100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

Aanhaken of afhaken: waar en wanneer kijk je Ajax-PSV en AZ-Feyenoord?

Donderdag 1 Februari 2024 2 minuten en 55 seconden leestijd

Aanhaken of afhaken: waar en wanneer kijk je Ajax-PSV en AZ-Feyenoord?

Dit weekend is het zover, het is alweer de 20e speelronde van de Eredivisie. Met in dit weekend twee toppers. Zowel PSV en Ajax spelen tegen elkaar als Feyenoord en AZ. Na de winterstop staat PSV nog steeds bovenaan in de competitie, maar daaronder is het nog wel spannend. Wie weten er dit weekend te winnen? Waar en hoelaat je de wedstrijd kunt kijken, hebben wij voor jou op een rijtje gezet. Lees snel verder!

Waar kijk ik Ajax – PSV?

Ajax en PSV spelen zaterdag 3 februari om 20:00 tegen elkaar in de Johan Cruijff Arena. Ajax en PSV hebben al 184 keer tegen elkaar gespeeld. PSV won er hiervan 71, er eindigde 32 wedstrijden in een gelijkspel en Ajax won maar liefst 81 keer. De grootste overwinning van Ajax was in de seizoenen 1957-1958 en 2021-2022 met een 0-5 en de grootste overwinning voor PSV was in de seizoenen 1975-1976 en 2008-2009 met maar liefst 6-2.

Op dit moment staat PSV nog steeds bovenaan in de competitie met 55 punten. Ajax staat op de 5e plek met 34 punten, wat maar 1 punt is achter de nummer 4 AZ. Het is voor Ajax interessant om te winnen en te hopen dat AZ de volgende dag gelijk speelt of verliest.

Je kijkt de Topper Ajax – PSV op ESPN 2 om 20:00 op 3 februari.

Waar kijk ik AZ- Feyenoord?

AZ en Feyenoord spelen zondag 4 februari tegen elkaar om 14:30 in het AFAS Stadion. AZ en Feyenoord hebben al 95 keer tegenover elkaar gestaan. Hiervan won Feyenoord er 51, eindigde het 21 keer in een gelijkspel en won AZ er 23. De grootste overwinning voor Feyenoord vond plaats in 1986-1987, er werd toen met 8-0 gewonnen. De grootste overwinning voor AZ vond plaatst in 1980-1981, AZ won toen met 5-1.

Op dit moment staat Feyenoord op de 2e plek met 43 punten en staat AZ op de 4e plek met 35 punten. Het is voor AZ zaak dat zij winnen aangezien zij opgevolgd worden door Ajax die 34 punten hebben. Daarentegen is het voor Feyenoord fijn als ze winnen om de 2e plek zekerder te stellen. Het wordt dus een spannende pot, wie gaat er met de winst vandoor?

Je kijkt de Topper AZ – Feyenoord op ESPN 2 om 14:30 op 4 februari.

Ajax – PSV en AZ – Feyenoord kijk je bij EPSN

ESPN zendt de wedstrijden uit op zaterdag 3 februari en zondag 4 februari. Op deze manier kunnen zoveel mogelijk mensen de wedstrijd bekijken.

Het is helaas niet mogelijk om de wedstrijd zonder een tv-abonnement te bekijken. De mogelijkheid is er namelijk niet om direct bij ESPN een abonnement af te sluiten. Dit biedt ESPN alleen aan via de providers.

Om de wedstrijd te kunnen bekijken, heb je dus een internet abonnement in combinatie met televisie nodig. Heb je deze nog niet? Stap dan nu over. Doe onze gratis postcodecheck en vergelijk alle beschikbare internet en tv-pakketten op jouw adres.

EPSN kijk je bij Canal Digitaal

Heb je geen tv in je pakket? Geen zorgen, wij hebben een alternatief voor jou! Canal Digitaal biedt namelijk een TV App aan. Bij Online.nl zijn de tv en internetklanten al bekend met deze app. Zij kijken namelijk televisie via Canal Digitaal.

Zodra je de keuze maakt om te gaan voor de TV App van Canal Digitaal, dan krijg je naast alle ESPN-zenders ook toegang tot nog 60 andere tv-zenders. Je kijkt daarbij gratis naar Canal+ films en series on demand, kijk je live of tot 7 dagen terug.

Canal Digitaal is ook een goed alternatief als je nog niet over een tv-pakket beschikt. Je betaalt per maand €14,95 en je kijkt de eerste week gratis! Je krijgt hierdoor de mogelijkheid om de app van Canal Digitaal uit te proberen. Daarbij is het abonnement maandelijks opzegbaar.

Wil je de Topper Ajax-PSV of AZ-Feyenoord op ESPN kijken via Canal Digitaal? Kijk dan nu de eerste zeven dagen gratis en ontdek of de app bij jou past. Meld je direct aan via de button hieronder.  

Probeer Canal Digitaal 1 week gratis

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking