100% onafhankelijk
100% gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

Kerst Winactie 2022!

Maandag 19 December 2022 3 minuten en 54 seconden leestijd

Kerst Winactie 2022!

December is dé feestmaand! ProviderCheck wil jou deze maand ook in de watten leggen en daarom geven wij cadeaus weg voor jou en een vriend(in)! Hoe kun je een cadeau winnen? Je liked de winactiepost op social media, zorgt dat je ons volgt op Twitter, Facebook of Instagram en tagt één vriend(in) onder het bericht.

Wie weet winnen jullie beide een cadeau (een JBL GO 2 speaker of een wake-up light). Je kunt meedoen van 19 december 2022 tot en met 23 december 2022 12:00 uur. Wij maken de winnaars dezelfde dag bekend. Als je gewonnen hebt nemen wij contact met je op, maar je kunt ons natuurlijk ook een bericht sturen. Tijdens ons contactmoment kun jij doorgeven welk cadeau je wilt hebben. LET OP: Als een van de cadeaus op is krijg je automatisch het andere cadeau.

Wat zijn de cadeaus?

De JBL GO 2 speaker is een draadloze bluetooth box met maar liefst 5 uur afspeeltijd. Door het compacte formaat kun jij deze luidspreker echt overal mee naartoe nemen. Daarnaast is het ontwerp waterbestendig, waardoor je je speaker onbezorgd mee kunt nemen in de badkamer of als je de piste op gaat. Dit is dus ideaal voor op vakantie. Deze speaker wil jij toch ook?

De wake-up light wekt je rustig met licht dat langzaam feller wordt. Je wordt op een natuurlijke manier wakker waardoor je lichaam zich goed kan voorbereiden. Je dag begint een stuk rustiger waardoor je je overdag ook fitter voelt. De helderheid van het licht bereikt zijn maximum op de alarmtijd terwijl de natuur geluiden beginnen te rinkelen. Kom jij juist moeilijk in slaap? Ook dan is deze wake-up light ideaal. De lamp begint met een heldergeel licht dat steeds geler en zwakker wordt. Hiermee wordt een zonsondergang gecreëerd.

Spelvoorwaarden

ProviderCheck heeft van 19 december 2022 tot en met 23 december 12:00 uur 2022 een winactie lopen. Je kunt deze periode meedoen met onze winactie en maakt kans op een JBL GO 2 speaker of een wake-up light. Je kunt winnen door te reageren onder het winactie bericht op Facebook, Instagram of Twitter. Tag hier één vriend(in) om beide kans te maken op een prijs. Wij kiezen 10 winnaars en de persoon die je hebt getagt wint ook een cadeau. In totaal geven wij dus 20 cadeaus weg. De bekendmaking doen wij via onze social media kanalen. Daarnaast zullen de winnaars persoonlijk door ons benaderd worden.

Actievoorwaarden

Winacties worden uitgeschreven door ProviderCheck gevestigd te Alphen aan den Rijn. Op winacties zijn deze voorwaarden van toepassing.

 • Deelname aan de actie is gratis. Deelname vindt plaats wanneer je onder het actiebericht op social media reageert. Vanaf dat moment maak je kans om te winnen.
 • Iedere deelnemer kan maar 1 keer deelnemen aan de actie.
 • Deelnemers dienen de Reclame Code Social Media na te leven.
 • De looptijd staat aangegeven in de beschrijving van de actie. (van 19-12-2022 tot en met 23-12-2022 12:00 uur).
 • Deelname door een minderjarige tot 16 jaar kan wanneer er toestemming van de ouders is.
 • De trekking van de winnaar geschiedt willekeurig en op onpartijdige wijze.
 • De winnaars worden binnen 5 werkdagen na sluiten van de actie persoonlijk geïnformeerd door een persoonlijk bericht via desbetreffend social media-kanaal.
 • ProviderCheck kan, naar eigen inzicht en zonder voorafgaande kennisgeving, deze actievoorwaarden gedurende de actielooptijd wijzigen of aanpassen, dan wel zonder opgave van reden de actie wijzigen of aanpassen tenzij dit tot nadeel van de deelnemer leidt.
 • Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere goederen.
 • De persoonsgegevens die in het kader van winacties worden verkregen, worden gebruikt door ProviderCheck voor de winactie en worden niet verstrekt aan derden.
 • In de gevallen waarin deze voorwaarden niet voorzien zal een besluit worden genomen door ProviderCheck.
 • ProviderCheck handelt met haar acties in overeenstemming met de Gedragscode Promotionele Kansspelen van 1 januari 2014.
 • Op deze voorwaarden is Nederlands recht van toepassing.
 • Deelnemers die niet voldoen aan bovengenoemde voorwaarden kunnen worden uitgesloten van deelname.
 • Deze actie is op geen enkele manier gesponsord, goedgekeurd, beheerd of geassocieerd met Facebook.
 • ProviderCheck is niet verantwoordelijk voor cadeaus die volgens track & trace zijn bezorgd, maar volgens de winnaars niet zijn ontvangen.

Voor vragen en/of klachten kan contact opgenomen worden met ProviderCheck, 2401 LH Alphen a/d Rijn, Koperweg 11-J. email: info@providercheck.nl

Wie is ProviderCheck eigenlijk?

ProviderCheck maakt internet vergelijken makkelijk en snel! Wij zij dé objectieve vergelijkingswebsite van en voor consumenten. Omdat wij niet verbonden zijn aan een provider, zijn wij 100% objectief. Zo krijg je altijd de allerbeste deal tegen de allerlaagste prijs. Bij ons krijg je altijd minimaal €10,- extra korting! Ben je benieuwd welke internet providers er op jouw adres internet leveren? Dan kun je bij ons de gratis postcodecheck doen. Onze internet providers leveren meerdere pakketten, namelijk alleen internet, internet en tv, internet en bellen en alles-in-1.

Wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?

Dan kun je ons volgen via onze social media kanalen. Wij zijn te vinden op Facebook, Twitter en Instagram. Daarnaast hebben wij ook een Youtube kanaal waar wij onder andere uitleg- en handleidingvideo’s plaatsen.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking