100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

Black Friday 2021; Internet deals

Dinsdag 16 November 2021
Laatste update: Maandag 29 November 2021 9 minuten en 36 seconden leestijd

Black Friday 2021; Internet deals

Met feestdagen als Sinterklaas en Kerstmis is december een dure maand. Misschien ben jij ook al begonnen met het kopen van je cadeautjes? Een goede aanbieding kun je dan wel gebruiken. Gelukkig komt Black Friday eraan. Deze feestdag overgewaaid uit Amerika is inmiddels ook een traditie in Nederland.

Black Friday valt dit jaar op vrijdag 26 november en daar achteraan volgt op maandag 29 november ook nog eens Cyber Monday. Deze dagen zijn voor onze internetproviders aanleiding om met mooie deals te komen. Wij hebben alle Black Friday 2021 acties voor je op een rij gezet zodat je niets hoeft te missen.

Wil je direct weten welke van onze internetproviders een Black Friday actie hebben op jouw adres? Doe dan nu onze gratis postcodecheck en ontdek binnen een minuut alle mogelijkheden.

*Laatste update: 29 november 2021 / Note: Op het moment van schrijven van dit blog zijn nog niet alle Black Friday 2021 acties van onze providers bekend. Wij vullen het blog de komende periode aan.*

Budget Alles-in-1 Black Friday actie – 22 november t/m 5 december

Ook Budget Alles-in-1 komt dit jaar met een mooie Black Friday 2021 internet actie. Als je kiest voor een Budget internet abonnement in combinatie met televisie dan krijg je nu 6 maanden korting en mag je ook nog eens kiezen voor een cadeau t.w.v. maximaal €260,-. En dan betaal je nu ook nog eens geen aansluitkosten t.w.v. €35,-. Benieuwd uit welke cadeaus je kunt kiezen? We zetten ze hier voor je op een rij:

  • Google Nest Wifi (t.w.v. €259,-): De Google Nest Wifi zorgt voor een supersnelle wifi-verbinding in je hele woning. En dat niet alleen, want dankzij de ingebouwde Google Assistent haal je ook een slimme speaker in huis. Stel al je vragen aan de Google Nest Wifi of luister bijvoorbeeld naar je favoriete muziek via Spotify.
     
  • Nokia T20 tablet (t.w.v. €219,-): De klassieke Nokia-kwaliteit in de vorm van een tablet? Dat krijg je als je kiest voor de Nokia T20 tablet. De tablet helpt je balans te vinden tussen werk, leren en spelen dankzij z’n 2k-scherm en meeslepende geluidskwaliteit. Een online vergadering of ontspannen met je gezin? Het kan allemaal met deze veelzijdige tablet. Je kunt tot 10 uur aan video’s streamen, 15 uur surfen en tot wel 7 uur videobellen.
     
  • Garmin Venu Sq smartwatch (t.w.v. €199,-): Het perfecte cadeau voor de sportieveling. Je kunt met dit sporthorloge je sportactiviteiten meten en hij motiveert je om net dat stapje extra te zetten. De Garmin Venu Sq smartwatch heeft een stappenteller en kan nog veel meer. Want naast het monitoren van al je sportactiviteiten kun je met dit horloge ook nog eens contactloos betalen en bekijk je binnenkomende telefoontjes of sms’jes.

Sluit je liever een internetabonnement zonder televisie af? Ook dan krijg je tijdens Black Friday extra voordeel. Je betaalt dan tijdelijk geen aansluitkosten (t.w.v. €35,-).

Youfone Black Friday 2021 actie – 12 t/m 30 november

Youfone heeft tijdens Black Friday een mooie deal voor sportliefhebbers. Als je nu kiest voor een Youfone internet en tv abonnement krijg je 12 maanden lang gratis toegang tot ESPN Compleet!
Zo hoef je geen sportwedstrijd meer te missen.

Daarnaast ontvang je de eerste 6 maanden van je abonnement een flinke korting en betaal je tijdelijk geen aansluitkosten (t.w.v. €25,-).

KPN Black Friday 2021 actie – 15 t/m 28 november

Als je van 15 tot en met 28 november kiest voor een internetabonnement van KPN dan heb je wat te kiezen. KPN heeft namelijk een uitgebreide Black Friday 2021 actie. Stap nu over op KPN en kies tussen een:

  • Xbox Series S (t.w.v. €299,-): Speel games met de kleinste console ooit, waarmee je discvrij kunt gamen. Ervaar de volgende generatie snelheid en prestaties en speel duizenden digitale games i.c.m. de Xbox Game Pass Ultimate. Je ontvangt de Xbox Series S-console (wit), een Xbox draadloze controller (wit), een snelle HDMI-kabel en een stroomkabel.
     
  • Philips TV (t.w.v. €499,-): Je ontvangt een zilverkleurige Philips TV met een schermdiameter van 32 inch/80 cm, met een display in Full HD LED en het besturingssysteem Android TV 10 (Q).
     
  • 6 maanden 50% korting op je internet: Je krijgt 6 maanden lang 50% korting op de kosten voor je internetabonnement.
     
  • 2 SuperWifi punten (t.w.v. €199,-): Dankzij de 2 KPN SuperWifi punten heb je overal in je woning perfecte wifi. De SuperWifi punten zijn makkelijk te installeren met de KPN Thuis app en hebben een draadloze aansluiting, geen gedoe met kabels dus. Let op! KPN SuperWifi werkt niet in combinatie met de FRITZ!Box.

Online.nl Black Friday 2021 actie – 15 t/m 28 november

Online.nl komt vanaf 15 november met de Black Friday Megadeals! En megadeals zijn het zeker. Als je van 15 t/m 28 november namelijk kiest voor een internet en tv of een alles-in-1 abonnement van Online.nl dat kun je nu van een wel heel mooie Black Friday aanbieding gebruik maken.

Update: Online.nl heeft de Black Friday Megadeals verlengd! Je kunt nog tot en met woensdag 8 december gebruik maken van deze deal.

Sowieso krijg je de eerste 6 maanden een flinke korting en je betaalt nu geen aansluitkosten t.w.v. €30,-. Maar tijdens Black Friday is dat niet het enige voordeel want je kunt ook nog eens kiezen uit de volgende cadeaus:

  • Wifi-versterker (Zyxel wifi-punt) (t.w.v. €89,95): Als je voor internet van Online.nl kiest krijg je standaard een modem voor supersnelle wifi. Met een Zyxel wifi-punt erbij vergroot je het wifi-bereik in je woning en ontvang je overal in hus een supergoed signaal.
     
  • Apple AirPods 2 (t.w.v. €128,95): Doe de AirPods in je oren en ze maken direct verbinding. Je luistert tot wel 24 uur naar je favoriete muziek. Je ontvangt een reguliere, niet draadloze oplaadcase met lightning cable om je Apple Airpods 2 op te laden. Ze zijn compatible met Android.
     
  • Een cashback van wel €70,-: Je ontvangt van Online.nl €70,- cashback. Daar bovenop krijg je van ons ook nog eens €10,- cashback, daarmee kom je op een totale korting van wel €80,-!

Let op! De Online.nl Black Friday 2021 actie geldt op alle internet en tv en alles-in-1 pakketten die leveren op het KPN-netwerk.

Naast bovenstaande actie geeft Online.nl per 17 november ook nog eens €60,- cashback op Internet Only glasvezel internet pakketten op het KPN-netwerk. Het gaat om de 100Mb, 200Mb en 500Mb pakketten. Met onze cashback van €10,- daar bovenop krijg je een korting van wel €70,-. Kies jij voor Internet Only van Online.nl? Wacht dan niet te lang, deze actie loopt t/m 8 december 2021.

Ziggo Black Friday 2021 actie – 1 t/m 30 november

Als je in November kiest voor een Ziggo internetabonnement dan krijg je nu niet €10,-, maar wel €50,- cashback! De actie geldt op alle internetpakketten van Ziggo, het maakt dus niet uit of je kiest voor alleen internet, internet en tv, internet en bellen of een alles-in-1 pakket.

Tijdelijke Ziggo Black Friday actie! Als je van 22 t/m 29 november voor één van de Ziggo internetpakketten kiest krijg je tijdelijk een cashback van maar liefst €65,-!

En die cashback is niet het enige, je betaalt nu namelijk de eerste 6 maanden maar €29,95 per maand en ontvangt ook nog eens gratis 2 SmartWifi pods waarmee je overal in je woning een goed wifi-signaal ontvangt. En je betaalt nu ook nog eens geen aansluitkosten t.w.v. €19,95. Let op! Deze actie is tijdelijk, wacht dus niet te lang.

T-Mobile Black Friday 2021 actie – 1 t/m 30 november

Ook T-Mobile heeft in november een mooie cashback actie. Kies jij voor een internet only of een internet en bellen abonnement dan krijg je nu €25,- cashback. En kies je voor internet en tv of een alles-in-1 pakket dan krijg je zelfs €50,- extra korting.

Daarnaast betaal je nu ook nog eens geen aansluitkosten, daarmee bespaar je tot wel €105,-.

Tijdelijk T-Mobile Black Friday actie! Sluit van 22 t/m 29 november een nieuw T-Mobile abonnement af en ontvang naast bovenstaande cashback en kortingen ook nog eens een gratis RING Video Doorbell (t.w.v. €59,99).

Caiway Black Friday 2021 actie – 1 t/m 30 november

Caiway kwam als eerste internetprovider met een Black Friday actie. Sinds 1 november jl. kun je namelijk kiezen tussen een korting van wel 12 maanden lang of een Samsung A7 tablet met book cover t.w.v. €235,-. Daarnaast kun je nu ook nog een 1 jaar gratis gebruik maken van 3 Slimme WifiBoosters en betaal je geen aansluitkosten t.w.v. €19,95.

Als je kiest voor de Samsung Tab A7 tablet met book cover dan ontvang je een tablet met een:

  • 10,4 inch display
  • 5MP front-camera & 8MP back-camera
  • 32GB opslaggeheugen (uit te breiden tot 1TB)
  • Gezichtsherkenning

Let op! De Black Friday 2021 actie van Caiway loopt tot en met 30 november. Kies jij voor de Samsung Tab 47 tablet met book cover? Wacht dan niet te lang, OP is namelijk OP.

Kijk Gratis Film1 via Caiway

Ontvang je al internet en tv van Caiway? Dan hebben we goed nieuws voor je. Tijdens het Black Friday weekend kijk je van 26 t/m 28 november gratis naar alle vier de Film1-kanalen. Kijk drie dagen lang onbeperkt naar meeslepende drama’s, de nieuwste premières, heerlijke feel-good films en de spannendste actiefilms. Je vindt Film1 op de Caiway kanalen: 301, 302, 303 en 305.

Black Friday Caiway mobiel deal

Wist je dat je als Caiway internet klant ook je mobiele abonnement bij Caiway onder kunt brengen? Als je in november overstapt ontvang je nu gratis extra GB’s en krijg je een JBL Go3 speaker cadeau.

Delta Black Friday 2021 actie – 1 t/m 30 november

Ook Delta was er dit jaar vroeg bij met hun Black Friday 2021 actie. Van 1 t/m 30 november kunnen nieuwe klanten die een Delta internet (en tv) abonnement afsluiten op het kabelnetwerk kiezen uit een korting van wel 12 maanden of het gratis gebruik van drie GigaWifi-punten t.w.v. €179,-. En dan is er nog een goede reden om te kiezen voor Delta internet via de kabel, je krijgt in november namelijk een cashback van wel €50,-!

Is er op jouw adres glasvezel internet van Delta leverbaar? Ook dan hebben ze een mooie Black Friday deal voor jou. Je krijgt in november namelijk gratis drie GigaWifi-punten in gebruik.

Dankzij de GigaWifi-punten creëer je overal in huis een sterk wifi-signaal. De drie wifi-punten werken slim samen om één groot dekkend wifi-netwerk voor je op te zetten, waardoor je overal in huis een goed wifi-bereik hebt. Als je kiest voor de drie GigaWifi-punten dan ontvang je de wifi-punten – zolang je klant bent van Delta – kosteloos i.p.v. €3,- per maand.

Gratis Film1 voor Delta-klanten

Als je al internet en tv van Delta ontvangt kijk je in het Black Friday weekend gratis naar alle vier de Film1-kanalen. Geniet heerlijk onderuitgezakt op de bank van de nieuwste films, drama’s, actiefilms en feel-good films voor het hele gezin. Je bekijkt Film1 op de Delta kanalen 611, 612, 613 en 614. Veel kijk plezier!

Delta; Winnaar Helpdeskonderzoek 2021

Wist je dat Delta dit jaar heeft gewonnen in ons helpdeskonderzoek? De klantenservice van Delta is het snelst bereikbaar van alle internetproviders die wij aanbieden.

P.S. Wil je op de hoogte blijven van al onze acties?

Wil je geen actie missen? Dan kun je ons volgen via onze social media kanalen. Je vindt ons op Facebook, Twitter en Instagram. Ook hebben we een YouTube kanaal waar we onder andere uitleg- en handleidingvideo’s plaatsen. En dan is er nog onze nieuwsbrief. Schrijf je nu in en we houden je maandelijks op de hoogte van onze nieuwe acties en het laatste internet en tv nieuws.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking