100% onafhankelijk
100% Gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

Black Friday 2018

Maandag 19 november 2018 2 minuten en 3 seconden leestijd
Laatste update: Maandag 25 mei 2020

Black Friday 2018

Vrijdag 23 november is het Black Friday. De dag na Thanksgiving waarbij de Amerikanen traditiegetrouw op koopjesjacht gaan. Op deze vrijdag wordt er in Amerika namelijk gestunt met de prijzen en kun je die nieuwe televisie of een nieuw paar schoenen voor een veel lagere prijs kopen.

Inmiddels is Black Friday overgewaaid naar Europa. Want ondanks dat wij geen Thanksgiving vieren pakken wij een reden voor een goede deal natuurlijk graag aan.

Black Friday bij ProviderCheck.nl

ProviderCheck.nl is er om jou het vergelijken van internet, tv en bellen zo makkelijk mogelijk te maken. Door internetaanbieders te vergelijken kun je tot wel €200,00 euro per jaar besparen. En omdat het Black Friday is bieden we je nu nog meer voordeel. Een aantal van onze internet providers bieden jou namelijk een mooie Black Friday aanbieding.

Ontdenk hieronder de acties van de verschillende providers:

Black Friday actie Tele2

Kies je voor Tele2, dan kun je tot wel 12 maanden korting krijgen. Kies je voor het Light internet pakket krijg je 3 maanden 5 euro korting, bij het basis pakket zijn dit 8 maanden korting maar kies je voor het snelste internet met het Extra pakket. Dan krijg je 12 maanden lang 5 euro korting!

Bekijk alle pakketten van Tele2 om te profiteren van deze kortingsactie!
 

Black Friday actie T-Mobile

Voor T-Mobile is het de hele maand november Black Friday. Wij hebben deze maand namelijk een exclusieve cashback deal met T-Mobile. Dankzij deze actie krijg jij op alle Internet en BellenInternet en TV en Alles-in-1 pakketten van T-Mobile €50,00 cashback en kies je voor Internet Only dan krijg je €30,00 korting. 

Telfort Black Friday 2018

Ook Telfort zorgt dat je wat langer van hun voordeel gebruik kunt maken dan alleen op Black Friday. Zij bieden jou namelijk vanaf maandag 19 november tot en met 26 november een mooie Black Friday deal. Kies je nu voor Internet en TV of Internet, TV en bellen van Telfort dan krijg je wel 12 maanden korting op je abonnement. 

Black Friday bij Ziggo

Ziggo heeft tijdens Black Friday een actie met alle alles-in-1 pakketten. Je krijgt namelijk de eerste 6 maanden je pakket voor €29,95 per maand. Op het hoogste pakket loopt deze korting dus op naar €327,30! Deze actie is geldig tot en met 26 november dus twijfel niet te lang. 

Black Friday bij KPN

Vanaf 22 november begint ook KPN met een Black Friday actie. In plaats van de 3 maanden korting krijg je nu 9 maanden korting op jouw nieuwe KPN abonnement. Ook hebben ze nog steeds de actie met Playstation Cadeaus dus kun je dubbel profiteren!

Wil jij ook gebruik maken van een van deze Black Friday deals? Doe dan nu onze postcodecheck en bespaar!

Vul je postcode in om te zien welke providers leverbaar zijn op jouw adres.