• 100% onafhankelijk 100% onafhankelijk
  • 100% Gratis 100% Gratis
  • Gratis helpdesk!
    Gratis helpdesk!
    Bel 088 3232 032
Filters
Algemeen
Toon resultaten
Mobiel bellen bij
Kosten per maand
tot €
Contractduur
Levertijd
Providers
Internet
Downloadsnelheid
Mb t/m
Mb
Uploadsnelheid
Mb t/m
Mb
Verbindingstype
Internet extra
TV
Favoriete zenders
TV Extra
Bellen
Bellen extra
Toon resultaten

Overstappen naar nieuwe provider eenvoudig

Woensdag 12 december 2012 0 minuten en 52 seconden leestijd

Er bestaan veel misverstanden over het overstappen naar een nieuwe provider, hier beschrijven wij handige tips

Over het overstappen naar een nieuwe provider bestaan veel misverstanden. Vaak gaan er geruchten dat mensen lange tijd zonder internet zitten, dubbele rekeningen ontvangen of dat het aansluiten naar de nieuwe provider niet lukt.

Gelukkig zijn deze geruchten niet waar en is de overstap zo geregeld. De nieuwe provider regelt zelfs 9 van de 10 keer de overstap EN het opzeggen van de huidige provider. U hoeft dus helemaal niks te doen en alles wordt geregeld tussen de internet providers onderling. Aangezien u waarschijnlijk al een internet verbinding heeft zal het aansluiten van het nieuwe abonnement ook zo geregeld zijn, deze maakt namelijk gebruik van dezelfde aansluitpunten. Indien u van kabel naar adsl gaat of andersom dient u wel een nieuwe aansluiting te maken, echter zal dit niet moeilijker zijn dan bij de huidige verbinding. Tevens bieden veel providers tegenwoordig een gratis monteur die alles netjes komt aansluiten.

Kortom een overstap is zo geregeld en kan u veel geld besparen! Benieuwd wat de mogelijkheden zijn op u adres? Dat ontdekt u binnen een minuut met onze handige postcodecheck.

Vul je postcode in om te zien welke providers leverbaar zijn op jouw adres.