100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

Decemberactie 2023!

Vrijdag 22 December 2023 3 minuten en 20 seconden leestijd

Decemberactie 2023!

Kerst en oud & nieuw staan weer voor de deur. Wij hopen dat je een mooi jaar hebt gehad en daar hoort natuurlijk een leuke afsluiting bij. Daar leveren wij graag een bijdrage aan met onze decemberactie! Wat deze decemberactie precies is, lees je in deze blog!

Bij ProviderCheck ontvang je altijd minimaal €10,- cashback, maar als je tijdens de decemberactie via ons een nieuw internet (& tv) abonnement afsluit, krijg je een korting van maar liefst €25,-! En dat niet alleen, want als je in de actieperiode overstapt, maak je ook nog eens kans op een jaar lang gratis internet (max €440,-).

De decemberactie loopt van 22 december 2023 tot en met 1 januari 2024.

Hoe vraag je de Cashback aan?

Leuk, je hebt via ProviderCheck een nieuw internetabonnement afgesloten. Heb je de bevestiging of het contract van je nieuwe provider al ontvangen? Dan kan je de cashback van €25,- aanvragen.

Dit doe je door het invullen van het cashbackformulier op onze website. Geef in het formulier aan bij welke internetprovider je het abonnement hebt afgesloten, vul je gegevens in en upload de bevestiging/het contract die je van je nieuwe provider hebt gekregen. Let op! Hierop moeten jouw gegevens en het abonnement waarvoor je hebt gekozen staan.

Je vraagt je misschien af waarom je jouw gegevens in moet voeren. Dat komt door de privacywetgeving. Door deze wetgeving mogen providers ons namelijk niet vertellen wie via ons naar hen zijn overgestapt. Door het invullen van jouw gegevens kunnen wij je cashback controleren. Natuurlijk houden wij ons ook aan de privacywetgeving en gebruiken we jouw gegevens niet voor andere doeleinden.

Spelvoorwaarden

ProviderCheck heeft van 22 december 2023 tot en met 1 januari 2024 een winactie lopen. Naast dat je in deze periode een verhoogde cashback van €25,- ontvangt, maak je kans op één jaar lang gratis internet met een maximale waarde van €440,-. Je kunt winnen door een nieuw internet (&tv) abonnement af te sluiten via ProviderCheck en je cashback in te dienen. De winnaar zal door ons persoonlijk worden benaderd.

Actievoorwaarden

Winacties worden uitgeschreven door ProviderCheck gevestigd te Alphen aan den Rijn. Op winacties zijn deze voorwaarden van toepassing.

 • Ieder huishouden kan maar 1 keer deelnemen aan de actie.
 • De looptijd staat aangegeven in de beschrijving van de actie. (Van 22-12-2023 tot en met 01-01-2024)
 • Deelname door een minderjarige tot 16 jaar kan wanneer er toestemming van de ouders is.
 • De trekking van de winnaar geschiedt willekeurig en op onpartijdige wijze.
 • De winnaar wordt binnen 3 weken na het einde van de actie, 1 januari 2024, persoonlijk geïnformeerd door een persoonlijk bericht. 
 • ProviderCheck kan, naar eigen inzicht en zonder voorafgaande kennisgeving, deze actievoorwaarden gedurende de actielooptijd wijzigingen of aanpassen, dan wel zonder opgave van reden de actie wijzigen of aanpassen tenzij dit tot nadeel van de deelnemer leidt.
 • Prijzen zijn niet inwisselbaar.
 • De persoonsgegevens die in het kader van winacties worden verkregen, worden gebruikt door ProviderCheck voor de winactie en worden niet verstrekt aan derden.
 • In de gevallen waarin deze voorwaarden niet voorzien zal een besluit worden genomen door ProviderCheck.
 • Op deze voorwaarden is Nederlands recht van toepassing.
 • Deelnemers die niet voldoen aan de bovengenoemde voorwaarden kunnen worden uitgesloten van deelname.
 • Deze actie is op geen enkele manier gesponsord, goedgekeurd, beheerd of geassocieerd met, de met ProviderCheck samenwerkende internetproviders.

Voor vragen en/of klachten kan contact opgenomen worden met ProviderCheck, 2401 LH Alphen a/d Rijn, Koperwerg 11-J. e-mail: info@providercheck.nl

Wie is ProviderCheck eigenlijk?

ProviderCheck maakt internet vergelijken makkelijk en snel! Wij zijn dé objectieve vergelijkingswebsite van en voor consumenten. Omdat wij niet verbonden zijn aan een provider, zijn wij 100% objectief. Zo krijg je altijd de allerbeste deal tegen de allerlaagste prijs. Bij ons krijg je altijd minimaal €10,- extra korting! Ben je benieuwd welke internet providers er op jouw adres internet leveren? Dan kan je bij ons de gratis postcodecheck doen. Onze internet providers leveren meerdere pakketten, namelijk alleen internet, internet & tv, internet en bellen en alles-in-1.

Wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?

Dan kan je ons volgen via onze sociale mediakanalen. Wij zijn te vinden op Twitter, Instagram en Facebook. Daarnaast hebben wij ook een YouTube kanaal waar wij onder andere uitleg-en handleidingsvideo’s plaatsen.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking