100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

Kijk opnieuw gratis films via Pathé Thuis

Maandag 9 November 2020 4 minuten en 7 seconden leestijd

Kijk opnieuw gratis films via Pathé Thuis

De corona maatregelen zijn aangescherpt, daardoor kunnen we sinds 4 november, 22.00 uur niet meer naar de bioscoop. Maar gelukkig kun je nog steeds ontspannen met een goede film. Pathé Thuis biedt namelijk sinds vorige week, 5 november, twee weken lang iedere dag een gratis film!

En dat is niet de eerste keer. Tijdens de eerste lockdown periode in april trakteerde Pathé Thuis ons ook al op een dagelijkse gratis film.

Let op! De actie loopt tot en met 18 november 2020.

Welke films biedt Pathé Thuis gratis aan?

Iedere dag komt Pathé Thuis met een nieuwe gratis film. Welke dat zal zijn is een verrassing. Maar om je een beetje een beeld te geven van wat je kunt verwachten, de volgend films zijn de afgelopen dagen al voorbijgekomen:

  • Het indrukwekkende en waargebeurde Mumbai Hotel
  • Brimstone, met onze eigen Carice van Houten
  • De romantische komedie De Matchmaker
  • Burnt met Bradley Cooper als kok


En vandaag (9 november) biedt Pathé Thuis je de spannende thriller: The Postcard Killings. Een film met Jeffrey Dean Morgan, Cush Jumbo, Joachim Król en de Nederlandse actrice Famke Janssen. De film is geregisseerd door Danis Tanovic.

In The Postcard Killings zie je dat de wereld van rechercheur Jacob en zijn vrouw instort wanneer hun dochter vermoord wordt gevonden. Al snel blijkt de moord in verband te staan met een reeks andere bizarre moorden.

Hoe regel je die gratis Pathé Thuis films?

Hou je social media goed in de gaten want iedere dag om 09.00 uur deelt Pathé Thuis via Facebook en Instagram Stories welke film zij die dag weggeven.

Het enige wat je nodig hebt om jouw gratis film te bestellen is een account. Die maak je aan op de website van Pathé Thuis.

Heb je een Pathé Thuis account? Volg dan de volgende stappen om jouw gratis film te bestellen:

  • Klik op ‘Bekijk film’ – ‘Bekijk vanaf €0,-‘
  • Klik vervolgens op ‘Huur voor €0,-‘
  • Start direct de film of kijk later
     

Let op! Check na het doen van je bestelling of de film in je lijst met ‘Mijn films’ staat. Deze lijst vind je onder je profiel. Alleen wanneer de film daar staat is de bestelling goed gegaan.

Ik wil mijn gratis Pathé Thuis film later kijken, kan dat?

Ja, dat is geen probleem. Komt het kijken van een film jou vandaag niet goed uit? Dan kijk je toch gewoon morgen, overmorgen of over een week. Zorg er wel voor dat je de film bestelt op de dag dat Pathé Thuis die gratis aanbiedt. Dit moet voor 23.59 uur. Je kunt de film daarna 30 dagen bewaren in je account dankzij de optie ‘Kijk later’.

Ben je al begonnen aan een film, maar lukt het niet om ‘m af te kijken. Ook dan hoef je het einde van de film niet te missen. Films bij Pathé Thuis kun je na het starten namelijk nog 48 uur lang bekijken. Kijk de film op een later moment af of gewoon nog een keer.

Hoe bekijk ik de gratis Pathé Thuis films

Heb je een smart tv? Grote kans dat de Pathé Thuis app als is geïnstalleerd op je tv. Wanneer dit niet het geval is kun je de app downloaden op je tv. Ook als je geen smart tv hebt kun je gebruik maken van Pathé Thuis. In dat geval heb je een Google Chromecast of Apple TV nodig. Download de app op je smartphone of tablet en streamen maar naar je tv.

Pathé Thuis is ook beschikbaar voor op je laptop, PlayStation en Xbox One.

Je eigen thuisbioscoop met Pathé Thuis

Mis jij een bezoek aan de bioscoop? Met Pathé Thuis zorg je voor een bioscoop ervaring in je eigen woning. Pathé Thuis bied je de nieuwste, maar ook oudere films. Huur een film, en wil je ‘m vaker terugkijken? Kies er dan voor om de film te kopen, wanneer mogelijk. Bekijk de film in de kwaliteit die jij wenst.

Bij Pathé Thuis betaal je geen vast bedrag per maand zoals bij andere streamingdiensten. Je betaalt gewoon per film. Een account aanmaken kost je niets. En je kijkt direct naar de nieuwste films als: Marionette, Driven en Op zoek naar de yeti. Je vindt op Pathé Thuis films voor iedereen; Spanning, drama, humor, romantiek en kijk met het hele gezin naar een film als Lassie.

Internet en Pathé Thuis

Wil jij optimaal en zonder haperingen genieten van jouw gratis Pathé Thuis films? Dan is een goede internetverbinding belangrijk. Vraag jij je ook wel eens af welke internetsnelheid aansluit bij jouw gebruik? Wij hebben het voor je op een rij gezet in ons blog: Internetsnelheid; Welke snelheid heb je nodig?

Blijkt een andere internetsnelheid beter bij jouw gebruik te passen doe dan onze gratis postcodecheck. Daarmee ontdek je binnen een minuut welke internetproviders leveren op jouw adres en welke internetsnelheid mogelijk is. Dankzij het aanbod van de verschillende providers en de filters die je in kunt stellen, kun je op een makkelijke en snelle manier internetabonnementen vergelijken.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking