100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

ESPN Super Zondag!

Donderdag 25 Februari 2021 3 minuten en 0 seconden leestijd

ESPN Super Zondag!

Aankomende zondag, 28 februari, is het zo ver. ESPN Super Zondag! Deze super zondag in de eredivisie is live te zien op ESPN. Er zijn twee belangrijke wedstrijden, namelijk PSV tegen Ajax en AZ tegen Feyenoord. De vier clubs die op dit moment het hoogste op de ranglijst van de Eredivisie staan moeten tegen elkaar spelen, dat wil jij toch ook niet missen?

Wat staat er op het programma?

Op zondag 28 februari om 14:30 is de wedstrijd PSV tegen Ajax live te zien op ESPN 2. Ajax is op dit moment de nummer een en PSV is op dit moment de nummer twee. Dit is niet de enigste spannende wedstrijd. De nummers drie en vier spelen namelijk ook tegen elkaar, dat zijn AZ en Feyenoord. Om 16:45 is de wedstrijd AZ tegen Feyenoord live te zien op het eerste kanaal van ESPN. Beide wedstrijden zullen cruciaal zijn voor de rest van het seizoen.

De top 5 van de eredivisie zijn op dit moment:

  1. Ajax: Ajax is een Nederlandse profvoetbalclub uit Amsterdam. De club is opgericht op 18 maart in 1900 en is een van de drie traditionele topclubs in Nederland. Ajax speelt sinds de oprichting van de Eredivisie in deze hoogste divisie.
  2. PSV: PSV (Philips Sport Vereniging) is een voetbalclub uit Eindhoven, die is opgericht op 31 augustus 1913. PSV is uitgegroeid tot een club die behoort tot de traditionele top 3 van het Nederlandse betaald voetbal.
  3. AZ: AZ is een profvoetbalclub uit Alkmaar en de Zaanstreek, vandaar ook haar naam. AZ bestaat sinds 1967 en speelt in het AFAS Station te Alkmaar.
  4. Feyenoord: Feyenoord is een profvoetbalclub uit Rotterdam en bestaat sinds 1908. De thuisbasis is stadion Feijenoord, dat de Kuip wordt genoemd.
  5. Vitesse: Vitesse is een profvoetbalclub uit Arnhem. Opgericht in 1892. Vitesse speelt in het Gelredome in Arnhem.
     

Wat is de Eredivisie?

De meeste mensen zijn wel bekend met de Eredivisie. De Eredivisie is namelijk de hoogste voetbalafdeling in Nederland in de betaalde mannencompetitie. Deze competitie loopt meestal van augustus tot en met mei, met een winterstop in januari. Er doen 18 clubs mee aan deze competitie. De winnaar is de kampioen van het betaald voetbal van Nederland en mag als landskampioen ook meedoen aan de Champions League.

Wat is ESPN?

ESPN (voorheen FOX Sports) is het live voetbalkanaal van Nederland. ESPN bestaat uit 6 zenders, waarvan de eerste drie zenders onderdeel zijn van ESPN Eredivisie en de laatste drie zenders onderdeel zijn van ESPN International. Via deze kanalen kun je alle belangrijke voetbalwedstrijden live volgen. En dat is niet het enigste, je kunt ook genieten van de voor- en nabeschouwingen en van programma’s vol moet voetbalpraat. ESPN bestaat uit de perfecte zenders voor voetbal liefhebbers.

Naast de eredivisie kanalen zijn er ook internationale sportkanalen te zien bij ESPN. Deze kanalen richten zich vooral op de verslaggeving van internationale sporttoernooien zoals American Football, tennistoernooien, ijshockey en motorsport.

Wanneer je ESPN af wilt sluiten ligt het er per internetprovider aan hoeveel jij ervoor moet betalen. Wil jij alle 6 de ESPN zenders? Dan betaal je bij de meeste providers maar €12,99 per maand! Maar let op, dit is niet bij alle providers zo. Met ESPN blijf je op de hoogte van alles wat er in de sportwereld gebeurt en kun je de mooiste wedstrijden live volgen.

Waar kan ik ESPN afsluiten?

Wil je ook de Super Zondag van ESPN niet missen? ESPN zit bij sommige providers al in het basispakket. Is dit bij jouw internetprovider niet het geval? Dan heb je de mogelijkheid om een extra zenderpakket af te sluiten. Heb je helemaal nog geen internet en tv pakket? Dan raden wij aan om bij ons de gratis postcodecheck te doen. Zo kun je zien welke internet providers er internet en tv op jouw adres leveren. Ook kun je meteen de abonnementen vergelijken en het abonnement aanschaffen dat het beste bij jou past!

Wil je op de hoogte blijven van onze laatste berichten?

Volg ons dan via Social media! Wij zijn te vinden op Facebook, Instagram en Twitter.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking