100% onafhankelijk
100% Gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

Wereld Bespaar Dag

Dinsdag 30 oktober 2018 1 minuut en 46 seconden leestijd

Wereld Bespaar Dag

31 oktober is een bijzondere dag, dan is het namelijk Wereld Bespaar Dag. Of zoals het ook wel genoemd wordt World Savings Day.

Wat is Wereld Bespaar Dag?

Wereld Bespaar Dag bestaat al heel lang. De eerste Wereld Bespaar Dag is op 31 oktober 1924 uitgeroepen tijdens een internationaal spaarbank congres in Milaan, Italië.

Het idee achter Wereld Bespaar Dag is om sparen in het algemeen te promoten. Daarmee hoopte men voor iedereen een hogere levensstandaard te bereiken en de economie stabieler te maken en houden.

De meeste banken die Wereld Bespaar Dag organiseren richten zicht tegenwoordig vooral op ontwikkelingslanden en op mensen die nog geen bankrekening hebben.

Wereld Bespaar Dag en ProviderCheck.nl

Zoals je misschien wel weet zijn wij bij ProviderCheck.nl gek op besparen. Dit is dus een mooie dag voor ons. Want het allerleukste vinden wij het om jou te helpen met besparen. Ons doel is om aan jou het best passende internet, tv en bellen abonnement aan te bieden tegen de meest voordelige prijs. Daar bovenop geven we je ook nog eens standaard een korting van minimaal €10,00!

Zelf besparen op Wereld Bespaar Dag

Wil jij op Wereld Bespaar Dag zelf ook besparen? Doe dan nu onze postcodecheck. Je voert je postcode in en ziet binnen een minuut welke internetproviders leverbaar zijn op jouw adres en uit welke abonnementen je kunt kiezen. Internet vergelijken is bij ons helemaal gratis.

Door over te stappen kun je gemiddeld €200,00 euro per jaar besparen, het is dus zeker de moeite waard te onderzoeken welke mogelijkheden er zijn op jouw adres.

Nog meer besparen

Je kunt natuurlijk op je internet en tv besparen, maar we hebben nog veel meer tips voor jou. Ben jij bijvoorbeeld toe aan een nieuw mobiel abonnement, maar is je telefoon nog prima? Kies dan voor een Sim Only abonnement.

Ook voor in huis hebben wij wat tips. Zo kun je veel besparen door te kiezen voor spouwmuurisolatie of kruipruimte isolatie. En wil jij je eigen energie opwekken? Kijk dan eens naar de mogelijkheden van zonnepanelen.

Wanneer je al langer dan 2 jaar bij je energieleverancier zit kun je overstappen en daarmee besparen en het loont ook vaak de moeite om je autoverzekering eens te vergelijken.

We wensen jou veel bespaarplezier op Wereld Bespaar Dag!

Vul je postcode in om te zien welke providers leverbaar zijn op jouw adres.