100% onafhankelijk
100% Gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

Zender van de maand september

Dinsdag 08 september 2020 2 minuten en 36 seconden leestijd

Zender van de maand september

Het is september en dat betekend een nieuwe Zender van de Maand bij onze internetproviders. Elke provider heeft maandelijks een nieuwe zender om naar te kijken. In dit bericht lees je alles over de Zender van de Maand voor de maand september bij jouw provider.

Budget

De echte dierenliefhebbers zitten deze maand goed bij Budget Alles-in-1. De Zender van de Maand september is Animal Planet. Bij deze zender staat de relatie van de mens en de verschillende dieren centraal. Zo zijn er diverse reality-programma’s over dierenartsen en dierenpsychologen. Ben jij fan van de natuur en dieren? Dan is deze maand de Zender van de Maand de place-to-be.

KPN

Bij KPN is de Zender van de Maand: ONS. KPN wil zo een begin maken met het herfstige gevoel van nostalgie. ONS is een zender voor klassieke tv series. Hierbij kan je denken aan Dad’s Army, Allo Allo, Blackadder, Keepingup Appearances en Doctor Finlay. Naast de series wordt er meestal ook elke week een goede film uitgezonden. Je kan de zender ONS in het Pluspakket vinden op kanaal 89. Wanneer je geen gebruik maakt van het Pluspakket, zie je de zender de gehele maand gratis op kanaal 42.

T-Mobile

Bij T-Mobile is de Zender van de Maand: 192TV. Kijk clips, tv-optredens en grote hits uit de jaren zestig, zeventig, tachtig en negentig. De zender brengt ‘gouwe ouwe’ terug naar je woonkamer. Dit is natuurlijk niet zomaar de Zender van de Maand. Zo zijn er een aantal programma’s die je deze maand zeker niet mag missen, zoals: Top 40 1965, LX Classics – Lex Hardings favorieten, Top40 1966, Dance Classics – Get ready to party, Top 40 van 21 september 1968, ABTT non-stop, Freakolympics – De favoriete clips van Rob Stenders en Top 40- 27 september 1969. Je vindt de Zender van de Maand altijd op kanaal 18 bij T-Mobile.

Online.nl

Online.nl heeft de MyZen TV als Zender van de Maand. Liefhebbers van lifestyle advies, inspirerende ervaringen en entertainment kunnen deze maand volop genieten bij Online.nl. MyZen TV is te zien op kanaal 20 via de tv of de Canal Digitaal TV App.

De naam zegt het eigenlijk al, maar bij MyZen TV kan je echt even tot rust komen. De lifestyle zender inspireert tot een evenwichtig leven door middel van adviezen, handige richtlijnen en tips voor een gezonde levensstijl. Er zijn natuurlijk een aantal kijktips. Zo raden wij je aan om te kijken naar: Back to School. Cities Turn Green en Smoothie Mania.

Oxxio

Oxxio heeft net als KPN, deze maand ONS als Zender van de Maand.

XS4ALL

XS4ALL heeft net als KPN, deze maand ONS als Zender van de Maand.

Youfone

Youfone heeft deze maand Motorvision als Zender van de Maand. Dat is goed nieuws voor alle motor- en autoliefhebbers. Dit progromma staat namelijk de hele dag door in het teken van auto’s en motorsporten. Zo zie je bijvoorbeeld testen en reviews van auto’s, entertainmentshows en spannende racewedstrijden. Daarnaast worden er ook diverse documentaires uitgezonden over de geschiedenis van auto’s en de motorsport.  Je kan Motorvision TV kijken op kanaal 26 via je TV-ontvangen of de Youfone TV App.

Mocht je je afvragen wat jij deze maand echt niet mag missen, dan zijn hier een paar tips:

 • 2020 Belgian Rally Championship
  17 september & 24 september
 • 2020 GT World Challange Asia Sepang
  20 september
 • 2020 ADAC GT Masters
  6 september & 13 september
 • FIM Trial World Championship
  Elke donderdag

Vul je postcode in om te zien welke providers leverbaar zijn op jouw adres.