100% onafhankelijk
100% gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

Internet & tv nieuws september!

Tuesday 21 September 2021 3 minuten en 25 seconden leestijd

Internet & tv nieuws september!

Er vinden elke maand weer heel veel ontwikkelingen plaats in de internet & tv wereld. Ook september is weer een maand waar veel is gebeurd, met name ook in de ontwikkelingen van de streamingdiensten. Zo breidt NLZIET haar aanbod uit, is Disney+ steeds meer te zien op Smart TV’s en komt HBO met een nieuwe streamingdienst HBO Max. Lees snel verder voor alle ontwikkelingen in september!

NLZIET breidt uit

Je kunt bij NLZIET kijken naar een grote collectie van films die wekelijks wordt aangevuld. Dit kan tot zeven dagen nadat de film op tv is geweest. NLZIET breidt haar aanbod nu uit met reclamevrije films die je langer dan 7 dagen na uitzending nog kunt bekijken. Kijk onder andere naar Bumperkleef, Shoplifters, Happy end en Mees Kees in de wolken.

NLZIET is een samenwerkingsverband tussen NPO, RTL Nederland en Talpa Network. De online diensten van NLZIET zijn een combinatie van NPO Pus, RTL XL Premium en KIJK.nl. Wil je een abonnement op NLZIET? De kosten hiervan zijn €7,95 per maand.

Disney+ te zien op steeds meer Smart TV’s

Disney+ wordt steeds populairder en daarom breiden ook de mogelijkheden om van deze dienst gebruik te maken zich uit. Zo is Disney+ nu ook beschikbaar op de Smart TV’s van Panasonic! Het is toegevoegd aan het interactieve aanbod van de 4K Smart TV modellen die vanaf 2017 zijn uitgebracht. Je Smart TV moet wel voorzien zijn van het My Home Screen-besturingssysteem.

Het is nog niet duidelijk of Disney+ via een app ook beschikbaar komt op de bruikleendecoders van Ziggo en KPN. Ziggo en KPN zijn hierover in gesprek met Disney Benelux. In andere Europese landen is Disney+ bij meerdere internetproviders wel via de bruikleendecoders te bekijken.

Helaas verdwijnt Netflix van oude Smart TV’s

Netflix is een van de meest gebruikte en bekeken streamingdiensten in Nederland. Heb jij een ouder model Smart TV? Dan is het mogelijk dat je binnenkort geen Netflix meer kunt gebruiken. Dit komt omdat de fabrikanten de app naar een hoger beveiligingsniveau opwaarderen dat niet gebruikt kan worden op het oudere Smart TV platform. Vanaf 1 oktober werkt Netflix niet meer op oude televisies die gebruikmaken van chassis SL2, SL4 en SL5.

Wijziging in het Ziggo aanbod

Ziggo heeft tot eind 2020 nog de exclusieve uitzendrechten van films en series van HBO. Wat er vanaf 2022 met deze uitzendrechten gaat gebeuren is nog niet bekend. HBO heeft wel een streamingdienst HBO Max aangekondigd. Hierdoor zal de samenwerking tussen HBO en Ziggo volgend jaar een nieuwe vorm krijgen, met de hoop dat Ziggo nog steeds content van HBO kan bieden.

IPhone 13 komt uit!

Vanaf vrijdag 24 september kun je de IPhone 13 bestellen! Er zijn vier toestellen aangekondigd, namelijk de IPhone 13, IPhone 13 mini, IPhone 13 Pro, IPhone 13 Pro Max. Deze IPhones hebben een nog betere camera door het meest geavanceerde dual camera-systeem ooit. Ook is de IPhone 13 ongelofelijk sterk, heeft hij een razendsnelle chip en een nog langere batterijduur.

Verbeterde gebruikerservaring interactieve tv van KPN!

KPN is weer bezig met firmware-updates voor de bruikleendecoder. Door deze updates wordt de gebruikerservaring verhoogt. Er zijn een aantal verbeteringen doorgevoerd, namelijk:
- Verbeteringen in het onderdeel huurfilms;
- Wanneer de decoder zonder stroom komt blijven de klantinstellingen bewaard;
- Serie-opname blijft gegroepeerd staan.

Heb jij nog geen internet en tv?

Je kunt bij ons de gratis postcodecheck doen om te kijken welk internet (en tv) abonnement het beste bij jou past.

Doe de check en kom er achter welke internetproviders er op jouw adres leverbaar zijn. Ook kom je er achter welk soort internet er op jouw adres aanwezig is, is dat kabelinternet, glasvezelinternet of DSL internet?

Door onze postcodecheck kun jij heel gemakkelijk abonnementen vergelijken. Je ziet bijvoorbeeld hoe duur de abonnementen zijn, welke acties er zijn en of er nog aansluitkosten zijn. Door een goede vergelijking te maken kun jij uiteindelijk kiezen voor het abonnement dat het beste bij je past, waar je echt tevreden mee bent. Daarnaast bespaar je ook nog eens heel veel geld door het vergelijken van internet & tv. Kies jij voor ‘alleen internet’, ‘internet & tv’ of ‘alles-in-1’? 

Wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?

Dan kun je ons volgen via onze social media kanalen. Wij zijn te vinden op Facebook, Twitter en Instagram. Daarnaast hebben wij ook een Youtube kanaal waar wij onder andere uitleg- en handleidingvideo’s plaatsen.

Bron: Totaal TV

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking