100% onafhankelijk
100% gratis
Vragen? 088 3232 032

EK cashback actie bij ProviderCheck!

Dinsdag 18 Juni 2024 1 minuut en 26 seconden leestijd

EK cashback actie bij ProviderCheck!

Het Europees Kampioenschap voetbal is weer begonnen en de eerste wedstrijd van het Nederlands elftal is gewonnen! Bij ProviderCheck hebben wij gedurende het EK een mooie cashback actie. Ben jij benieuwd naar deze actie? Lees dan snel verder!

Bij ProviderCheck heb je altijd een cashback van minimaal €10,-. Omdat het EK in Duitsland in volle gang is, hebben wij nu een speciale EK cashback actie. Als jij via ProviderCheck een nieuw internet of sim only abonnement* afsluit, krijg jij een cashback van €25,-. Deze actie loopt tot de finale van het EK op 14 juli tot 23:59.

Naast onze EK actie, hebben een aantal providers ook een andere hogere cashback actie. Zodra de cashback actie van de provider hoger is dan de €25,-, krijg jij uiteraard het cashback bedrag dat aangegeven staat bij de provider.

 *Maandelijks opzegbare abonnementen zijn uitgesloten.  

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn op jouw adres? Doe dan onze gratis postcodecheck en zie wat er mogelijk is!

Hoe claim je jouw cashback?

Kies je in deze periode voor een ander internetpakket of sim only abonnement, dan krijg je van ons een cashback van €25,-.

Al onze internetpakketten doen mee aan deze actie, of je nu kiest voor Internet Only, Internet & TV, Internet en Bellen of Alles-in-1.

Je sluit je nieuwe internet- of sim only abonnement af op de website van de door jouw gekozen provider. Nadat je het abonnement hebt afgesloten, ontvang je een bevestiging of contract van je nieuwe provider met daarop jouw gegevens en het abonnement waarvoor je gekozen hebt. Hiermee kan je jouw cashback aanvragen. Dit doe je als volgt:

  • Vraag je cashback aan via ons cashback formulier
  • Vul het formulier in. Omdat je je internetabonnement hebt aangevraagd bij de provider zelf, hebben wij deze gegevens niet (i.v.m. de privacywetgeving).
  • Upload de bevestiging of het contract die je van je nieuwe provider hebt gekregen.
Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking