100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

Hoe kijk je naar het ABN AMRO Open?

Woensdag 15 Februari 2023 3 minuten en 1 seconde leestijd

Hoe kijk je naar het ABN AMRO Open?

Het ANBN AMRO Open is op zaterdag 11 februari begonnen. Dit jaar is het alweer de 50e editie. Er is op tv heel veel aandacht voor deze editie en je kunt het dan ook live volgen. Er is zelfs een 360-graden camera ingezet. Ben jij een echte tennisliefhebber en wil je het toernooi graag volgen? Lees dan snel verder!

Het ABN AMRO Open is weer begonnen en vindt plaats van 11 februari tot en met 19 februari. Deze 50e editie wordt live uitgezonden zodat je niets hoeft te missen, via Ziggo sport en via de NPO. Heb jij geen abonnement op Ziggo? Dat hoeft geen probleem te zijn. Je kunt namelijk tijdelijk het extra zender pakket Ziggo Sport Totaal afsluiten om te genieten van dit toernooi.

Wil je graag een internet abonnement van Ziggo? Doe dan onze gratis postcodecheck om te kijken of Ziggo ook levert op jouw adres.

Voor het eerst in de geschiedenis van het tennistoernooi wordt er een 360 graden camera ingezet. Hiermee worden de wedstrijden in real time nog dichter bij de kijker gebracht. Deze camera wordt de Ziggo Sport Centre Court Cam genoemd. Deze camera telt acht lichtgevoelige ultra-groothoek lenzen en staat opgesteld in het fotografen vak op het centre court in Ahoy. Je kunt via deze cam kijken naar de tenniswedstrijden op de site van Ziggo.

Het ABN AMRO Open op tv en radio

Ziggo en NOS besteden ruime aandacht aan het toernooi. Via Ziggo Sport Tennis is het volledige toernooi te volgen. Het finaleweekend is te zien bij de NOS. Op Ziggo Sport Tennis zie je geweldige rallies en bloedstollende matchpoints. Je kijkt het hele jaar door naar toptennis met onder meer alle ATP 1000 en 500 toernooien. Je kunt Ziggo Sport Tennis kijken met het Ziggo Sport Totaal pakket. Je kunt dit pakket maandelijks aan en uit zetten en dit pakket is gelukkig bij veel providers beschikbaar. Je kunt naast Ziggo ook bij KPN, Online.nl, T-Mobile en Youfone het Ziggo Sport Totaal pakket aanschaffen.

De NOS is een publieke omroep. Iedereen met een tv abonnement kan deze omroep ontvangen. Als je geen tv hebt zou je eventueel gebruik kunnen maken van de streamingdienst NPO Plus.

Ben je benieuwd naar het schema van komend weekend?

Uitzendschema Ziggo Sport Tennis op kanaal 13 of 14

  • Vrijdag 17 februari vanaf 12:30 uur en vanaf 19:30 uur.
  • Zaterdag vanaf 15:00 uur en vanaf 19:30 uur live de halve finales.
  • Zondag om 15:30 uur live de finale.

Uitzendschema NOS Studio Sport

  • De wedstrijd van 19:30 is dagelijks te volgen, de wedstrijd daarna kun je volgen via de stream van de NOS.
  • Zaterdag om 15:00 uur de halve finale life op NPO1.
  • Zondag om 15:30 uur de finale live op NPO1.

De kwalificatiewedstrijden van de 15e editie van het wheelchair toernooi zijn ook weer begonnen. Deze zijn allemaal terug te zien op het Youtube kanaal ‘ABNAMROOpen’.

Wat is het ABN Amro Open?

ABN AMRO sponsort het ABN AMRO Open toernooi al 50 jaar, sinds 1974. Het toernooi is een ATP toernooi. ATP staat voor Association of Tennis Professionals. Dit is de internationale tennisbond die grote tenniswedstrijden organiseert. De toptennissers van wereldniveau komen naar Ahoy om met dit toernooi mee te doen. Het toernooi is een podium voor de huidige en aanstaande wereldtop.

Bij het ABN AMRO Open zit je boven op het tennis. Je kijkt naar topwedstrijden want sinds 1974 stonden er al talloze legendes op de baan in Ahoy. Je ziet de tennis wereldtop strijden om de titel. Je kijkt niet alleen naar tennis, het is namelijk een complete dag uit. Je kunt meedoen aan tennis clinics, een meet & greet meemaken met jouw favoriete tennissers, shoppen in een van de winkels en genieten van het eten in de restaurants.

Wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?

Dan kun je ons volgen via onze social media kanalen. Wij zijn te vinden op Facebook, Twitter en Instagram. Daarnaast hebben wij ook een YouTube kanaal waar wij onder andere uitleg- en handleidingvideo’s plaatsen.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking