100% onafhankelijk
100% Gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

Nieuw! De Klushulp van Centraal Beheer

Woensdag 09 september 2020 2 minuten en 59 seconden leestijd

Nieuw! De Klushulp van Centraal Beheer

Heb jij ook allerlei klussen in huis die moeten gebeuren, maar waarvan je niet goed weet hoe ze op te pakken? Heel herkenbaar. En dat dachten ze bij Centraal Beheer ook. Daarom bieden zij nu voor iedereen de Klushulp.

Kun jij wel wat professionele Klushulp gebruiken? Je regelt het eenvoudig en snel op de speciale Klushulp pagina van Centraal Beheer. Geef aan waar jij hulp bij kunt gebruiken en Centraal Beheer koppelt je aan een vakman bij jou in de buurt.

Je kunt de monteur laten komen op de dag en het tijdstip dat voor jou het beste uitkomt. Het is zelfs mogelijk om ’s avonds tot 20:00 uur of in het weekend een afspraak in te plannen.

Wat kan de Klushulp voor je doen?

Centraal Beheer biedt een Klushulp voor allerlei projecten. Ben jij bijvoorbeeld net overgestapt op een nieuwe internetprovider? Dan heb je waarschijnlijk ook een nieuwe router ontvangen. Lukt het je zelf niet om deze aan te sluiten, dan zorgt je nieuwe provider dat dit alsnog gebeurt. Maar dan heb je misschien nog wel die lelijke kabels liggen. Regel dan een Klushulp via Centraal Beheer die ervoor zorgt dat alle kabels netjes voor je worden weggewerkt.

De Klushulp van Centraal Beheer is er niet alleen voor de kleine klussen. Je kunt ook terecht voor het grotere werk. Zo biedt Centraal Beheer via de Klushulp cv-monteurs, loodgieters en sturen zij een elektricien als bijvoorbeeld je licht is uitgevallen.

Heb je Wifi problemen of kun je wel wat hulp gebruiken bij de installatie van een slimme thermostaat? Dan is er de Smart Home monteur die je graag komt helpen. Nu we met z’n allen steeds meer gebruik maken van het internet en je ook steeds mee producten in huis hebt die je via het internet kunt bedienen zorgt deze monteur ervoor dat je klaar bent voor te toekomst.

Hoe werkt de Centraal Beheer Klushulp?

 • Op de Klushulp pagina van Centraal Beheer geef je aan bij welke klus jij hulp kunt gebruiken van een professionele monteur. Daarna gaat Centraal Beheer op zoek naar een vakman bij jou in de buurt.
   
 • Je ontvangt een e-mail met daarin alle gegevens van de afspraak die je hebt gemaakt. Om ervoor te zorgen dat je de afspraak niet vergeet krijg je 1 dag van tevoren om 17:00 uur een sms met een herinnering. De monteur komt bij je langs op de afgesproken dag en tijd. En daar rekenen ze geen voorrijkosten voor!
   
 • Je betaalt een vast uurtarief voor de monteur die bij je langskomt. Bij het maken van de afspraak op de website van Klushulp zie je direct het tarief voor het tijdstip waar jij voor gekozen hebt.
   
 • Is de klus geklaard, dan ontvang je een rekening via e-mail. Je kunt ervoor kiezen om die via iDeal te betalen, maar het is ook mogelijk om het bedrag over te schrijven.
   

Voordelen van de Klushulp van Centraal Beheer

 • Maak een afspraak wanneer het voor jou het beste uitkomt.
 • Er is inmiddels al ruim 20.000 keer gebruik gemaakt van de Klushulp van Centraal Beheer.
 • De Klushulp is er niet alleen voor klanten van Centraal Beheer. Iedereen kan gebruik maken van deze dienst.
 • Centraal Beheer biedt een Komt Goed Garantie.*
 • De Klushulp monteurs rekenen geen voorrijkosten wanneer ze bij je langskomen.
   

Wat is de Komt Goed Garantie?

*Is de klus toch niet helemaal geklaard zoals jij dat wilde? Geen zorgen, Centraal Beheer heeft namelijk de Komt Goed Garantie. Zij zorgen ervoor dat eventuele schade of fouten die door een vakman zijn veroorzaakt zo snel mogelijk worden opgelost. Dit kan zijn door dezelfde of een andere monteur. En zoals het bij een garantie hoort, zitten hier voor jou geen extra kosten aan.

Meer dan genoeg reden, vinden wij, om de Klushulp in te schakelen voor alle klussen in en om het huis.

Vul je postcode in om te zien welke providers leverbaar zijn op jouw adres.