100% onafhankelijk
100% Gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

Pathé trakteert extra

Donderdag 28 mei 2020 1 minuut en 52 seconden leestijd

Pathé trakteert extra

Het is een gekke tijd waarin we veel vaker thuis zijn dan normaal. Ook kijken we misschien vaker tv dan gebruikelijk. Pathé Thuis geeft je om die reden één bijzonder cadeau. Wat dit cadeau precies is, lees je in dit bericht.

Wat is Pathé Thuis?

Pathé Thuis is een bioscoop-ervaring gewoon in jouw woonkamer. Via Pathé Thuis kijk je de nieuwste films. Na ongeveer drie tot vier maanden zijn bioscoopfilms al beschikbaar. En nog leuker, je betaalt alleen voor datgene wat je écht kijkt.

En nu heeft Pathé Thuis dus een bijzonder cadeau. De film: Op Gepaste Afstand. Een korte film die helemaal corona-proof is opgenomen. Met deze film heb je een echte thuispremière.

Op Gepaste Afstand

We nemen je graag mee in het verhaal. De film duurt 25 minuten en is Nederlands gesproken. Een romantische film waarin Ilias en Eef elkaar ontmoeten in tijden van de corona-crisis. De twee brengen samen een dag door in de uitgestorven straten van een stad in lockdown.

Wat moet je doen om Op Gepaste Afstand te kijken?

  • Ga naar de film Op Gepaste Astand
  • Klik op ‘Kijk vanaf €0,-‘
  • Log in of maak gratis een account aan
  • Kies HD of SD

Veel kijkplezier! Wil je de film toch later bekijken? Dat kan natuurlijk ook, je kiest dan voor de optie ‘Kijk Later’. De film blijft 30 dagen staan in je account. Na het starten van de film heb je 48 uur om de film te bekijken. De film is t/m 31 mei gratis te zien.

Nog een corona-proof film

Misschien heb je al het een en ander voorbij horen komen maar ook Frank Lammers is bezig met een corona-proof film. De film Groeten van Gerri is vanaf 25 juni 2020 te zien op Pathé Thuis. De film is een Nederlandse comedy. De film gaat over Gerri van Volkhoven (45). Gerri is een scheikunde leraar die viraal gaat in zijn niet-zo-witte ondergoed.

Pathé Thuis kijken met stabiel internet

Minstens net zo belangrijk als een goede film is een goede internetverbinding om de film te kijken. Je wil natuurlijk niet continu worden gestort of naar een slecht beeld kijken. Twijfel je welke internetsnelheid bij jou past? Dat lees je in dit bericht: welke internetsnelheid heb ik nodig?

Kom je erachter dat een andere internetsnelheid toch meer past bij jouw gebruik? Doe dan eenvoudig en gratis de postcodecheck en zie direct wat er leverbaar is op jouw adres.

Postcode
Huisnummer
Toevoeging
 

Vul je postcode in om te zien welke providers leverbaar zijn op jouw adres.