100% onafhankelijk
100% Gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

Kies je via ProviderCheck voor een nieuw internetabonnement dan ontvang je altijd minimaal €10,00 cashback. En is er een speciale actie, dan kan je korting oplopen tot wel €50,00 afhankelijk van het abonnement waar jij voor gekozen hebt. Hoe je deze korting aanvraagt leggen we uit op deze pagina. Je kunt je cashback hier ook direct aanvragen.

Cashback actie voor September 2020*:
Alle providers
Internet
€ 25,00 cashback of JBL Go speaker
Alle providers
Internet en Bellen
€ 25,00 cashback of JBL Go speaker
Alle providers
Internet en TV
€ 25,00 cashback of JBL Go speaker
Alle providers
Alles-in-1
€ 25,00 cashback of JBL Go speaker

Hoe werkt de cashback actie?

Stap over via ProviderCheck en ontvang een korting van €10,00 tot €50,00 afhankelijk van het abonnement waar jij voor gekozen hebt. Heb je de bevestiging of het contract van je nieuwe internetabonnement ontvangen? Dan kun je jouw korting aanvragen door het invullen van het cashback formulier.

Je vraagt je misschien af waarom je jouw gegevens moet invoeren. Dit heeft te maken met de privacywetgeving. Providers mogen ons niet vertellen wie via hen zijn overgestapt. Door het invullen van jouw gegevens kunnen wij je cashback aanvraag checken. Natuurlijk houden wij ons ook aan de privacywetgeving en gebruiken we jouw gegevens niet voor andere doeleinden.

Vul het formulier in en upload het contract of de bevestiging die je van je nieuwe provider hebt gekregen. Wij gaan daarna je bestelling controleren en verwerken. Zorg ervoor dat je het formulier met dezelfde postcode en gegevens invult als jouw bestelling bij de provider!

Wanneer alles in orde is ontvang je jouw korting binnen 3 weken nadat je abonnement is opgeleverd op jouw bankrekening.

Wil je over een jaar opnieuw gebruik maken van een mooi internetaanbod? Maak dan gebruik van onze gratis overstap reminder. Dat regel je eenvoudig tegelijkertijd met het aanvragen van je korting door een vinkje bij deze optie in het cashback formulier te zetten. Je krijgt van ons dan een herinnering wanneer het tijd is om weer te gaan internet vergelijken.

 • Ik wil overstappen van alles-in-één-pakket. Hoe werkt dit?
  Via onze postcodecheck kun je gemakkelijk zien welk abonnement op jouw adres beschikbaar is. Stel de filters af naar jouw wensen en het beste pakket voor jou wordt direct zichtbaar. Bij keuze van het abonnement wordt je direct naar de website van de provider geleid en hier sluit je jouw nieuwe abonnement af. De nieuwe provider zorgt voor de overstap zodra dit mogelijk is met je huidige contract.
 • Hoe werk de postcode check van ProviderCheck?
  Onze postcodecheck controleert op basis van jouw adres welke providers en abonnementen er beschikbaar zijn. Nog veel belangrijker is dat er meteen gekeken wordt welke snelheden er op jouw (nieuwe) adres behaald kunnen worden zodat je hier het beste abonnement op kan afstellen.
 • Hoe ontvang ik de cashback wanneer ik overstap via ProviderCheck?
  Als je overstapt via ProviderCheck ontvang je €10,00, €30,00 of €50,00 extra korting, afhankelijk van het abonnement waar jij voor gekozen hebt, op je nieuwe abonnement. Vul het formulier in met dezelfde postcode en gegevens als je bestelling bij de provider en upload je getekende contract. Binnen 3 weken nadat het abonnement is opgeleverd ontvang je de korting direct op je bankrekening. Voor een overzicht van de actuele cashbackacties klik hier
 • Ik ben op zoek naar de beste internet provider. Hoe kan ik die vinden?
  Wij kunnen jou niet vertellen wie de beste internetprovider is. Dit is natuurlijk afhankelijk van jouw wensen. Deze wensen kun je gemakkelijk invullen in onze internet vergelijker zodat je ziet wie voor jou de beste internet provider is.
 • Ik wil een internet speed test doen. Waar kan ik dit doen?
  De internet speed test kun je hier op onze website doen en laat jou direct zien welke snelheden er op jouw adres behaald kunnen worden.
 • Ik zoek het goedkoopste internet pakket, waar vind ik die?
  Vul hier onze vergelijker in om te zien welke provider het goedkoopste is op basis van jouw wensen. De totaalprijs bestaat uit het totaal aan maandkosten plus eventuele eenmalige kosten. Geen verassingen achteraf dus. En vergeet niet via ProviderCheck af te sluiten om ook nog eens €10,00 extra korting te ontvangen.
 • Hoe gaat ProviderCheck om met mijn privacy gegevens?
  Ook wij houden ons netjes aan de regels. Jouw gegevens worden niet ongevraagd met derden gedeeld of ingezet voor reclamedoeleinden. De gegevens blijven ten alle tijden in bezit van ProviderCheck.
 • Hoe kan ik contact opnemen met ProviderCheck?
  Je kunt op verschillende manieren contact met ons opnemen. Al deze manieren vind je onderaan deze pagina.
 • Ik wil voortaan alleen nog maar internet en tv. Kan ik ook hiernaar overstappen?
  Bij onze vergelijker kun je precies filteren waar je naar op zoek bent. Je kunt hier kiezen voor alleen internet, een alles-in-één-pakket of alleen internet en bellen. Dit kan ook als je eerst een ander soort pakket had.
 • Biedt ProviderCheck ook glasvezel abonnementen?
  Glasvezel is op dit moment de snelste manier om internet te ontvangen. Dit is echter niet de enige mogelijkheid van glasvezel. Het is namelijk ook mogelijk via glasvezel (digitale) televisie, radio en telefonie te ontvangen. Het grootste voordeel van glasvezel is dat er geen snelheidsverlies meer is. Op steeds meer plekken in Nederland kun je glasvezel krijgen. Uiteraard heeft ProviderCheck deze meegenomen in de vergelijkers. Doe onze postcodecheck om te kijken of dit ook geldt voor jouw adres.

Voorwaarden

Je hebt je nieuwe internetabonnement via ProviderCheck.nl afgesloten. Let op! De daadwerkelijke bestelling doe je op de website van de provider. Telefonische bestellingen bij de provider zijn uitgesloten voor deelname.

Je bent nog geen klant bij de door jouw gekozen provider. Voor het aanvragen van je korting maakt het niet uit of je overstapt vanaf een andere provider of een nieuwe internetgebruiker bent.

Op de bevestiging of het contract dat je upload staan jouw gegevens en het internetabonnement waarvoor je gekozen hebt. Je kunt geen cashback korting claimen op een abonnement wat je niet voor jezelf hebt afgesloten.