100% onafhankelijk
100% gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

Canal Digitaal is uitgebreid met Starzplay!

Donderdag 29 April 2021 3 minuten en 10 seconden leestijd

Canal Digitaal is uitgebreid met Starzplay!

Eind 2020 begon Canal Digitaal al met het aanbieden van Canal+ Series via zijn on demandplatform. Sinds april 2021 is Starzplay ook aan het aanbod toegevoegd. Canal Digitaal wil zich met Starzplay profileren als een volwassen streamingdienst. Starzplay is dé plek voor tv, films en meer!

Wat is Starzplay?

Starzplay is de app voor tv, films en meerm een soort streamingsdienst. Je kunt huidige en vorige seizoenen bekijken van de STARZ originele series. Daarnaast kun je de beste films en andere favorieten bekijken waar en wanneer je maar wilt. Je kunt via de computer kijken of je kunt de app downloaden op een smartphone of tablet. De inhoud van Starzplay is wereldwijd beschikbaar. Je hebt ook de mogelijkheid om een film of serie te downloaden zodat je offline ook kunt genieten. Dit is handig voor wanneer je bijvoorbeeld met het vliegtuig weg gaat. Wil je Starzplay eerst uitproberen? Dat kan met de gratis proefperiode.

Wie is Canal Digitaal?

Canal Digitaal biedt al meer dan 15 jaar het grootste aanbod aan radio- en tv-zenders van Nederland aan via de satelliet. Canal Digitaal is de derde aanbieder van televisie in Nederland. Bij Canal Digitaal willen ze mensen helpen om televisieprogramma’s te ontdekken die hen ontroeren. Dit doen ze door persoonlijke aanbevelingen, een tip van de dag of door conversaties tussen de klant en andere mensen met dezelfde interesses te ondersteunen. Canal Digitaal wordt in Nederland gevoerd door Group M7. M7 is gevestigd in Luxemburg en is een van de snelst groeiende aanbieders van satelliet- en IP-diensten. M7 biedt ruim 3 miljoen kijkers honderden tv-en radiozenders aan via satelliet en internet in digitale kwaliteit.

Wat is Canal+?

Met Canal+ heb je urenlang kijkplezier. Je kunt genieten van kwaliteitsseries en iconisch films, van komische drama’s tot onbeschaamde actieseries. Elke maand zijn er weer nieuwe seizoenen en series van de BBC beschikbaar. Op deze manier raak jij nooit uitgekeken. Heb jij een abonnement bij Canal Digitaal? Dan is de kans groot dat jij gratis kunt genieten van Canal+. Je kunt naar Canal+ kijken via de TV App of je HD-ontvanger. Omdat Canal Digitaal sinds 2019 weer onder Canal+ valt, biedt zij nu ook deze films en series aan. Heb jij geen gratis Canal+ bij je abonnement? Je kunt het een week gratis uitproberen, daarna wordt het €14,95 per maand.

Wat is tv via de satelliet?

Met tv via de satelliet ontvang je via een schotel bij jouw huis of caravan het tv-signaal van tenminste twee satellieten in de ruimte. Je ontvangt meer dan 200 zenders, waarvan 60 in HD. Doordat je via de satelliet rechtstreeks het signaal ontvangt, is de beeldkwaliteit hoog. Je kunt satelliet-tv aanschaffen voor thuis, maar ook buiten de Nederlandse grens is het handig om tv via satelliet te kijken. Heb je bijvoorbeeld een vakantiehuisje? Je kunt dan gewoon je Nederlandse programma’s live mee kijken.

Wanneer je tv kijkt via de satelliet hoef je niet aangesloten te zijn op een kabelnetwerk. Wat je nodig hebt om satelliet tv te ontvangen zijn een schotel en een muurbeugel om de schotel te bevestigen. Voor de schotel komt een LNB (de kop) te hangen. Om het signaal naar binnen te brengen heb je een coax kabel nodig. In huis heb je ook een ontvanger nodig om het signaal om te zetten in een signaal waarmee je televisie kunt kijken. De voordelen van tv via de satelliet zijn:

  • Een groot aanbod aan zenders;
  • Aantrekkelijk in prijs;
  • Buitenlandse themazenders;
  • Overal te installeren.
     

Wil je ook internet en tv afsluiten?

Bij ons kun je geen aanbieders van satelliet tv vergelijken. Wel kun je internetproviders vergelijken die DSL internet, kabel internet en glasvezel internet aanbieden. Je kunt bij ons de gratis postcodecheck doen om te kijken welke internetproviders er internet op jouw adres leveren. Ook kun je zien welk soort internet er op jouw adres beschikbaar is en welke internetsnelheden er haalbaar zijn op jouw adres.

Wil je graag een abonnement met tv? Dan kun je kiezen voor een ‘internet en tv’ abonnement of voor een ‘alles-in-1’ abonnement.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking