100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

Dit weekend bij Solcon: Gratis B&O Beosound!

Vrijdag 14 Oktober 2022
Laatste update: Donderdag 20 Oktober 2022 3 minuten en 4 seconden leestijd

Dit weekend bij Solcon: Gratis B&O Beosound!

Stap dit weekend (20 oktober t/m 24 oktober 10:00 uur) over naar Solcon en krijg een gratis Bang & Olufsen Beosound Explore t.w.v. €199,- euro cadeau! Dat wil jij toch ook? Het is een online actie en OP=OP, wees er dus snel bij.

Je ontvangt als je dit weekend naar Solcon overstapt een gratis Bang & Olufsen Beosound cadeau. Dit geldt alleen als je als nieuwe klant een 1-jarig internet abonnement afsluit. Naast deze gratis Beosound, ontvang je ook 2 gratis wifi versterkers (t.w.v. €179,90) en betaal je geen aansluitkosten (t.w.v. €115,50)! In het totaal krijg je dus €403,90 cadeau.

Als je via ProviderCheck overstapt ontvang je ook nog eens €10,- cashback. Dit betekent dus extra korting. Je kunt deze cashback aanvragen via ons cashbackformulier.

Ben je benieuwd of Solcon leverbaar is op jouw adres? Doe dan nu onze gratis postcodecheck!

Bekijk de abonnementen

Wat is een Bang & Olufsen Beosound?

De Bang & Olufsen Explore (B&O) is een bluetooth speaker. Je kunt de hele dag genieten van je favoriete muziek dankzij de lange batterijduur van 27 uur en dankzij bluetooth kun je snel en gemakkelijk met je apparaten koppelen. Door het compacte formaat kun je de speaker overal mee naar toe nemen, bijvoorbeeld naar het strand of zwembad. Ook zit er een stoffen handvat aan waardoor je hem nog makkelijker mee kun nemen. Doordat hij waterdicht is hoef je ook niet bang te zijn dat er spetters op komen of dat het gaat regenen. Je kunt de B&O besturen door middel van de knopjes die bovenop de speaker zitten. Met de krachtige 360 graden geluidsweergave geniet je optimaal van je favoriete artiesten.

Je kunt gebruik maken van de app van Bang & Olufsen. Hiermee kun je het geluid zo afstellen zoals jij dat wilt. Je kunt uit vijf standaard instellingen kiezen maar je kunt ook je eigen instellingen maken. In deze app kun je ook precies zien hoe vol of leeg je accu is.

Specificaties:

  • Accuduur tot 27 uur
  • Bluetooth, koppelbaar met 2 speaker. Een bereik van 10000 meter
  • Waterdicht
  • Vermogen van 60 Watt
  • Afmetingen (b x h x d) 81 x 124 x 81 mm

Wie is Solcon?

Solcon is in 1996 opgericht en biedt sindsdien al internet, televisie en telefonie aan. Inmiddels is Solcon uitgegroeid tot een grote speler op de internetmarkt. Solcon is een innovatieve provider en kwam in 2004 met digitaal bellen en in 2007 met het telefoonfilter. In 2007 maakte KPN en Solcon bekend dat KPN Solcon heeft overgenomen. Na de overname is Solcon onder haar eigen naam blijven opereren.

Solcon biedt zowel DSL- als Glasvezel internet aan. Als je internet bij Solcon afsluit, ontvang je ook gratis Veilig online voor 2 apparaten, gratis Solcon Mail en een FRITZ!Box modem in bruikleen. Als je ook televisie erbij neemt heb je in het basis abonnement meer dan 70 televisiezenders waarvan meer dan 45 in HD. Ook kun je 7 dagen tv terug kijken en gratis opnemen. Ook kun je gebruik maken van de Solcon TV app. Hiermee kun je altijd en overal tv kijken.

Solcon heeft privacy heel hoog in het vaandel staan. Haar missie is dan ook “Het voor iedereen beschikbaar maken van veiliger en beheersbaar internet”. Ze biedt haar klanten het multimediafilter ISA. Dit filter biedt oplossingen voor veilig internet. Het is 27001 gecertificeerd wat betekend dat je gegevens zorgvuldig worden behandeld en dat er een veilige opslag van je gegevens is.

Daarnaast vindt Solcon klantenservice ook heel erg belangrijk. Je kunt op de site veel gestelde vragen vinden, maar je kunt ook persoonlijk contact opnemen om je vragen te stellen via de telefoon, via social media of via WhatsApp.

Wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?

Dan kun je ons volgen via onze social media kanalen. Wij zijn te vinden op Facebook, Twitter en Instagram. Daarnaast hebben wij ook een YouTube kanaal waar wij onder andere uitleg- en handleidingvideo’s plaatsen.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking