je cashback hier ook direct aanvragen.

Cashback actie voor Zondag 21 Juli 2024*:
Internet
€40,00 cashback
Internet en TV / Alles in 1
€60,00 cashback
Alle andere pakketten
€10,00 cashback

Sim Only Cashback

Profiteer van extra voordeel door jouw volgende sim only abonnement af te sluiten via ProviderCheck! Want bij ons ontvang je minimaal €10,00 cashback. En vaak hebben we zelfs in combinatie met bepaalde providers nog meer acties waarbij de bedragen nog verder oplopen. Hieronder zie je de acties die vandaag geldig zijn:

Cashback actie voor Zondag 21 Juli 2024*:
Alle andere providers
€10,00 cashback

Hoe werkt de cashback actie?

Ga internet vergelijken, stap over via ProviderCheck en ontvang een korting van €10,00 tot €60,00 afhankelijk van het abonnement waar jij voor gekozen hebt. Heb je de bevestiging of het contract van je nieuwe internetabonnement ontvangen? Dan kun je jouw korting aanvragen door het cashback formulier in te vullen.

Je vraagt je misschien af waarom je jouw gegevens moet invoeren. Dit heeft te maken met de privacywetgeving. Providers mogen ons niet vertellen wie via ons naar hen zijn overgestapt. Door het invullen van jouw gegevens kunnen wij je cashback aanvraag controleren. Natuurlijk houden wij ons ook aan de privacywetgeving en gebruiken we jouw gegevens niet voor andere doeleinden.

Vul het formulier in en upload het contract of de bevestiging die je van je nieuwe provider hebt gekregen. Wij gaan daarna je bestelling controleren en verwerken. Zorg ervoor dat je het formulier met dezelfde postcode en gegevens invult als jouw bestelling bij de provider!

Wanneer alles in orde is ontvang je jouw korting binnen 3 weken nadat je abonnement is opgeleverd op je bankrekening.

Wil je over een jaar opnieuw gebruik maken van een mooi internetaanbod? Maak dan gebruik van onze gratis overstap reminder. Dit regel je eenvoudig tegelijkertijd met het aanvragen van je korting door een vinkje bij deze optie in het cashback formulier te zetten. Je krijgt van ons dan een herinnering wanneer het tijd is om weer te gaan internet vergelijken.

Steun een goed doel

Geef een deel of je gehele cashback aan een goed doel! Je bent overgestapt via ProviderCheck en daarom verdien jij een cashback van minimaal €10,-. Er is natuurlijk helemaal niets mis mee wanneer je iets leuks doet voor jezelf met dit bedrag. Maar wij bieden jou ook de mogelijkheid om een deel of het gehele cashback bedrag aan een goed doel te schenken.

Wij hebben drie goede doelen geselecteerd, namelijk: Kika, Stichting Aap en Stichting het Vergeten Kind. We zullen het aanbod aan goede doelen ieder jaar wisselen.

Of je er nu voor kiest om het gehele cashback bedrag of een deel ervan te schenken aan het goede doel. ProviderCheck zorgt ervoor dat het bedrag wordt overgemaakt aan het goede doel van jouw keuze.

KiKa
KiKa

Jaarlijks krijgen bijna 600 kinderen in Nederland de diagnose Kanker. Op dit moment geneest 81% van deze kinderen en dit MOET en kan beter. KiKa werft fondsen voor vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker. Gericht op minder pijn tijdens behandelingen, meer genezing en een hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd.

Stichting AAP
Stichting AAP

Stichting AAP is een internationale organisatie die dierenleed aanpakt. In Europa worden miljoenen dieren zoals apen, leeuwen en tijgers als huisdier gehouden, gebruikt als vorm van entertainment of illegaal verhandeld. Hierdoor ontstaat er veel dierenleed en Stichting AAP vindt dat dit moet stoppen. Het doel van Stichting AAP is dan ook om een einde te maken aan het lijden van exotische dieren in Europa. Help jij mee?

Stichting het vergeten kind
Stichting het vergeten kind

In Nederland voelen ruim 100.000 kinderen zich eenzaam of vergeten. Stichting het vergeten kind zet zich in voor deze kinderen. Ze strijden voor een stabiele, liefdevolle omgeving waar kinderen zich goed kunnen ontwikkelen. Ze krijgen positieve ervaringen en aandacht. Op deze manier voelen kinderen zich weer gesteund en gezien en krijgen ze weer zelfvertrouwen.

Voorwaarden

Je hebt je nieuwe internetabonnement via ProviderCheck.nl afgesloten. Let op! De daadwerkelijke bestelling doe je op de website van de provider. Telefonische bestellingen bij de provider zijn uitgesloten voor deelname.

Je bent nog geen klant bij de door jouw gekozen provider. Voor het aanvragen van je korting maakt het niet uit of je overstapt vanaf een andere provider of een nieuwe internetgebruiker bent.

Op de bevestiging of het contract van je provider dat je upload staan jouw gegevens en het internetabonnement waarvoor je gekozen hebt. Je kunt geen cashback korting claimen op een abonnement dat je niet voor jezelf hebt afgesloten.