100% onafhankelijk
100% gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

Internet en tv op vakantie

Woensdag 16 Januari 2019
Laatste update: Maandag 25 Mei 2020 2 minuten en 18 seconden leestijd

Internet en tv op vakantie

Heb jij al vakantieplannen gemaakt? Er is zoveel te kiezen, de wereld ligt voor ons open. We bladeren door vakantiegidsen en struinen het internet af op zoek naar dat ene leuke plekje.

En heb je dan die ideale vakantieplek gevonden, dan kan de voorpret beginnen. Alvast bedenken wat je wilt gaan doen op je bestemming en shoppen voor die leuke vakantieoutfit. Maar er is meer waar je alvast aan kunt denken voordat je reis begint. Wil je bijvoorbeeld gebruik maken van het internet tijdens je vakantie?

Snel internet tijdens je vakantie

We maken steeds meer gebruik van het internet en dat doen we ook tijdens onze vakantie. Even een appje naar huis sturen om te vertellen hoe we aan het genieten zijn van de zon, online kijken naar je favoriete serie of film of je streamt muziek. Dan is het wel handig als je gebruik kunt maken van een snelle en stabiele internetverbinding. Sta je op een camping dan is de gratis Wifi die tegenwoordig vaak wordt aangeboden in veel gevallen van niet al te goede kwaliteit en ook in hotels mag het Wifi signaal vaak best wat sneller. Dan is het toch fijn als je van tevoren weet dat je tijdens je vakantie een goed internetsignaal kunt ontvangen toch? Daarom hebben wij alvast wat tips voor je op papier gezet. Deze kun je lezen in ons kennisbankbericht Dit jaar wel snel internet op de camping. Maak bijvoorbeeld gebruik van een Wifi repeater of maak gebruik van 4G internet.

Kijken naar je favoriete serie op vakantie

Wil je tijdens je vakantie niets missen van je favoriete serie? Dan hebben we goed nieuws, dat hoeft ook niet meer. Sinds 1 april 2018 is Geoblocking namelijk verboden in alle EU-landen. Voor die tijd zorgde Geoblocking voor een blokkade waardoor je buiten Nederland niet naar betaalde online abonnementsdiensten kon kijken. Dat is nu dus niet meer zo waardoor je deze zomer gewoon vanaf de Spaanse playa naar je favoriete serie kunt kijken. Dat doe je bijvoorbeeld met de Ziggo Go app of via de Interactieve TV-app van KPN. Mis dus niets meer. Meer informatie over Geoblocking en wat er allemaal mogelijk is lees je in ons blog Deze zomer formule 1 kijken op de camping?.

Jouw internet en tv

Zoals gezegd hoef je deze zomer niets meer te missen. Ook op die mini camping in Frankrijk kun je gebruik maken van snel internet en je favoriete serie blijf je ook tijdens je vakantie lekker kijken. Geen frustraties over traag internet of urenlange terugkijksessies als je weer thuis bent.

Reis dit jaar ook goed voorbereid naar je vakantiebestemming en kijk nu alvast wat de mogelijkheden zijn voor jou. Heeft jouw internet en tv aanbieder bijvoorbeeld een gratis app waar je tijdens je vakantie gebruik van kunt maken? Doe snel onze postcodecheck en ontdek binnen een minuut wat de mogelijkheden zijn voor jou.

Voor nu wensen we je alvast veel plezier met het uitzoeken van jouw vakantiebestemming en met alle voorpret.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking