100% onafhankelijk
100% gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

JBL GO2 Winactie!

Monday 1 March 2021 3 minuten en 7 seconden leestijd

JBL GO2 Winactie!

Heb jij altijd al een JBL-box willen hebben? Dan is dit jouw kans! Wij geven namelijk 20 gratis JBL Go 2 speakers weg! Hoe kan jij deze box winnen? Dat is supermakkelijk. Het enigste wat je hoeft te doen is even te reageren onder ons bericht via Facebook, Twitter of Instagram. Wij zouden het natuurlijk ook heel erg leuk vinden als je het bericht zou willen liken en delen of je vrienden erin wilt taggen, maar dit is allemaal niet verplicht. Daarnaast zouden wij het ook leuk vinden als jullie onze social media-pagina’s willen volgen, maar ook dit is niet verplicht.

Wat is een JBL GO 2 speaker?

De JBL GO 2 speaker is een draadloze bluetooth box met maar liefst 5 uur afspeeltijd. Door het compacte formaat kun jij deze luidspreker echt overal mee naartoe nemen. Daarnaast is het ontwerp waterbestendig, waardoor je je speaker onbezorgd mee kunt nemen naar het zwembad of het strand. Dit is dus ideaal voor op vakantie. Deze speaker wil jij toch ook?

Hoe weet ik dat ik gewonnen heb?

Wij maken de winnaars bekend via Facebook Live! Dit doen wij op 1 april om 11 uur. Dit zullen wij gedurende de actie nogmaals delen via al onze social media kanalen zodat je dit niet kunt vergeten. Want wie weet ben jij de winnaar, dat wil je toch niet missen? Wij gaan alle namen verzamelen en trekken de lootjes een voor een. Op deze manier maakt iedereen een eerlijke kans. Kan jij niet bij de live video aanwezig zijn? Geen probleem. Wij gaan alle winnaars ook persoonlijk benaderen. Zo loop jij je prijs niet mis.

Spelvoorwaarden

ProviderCheck heeft van 1 maart tot en met 31 maart 2021 een winactie lopen. Je kunt de gehele maand een JBL GO 2 speaker (t.w.v. €29,95) winnen. Je kunt deze speaker winnen door te reageren onder het actie bericht op Facebook, Instagram en Twitter. Wij verloten 20 JBL GO speakers. De bekendmaking doen wij op 1 april om 11:00 uur via Live Facebook, door middel van het trekken van lootjes. Ook zullen wij een bericht plaatsen via Facebook, Instagram en Twitter waarin wij de winnaars benoemen. Daarnaast zullen de winnaars persoonlijk door ons benaderd worden

Actievoorwaarden

 1. Winacties worden uitgeschreven door ProviderCheck gevestigd te Alphen aan den Rijn. Op winacties zijn deze voorwaarden van toepassing.
 2. Deelname aan de actie is gratis. Deelname vindt plaats wanneer je onder een bericht reageert. Vanaf dat moment maak je kans om te winnen.
 3. Iedere deelnemer kan maar 1 keer deelnemen aan de actie.
 4. Deelnemers dienen de Reclame Code Social Media na te leven.
 5. De looptijd staat aangegeven in de beschrijving van de actie. (van 01-03-2021 tot en met 31-03-2021).
 6. Deelname door een minderjarige tot 16 jaar kan wanneer er toestemming van de ouders is.
 7. De trekking van de winnaar geschiedt willekeurig en op onpartijdige wijze.
 8. De winnaars worden binnen 5 werkdagen na sluiten van de actie persoonlijk geïnformeerd door een persoonlijk bericht via desbetreffende social media-kanaal.
 9. ProviderCheck kan, naar eigen inzicht en zonder voorafgaande kennisgeving, deze actievoorwaarden gedurende de actielooptijd wijzigen of aanpassen, dan wel zonder opgave van reden de actie wijzigen of aanpassen tenzij dit tot nadeel van de deelnemer leidt.
 10. Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere goederen.
 11. De persoonsgegevens die in het kader van winacties worden verkregen, worden gebruikt door ProviderCheck voor de winactie en worden niet verstrekt aan derden.
 12. In de gevallen waarin deze voorwaarden niet voorzien zal een besluit worden genomen door ProviderCheck.
 13. ProviderCheck handelt met haar acties in overeenstemming met de Gedragscode Promotionele Kansspelen van 1 januari 2014.
 14. Op deze voorwaarden is Nederlands recht van toepassing.
 15. Deelnemers die niet voldoen aan bovengenoemde voorwaarden kunnen worden uitgesloten van deelname.
 16. Deze actie is op geen enkele manier gesponsord, goedgekeurd, beheerd of geassocieerd met Facebook.
 17. Voor vragen en/of klachten kan contact opgenomen worden met ProviderCheck, 2401 LH Alphen a/d Rijn, Koperweg 11-J. email: info@providercheck.nl

Wie is ProviderCheck eigenlijk?

ProviderCheck maakt internet vergelijken makkelijk en snel! Wij zij dé objectieve vergelijkingswebsite van en voor consumenten. Omdat wij niet verbonden zijn aan een provider, zijn wij 100% objectief. Zo krijg je altijd de allerbeste deal tegen de allerlaagste prijs. Bij ons krijg je altijd minimaal €10,- extra korting! Ben je benieuwd welke internetproviders er op jouw adres internet leveren? Dan kun je bij ons de gratis postcodecheck doen. Onze internetproviders leveren meerdere pakketten, namelijk alleen internet, internet en tv, internet en bellen en alles-in-1.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking